ilk öpüşme anılarınız

ay seninki çok romantikmiş ya süper valla bu erkeklerde konu öpüşme olunca tilki oluyolar valla başarılara bak senkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şey

hahah sökmedi eed:roflol: yok kiz niye rezillik olsun kaydirigubbakcemile3
güzel anilar hatirlayip gülüyoruz :asigim:
ay sevmedigin kisi ne münasebetle öpücekdelikafadulden:roflol:
osmanli tokatini yer oturur allaaamaa sempatiksalakcinni

öpemedi zaten lafları yiyip oturdu bu arada sevmediğim derken her hangi biri değildi canım eski çıktığımdı ama ben sevmiodum o ayrı ve tokatı yemedi de lafaları tokat gibi yedi bu arada güzel anılarmış kız yinede artık senin sevgilin evlenincede uyuyunca inanmazdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 deliii
:roflol: yok cnm o bikereydi inanir artik:roflol: yani umarim kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 deliii
:roflol: yok cnm o bikereydi inanir artik:roflol: yani umarim kaydirigubbakcemile3

zaten küçükmüşsün zaten dimi ilk 13 yaşındaymışsın galiba şaşırmıştım yani çok hızlısınız çocukluğunuza variyorum hadiiikaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:Ay çok güldüm yaaa ne kadar güzel bi hikaye ilerde anlatır anlatır gülersiniz ne güzel
benim hikayeme de çok benziyormuş yaniiii

ben de anlatayım duramadımmmm
biz eşimle 3 sene çıktık (gerçi bi yere çıkamadık)ayrı şehirlerdeydikkk
neyse istedi verdiler falan sözlendik aile arasında...
nişan yapılacak
nişan alışverişine gittik eve geldik bi odada oturuyoz yorgunluktan ölüyorumev kalabalık
boş kalmıyor oturduğumuz oda
nasıl olduysa boşkalmış.
yan yana oturuyoruz benim yanağımdan öperken ben bi döndüm...malum dudağıma isabet etti
yanlışlıkla oldu ama sonra fırsattan istifade dudurmu devamı geldi...
ayyy çok utanmıştım sanki kendim istiyormuş gibi olduuuu
hala çok güleriz:)

zaten küçükmüşsün zaten dimi ilk 13 yaşındaymışsın galiba şaşırmıştım yani çok hızlısınız çocukluğunuza variyorum hadiiikaydirigubbakcemile3
evet 13tüm askimda 16ydikaydirigubbakcemile3 onunda ilktiopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:Ay çok güldüm yaaa ne kadar güzel bi hikaye ilerde anlatır anlatır gülersiniz ne güzel
benim hikayeme de çok benziyormuş yaniiii
arada sirada gülüyoruz zaten kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yanlislikla hee aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

bizde kocişimle iş çıkışı buluştuk moda sahilinde kayaların üstünde oturuyoruz ve ikimizde haliyle açız
sosisli ve hamburger aldık yiyoruz tabi ben artık nasıl yiyosam açlıktan kaydirigubbakcemile3
o da beni seyrediyomuş gülerek akannehir neyse o an yanağıma bi öpücük kondurdu ben tam döndüm tekrar bu sefer dudağımı ıska geçti sempatiksalakcinni neyse ben tabi ne yapıcağımı şaşırmış bi haldeiym o an ay ne olcak dudağımdna mı öpücek kafamda bir sürü soru neyse manzaraya bakıyoruz tabi bir ekim günü haaav soğuk omzuna yaslandım kafamdaki bu düşüncelerle ona bu fırsatı vermemeyi düşünürken onun yüzüne kafamı çevirmemle öpmesi bir oldu sırnaşık şey
o öpüşmeden sonra beni otobüse beni bindirene kadar ikimizinde ağzını bıçak açmadı tabi :1rolleyes:
şimdi o sahile gider eski günleri konuşuruz kocişimle :asigim:

arada sirada gülüyoruz zaten kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yanlislikla hee aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

evet ya kazara dudağıma isabet etti
zaten fırsat arıyormuş
yanlışlıkla yaniii...
ben masumumm

Ben de anlatayımm

Lise sonuncu sınıftaydık e lise birden beri birlikteyiz üniversiteye geçicez diye onda bi kaybetme korkusu vardı bende de olduğu gibi..

