biz eşimle çıkarken yeşilköy sahilinde patlamış mısır yiyorduk.Aaa dedi dudağının kenarında mısır kalmış hehhe yapıştı birden sonra mısır kırıntılarını sürdü gene gene kalmış dedi heheh öle başladı.Şimdi mısır yerken hep güleriz..D:1hug:
bencede:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay rezillik uyuma numaran fazla sökmemiş anlaşılan karşında kide baya uyanıkmış yaniidelikafaduldendelikafaduldenbende nefret ettiğin erkek arkadaşın seni öpmeye çalışırsa nasıl kaçılır yırtılır o konuda uzmanlaştım ama varya en nefretlik bişi ya sevmediğin birinin öpmek istemesi Allah bi daha yaşatmasınşakkıdı
bencede:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şey
hahah sökmedi eed:roflol: yok kiz niye rezillik olsun kaydirigubbakcemile3
güzel anilar hatirlayip gülüyoruz :asigim:
ay sevmedigin kisi ne münasebetle öpücekdelikafadulden:roflol:
osmanli tokatini yer oturur allaaamaa sempatiksalakcinni
öpemedi zaten lafları yiyip oturdu bu arada sevmediğim derken her hangi biri değildi canım eski çıktığımdı ama ben sevmiodum o ayrı ve tokatı yemedi de lafaları tokat gibi yedibu arada güzel anılarmış kız yinede artık senin sevgilin evlenincede uyuyunca inanmazdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 deliii
:roflol: yok cnm o bikereydi inanir artik:roflol: yani umarim kaydirigubbakcemile3
ayy süpersiniz kizlar cok güldüm:roflol:
bendemi anlatsam ne :kedi:
neyse anlatiyim boshayallersmile
4 sene önce henüz cikmiyoduk, gece yarisi herkes uyumustu(bize misafir olarak gelmislerdi)
basbasa balkonda oturuyoduk derken bana yaklasti bende geri cekildim utandim haliyle daha önce hickimseyle öpüsmedim:) bidaha yaklasti yine cekildim sonra "neden cekiliyosun" dedi:) bende "bilmem" dedim
sonra iceriye odaya gitti bende yanina gittim, yataga uzanmisti bende omzuna yattim boshayallersmile
baya öyle durduk uykumda gelmisti "kalk yatagina yat" dedi:asigim: bende "yok burasi cok rahat" dedim :kedi: bitanemde "istersen sen burda yat; ben icerde yatiyim" dedi bende "yok onu demiyorum; omzun cok rahat diyorum" dedim kaydirigubbakcemile3 "haaaa" dedi gülümsedi "tamam gel" dedi sarildi baya öyle durduk sonra yanagimdan öptü ama ben hic hareket etmiyorum sempatiksalakcinni
derken yanlislikla dudagimin kenarindan öptü:asigim: ayyy napcam ben simdi yaaaa diye düsündüm kendi kendimecok utandim, ne yapcami bilemedim :kedi: askim durakladi benden ses seda yok tabi sempatiksalakcinni uyumus numarasi yaptim sempatiksalakcinni oda uyuyo sandi:) sonra bidaha öpücük kondurmasinmi dudagima:asigim: sonra bidaha bidaha derken bikac defa öptü firsattan istifade aklinialirimsmile :asigim: sonra "kalk hadi biliyorum uyumuyosun" dedi :kedi:ayy yerin dibine girdim napcam yaa fln dedim kendi kendime kalkmadim hala uyuyomus gibi yaptim :kedi: sonra "kalk annen geliyo" demesiyle benim hönnnkkkk diye hemen hortlamam bir oldu tabi sempatiksalakcinni
kimseyi göremedim "hani kimse yok" dedim:roflol: "uyumuyo muydun sen" dedi güldü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
halada dalga gecer gicigim benim kaydirigubbakcemile3
hey gidi heyyyyy ne günlerdiii:asigim:
ilk öpücügümüz cok masumdu boshayallersmile
bi o kadarda komikti kaydirigubbakcemile3
evet 13tüm askimda 16ydikaydirigubbakcemile3 onunda ilktiopuyorumnanaktanzaten küçükmüşsün zaten dimi ilk 13 yaşındaymışsın galiba şaşırmıştım yani çok hızlısınız çocukluğunuza variyorum hadiiikaydirigubbakcemile3
arada sirada gülüyoruz zaten:roflol::roflol::roflol::roflol:Ay çok güldüm yaaa ne kadar güzel bi hikaye ilerde anlatır anlatır gülersiniz ne güzel
benim hikayeme de çok benziyormuş yaniiii
ben de anlatayım duramadımmmm
biz eşimle 3 sene çıktık (gerçi bi yere çıkamadık)ayrı şehirlerdeydikkk
neyse istedi verdiler falan sözlendik aile arasında...
nişan yapılacak
nişan alışverişine gittik eve geldik bi odada oturuyoz yorgunluktan ölüyorumev kalabalık
boş kalmıyor oturduğumuz oda
nasıl olduysa boşkalmış.
yan yana oturuyoruz benim yanağımdan öperken ben bi döndüm...malum dudağıma isabet etti
yanlışlıkla oldu ama sonra fırsattan istifade dudurmu devamı geldi...
ayyy çok utanmıştım sanki kendim istiyormuş gibi olduuuu
hala çok güleriz:)
arada sirada gülüyoruz zatenkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yanlislikla hee aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 aynen yaaa bendede öyleevet ya kazara dudağıma isabet etti
zaten fırsat arıyormuş
yanlışlıkla yaniii...
ben masumumm
Ben de anlatayımm
Lise sonuncu sınıftaydık e lise birden beri birlikteyiz üniversiteye geçicez diye onda bi kaybetme korkusu vardı bende de olduğu gibi..
Okulda fln aramızda hep bi gerginlik vardı derken bi akşam arkadaşlarla dışarıya çıkmıştık biz sonra hemen o ortamdan ayrılıp sahile geçmiştik
Oturduk konuşuyorduk tam ortam yumuşamaya başlamıştı kiii birden yağmur bastırdı ama ne yağmur..
Hemen benim hırkamı başımıza koymuştuk ne akılsa incecik hırka ne fayda edecek sanki koşsana evine :))
Ama biz başladık konuşmaya çok seviyorum gerçekten çok seviyorum diye söyleyip duruyoruz birbirimize
Sonra sordu bana hayatım hiç ayrılmayacağız hep böyle devam edeceğiz dmi diye
Bende ömrümün sonuna kadar demiştim sonra hüngür şakırt ağlamaya başlamıştık
Daha sonra hiç beklemediğim anda birden öpmüştü beni
Şimdi o kişi benim her gece kokusunu içime çeke çeke uyuduğum bitanem iyi ki hiç ayrılmamışız:asigim:
Ben de anlatayımm
Lise sonuncu sınıftaydık e lise birden beri birlikteyiz üniversiteye geçicez diye onda bi kaybetme korkusu vardı bende de olduğu gibi..
Okulda fln aramızda hep bi gerginlik vardı derken bi akşam arkadaşlarla dışarıya çıkmıştık biz sonra hemen o ortamdan ayrılıp sahile geçmiştik
Oturduk konuşuyorduk tam ortam yumuşamaya başlamıştı kiii birden yağmur bastırdı ama ne yağmur..
Hemen benim hırkamı başımıza koymuştuk ne akılsa incecik hırka ne fayda edecek sanki koşsana evine :))
Ama biz başladık konuşmaya çok seviyorum gerçekten çok seviyorum diye söyleyip duruyoruz birbirimize
Sonra sordu bana hayatım hiç ayrılmayacağız hep böyle devam edeceğiz dmi diye
Bende ömrümün sonuna kadar demiştim sonra hüngür şakırt ağlamaya başlamıştık
Daha sonra hiç beklemediğim anda birden öpmüştü beni
Şimdi o kişi benim her gece kokusunu içime çeke çeke uyuduğum bitanem iyi ki hiç ayrılmamışız:asigim:
Bi okul çıkışı yolda karşıma çıkmıştı. Fakat henüz sevgili falan değildik!
Ama o gün yolda neler olduysa oldu.:asigim:
Beraber yürüyorduk hava soğumaya başlamıştı. Üstümde sadece ince bi hırka vardı. Dedim ki çantamı tutar mısın bi. O da tabii seve seve dedii. Çantayı o tuttu ben fermuarı açtım ve çantadan montumu çıkarınca surat görülmeliydii=)) akannehir bu az kalır yani onun yanındaa=))
Nasıl çıktı o çantadan koca mont ya falan dedii=D Bende dedim ki ben böyleyim herkesten farklı!
Birden dedi ki herkesten farklı olmasan sana aşık olmazdım ki zatennn:1rolleyes:
O an dondum kaldımm!
Hem konuşuyoruz hemde o benim montumu giydiriyor bana. Düğmelerini falan ilikliyorr. Nasıl yani yaa dedimm. O da öyle işte dedii:kedi:
Neyse durduk öyle konuşuyoruz. Yaklaştı bana iyiceee, o öyle yaklaşınca içimden geldi bende ona sarıldım. mirmirmirmir
Sonra bi baktım bu beni itiyor galibaa:S Çok şaşırdım o anda. Hatta içimden bu mu senin aşkın bile dedim.
Sonra sanki bi el çenemi tuttuu. İşte o an onun dudaklarını hissetimm
Zar zor ayrılabildik birbirimizden. Bi baktık ki yağmur yağıyorr. İkimizinde en sevdiği şeydirr. Ama o an farketmemişiz bileee:asigim:
Ya çook özür dilerim ben yanlış anlamış olabilirim ama merak ettim siz yolda tanıştınız ve tanıştığınız gün sevgili olup öpüştünüz müü? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?