Okulda fln aramızda hep bi gerginlik vardı derken bi akşam arkadaşlarla dışarıya çıkmıştık biz sonra hemen o ortamdan ayrılıp sahile geçmiştik

Oturduk konuşuyorduk tam ortam yumuşamaya başlamıştı kiii birden yağmur bastırdı ama ne yağmur..

Hemen benim hırkamı başımıza koymuştuk ne akılsa incecik hırka ne fayda edecek sanki koşsana evine :))

Ama biz başladık konuşmaya çok seviyorum gerçekten çok seviyorum diye söyleyip duruyoruz birbirimize

Sonra sordu bana hayatım hiç ayrılmayacağız hep böyle devam edeceğiz dmi diye

Bende ömrümün sonuna kadar demiştim sonra hüngür şakırt ağlamaya başlamıştık

Daha sonra hiç beklemediğim anda birden öpmüştü beni

Şimdi o kişi benim her gece kokusunu içime çeke çeke uyuduğum bitanem iyi ki hiç ayrılmamışız:asigim:

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileçok romantikmişşş...

Bi okul çıkışı yolda karşıma çıkmıştı. Fakat henüz sevgili falan değildik!
Ama o gün yolda neler olduysa oldu.:asigim:
Beraber yürüyorduk hava soğumaya başlamıştı. Üstümde sadece ince bi hırka vardı. Dedim ki çantamı tutar mısın bi. O da tabii seve seve dedii. Çantayı o tuttu ben fermuarı açtım ve çantadan montumu çıkarınca surat görülmeliydii=)) akannehir bu az kalır yani onun yanındaa=))
Nasıl çıktı o çantadan koca mont ya falan dedii=D Bende dedim ki ben böyleyim herkesten farklı!
Birden dedi ki herkesten farklı olmasan sana aşık olmazdım ki zatennn:1rolleyes:
O an dondum kaldımm!
Hem konuşuyoruz hemde o benim montumu giydiriyor bana. Düğmelerini falan ilikliyorr. Nasıl yani yaa dedimm. O da öyle işte dedii:kedi:
Neyse durduk öyle konuşuyoruz. Yaklaştı bana iyiceee, o öyle yaklaşınca içimden geldi bende ona sarıldım. mirmirmirmir
Sonra bi baktım bu beni itiyor galibaa:S Çok şaşırdım o anda. Hatta içimden bu mu senin aşkın bile dedim.
Sonra sanki bi el çenemi tuttuu. İşte o an onun dudaklarını hissetimm
Zar zor ayrılabildik birbirimizden. Bi baktık ki yağmur yağıyorr. İkimizinde en sevdiği şeydirr. Ama o an farketmemişiz bileee:asigim:

harika harikaaa :asigim:

Ya çook özür dilerim ben yanlış anlamış olabilirim ama merak ettim siz yolda tanıştınız ve tanıştığınız gün sevgili olup öpüştünüz müü? bilmiyorumkismile

Ya çook özür dilerim ben yanlış anlamış olabilirim ama merak ettim siz yolda tanıştınız ve tanıştığınız gün sevgili olup öpüştünüz müü? bilmiyorumkismile

Yok haklısınız özür dilemeye gerek yok öyle bi izlenim oluşmuş yazıdan. Fakat durum şöyle biz aynı mahallenin çocuklarıyız, yani yıllardır tanışıyoruz. Sadece aramızdaki duygular o gün oluştu...

Çocuğu görünce yapışıcam sizin yüzünüze kaydirigubbakcemile3
Ben değil öpüşmek kimseyle el ele bile tutuşmadım , kesin patates çuvalı gibi ööyyle kalırım xD

beni görmeye izmire gelmişti 4 aydır falan beraberdik. vapura bindik demirlere kafamızı koyduk ikimzde aramızda 5 cm falan war ben dedim aha öpck şimdi ona göre tedrgn duruorm bi hareket etse kafamı çevrcem ama bşi yapmadı indik wapurdan karşıdan karşıya geçcektik ışıkları beklioduk ne olduğunu anlamdm bi baktım öptü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…