ilk öpüşme anılarınız

benim ilk dudaktan öpüşme olayım nişanlıyken eşimle oldu. bayramda bize gelmişlerde ailesiyle . büyükler içerde oturuyordu . bizde pcden nişan resimlerine bakarken önce ufak öptü. sonra bir bahaneyle odadan çıkmak için ayaga kalktım bu sefer çok daha uzun ve ateşli bir öpüşme yaşadım) hem heyecanlıydım hemde korkmuştum)

Bah şimdi Serkan geldi aklıma şakkıdı
Komşumuzdu ve ikide bir bizdelerdi. Altı yaşımdaydım.Anneler odanın birindeyken ikimiz bir başka odadaydık hep ve o'nu yatağa yatırıp dudaklarına yapışırdım Şeniz Amaaaan ne hoşuma giderdi öpmek Serkan'ı. Hey gidi günler hey...

offff bızımkıde ayrı bı komedıydıı arabada oturmus muzık dınlıoduk elele oturup sohbet ederken bı anda kut dıe bn optum cocugu tbı kucuck bı buseydı dudagına kondurdugum ayy ondan sonra 2 mızde kıpkırmızı olmustuk :)))

benimde 3 senelik bir ilişkim var ilk öpüşmemi onunla yaşadım ilişkimizden 5 ay sonraydı sanırım izmitli olanlar bilir yürüyüş yolunu akşam sokak lambaları loş bir ışık oluşturmuş hava soğuk yürüyoruz ayrılmamız gereken yerde durduk yüzümü elleri arasına aldı seni öpebilirmiyim dedi bende öpebilirsin dedim yanağımdan öpücek zannediyorum dudağımdan bi öptü kalbim çıkıcak ben utandım kafamı çevirdim ama öpebilirsin demiştin bitanem dedi sonra çevirdim başımı ve tekrar öptü daha sonra ben bir espiri yaptım kucağına aldı beni filmlerde ki gibi döndük :) o heycanla ayrılamadık bi türlü...o an herkes için olduğu gibi bizim içinde çok önemli bir an çok romantikti

:))) çok tatlı.

bizim ilk öpüşmemiz çok enteresandı
1 yıldır çıkıyorduk, loş ışıklı bir kafede oturuyorduk, ben başımı onun omzuna yaslamıştım, öyle romantik romantik otururken önce alnımdan öptü sonra yavaş yavaş aşağı inmeye başladı, ve derken dudaklarımdan öpmeye başladı 10-15 sn sonra ben geri çekildim ve dur ne yapıyorsun dedim, sonra çok komik yaa yazarken bile gülüyorum, ağlamaya başladı, resmen iki gözü iki çeşme, nasıl teselli edeceğimi şaşırdım, yaptığının yanlış olduğunu söylemedim dedim sadece zaman mekan yanlış , insanlar var falan dedim
onunla 7sene çıktık şu an evliyiz ve ben onu daha sonra hiç ağlarken görmedim, o gün neden ağladığını hala bilmiyorum,hiç sormadım, hiç söylemedi ve hiç anlamadım...

Benim de ilk öpüşme anım hayli ilginçti, su an aklıma geliyor hala guzelliğini hissedebiliyorum..
Biz ayrılmıstık sahsiyetle ama ben nasıl ağsıgım nasıl seviyorumm.. Bi yolunu bulup konustum onunla.. ' sen benim ilk aşkımsın, senden önceside yoktu senden sonrası da olmayacak ve içimde kalan tek birşey var ona senı bir kere öpmek ' dedimm
Ve birgün bi cafenin alt katına oturduk ( sevgili değiliz ) .. Ve benim yüzüme dokundu, cenemi tuttuu,, ben kendimi çektim utandımm Sonrasında tekrar bulustu gözlerimiz ve öpmeye basladı.. Benim içim eriyor resmen, mutluyum ama içten içe aglıyorum.. Bittiğinde ise sarhostan bi farkım yoktu Vee o gun bittiğinde ise yabancıdan bi farkımız yoktu...

Sene 2000 eşimle çıkmaya başlayalı 6-7 ay olmuş.Çocuk benim korkumdan elimi bile zor tutuyor zavallım :) Yer ataköy konutlarının orda bir yol kenarı ve karanlık.Mevsimlerden kış donuyoruz ama tiyatrodan arkadaşlarla da çocuk parkının orda oynuyoruz.bir ara içecek bir şeyler almak hasıl oldu benimki dedi ben gider alırım bana dede sen de gel.Neyse işte büfe ile park arasında oldu olanlar.Yolda birden durdu bir şey oldu sandım birden döndü ve dudaklarıma yapıştı.O anki hislerim mi? "Aman Tanrım ne yapıyor bu?Hangi cesaretle?Aaa böyle bir şeymişmiş öpüşmek?İyide ben neden heyecanlandım bu kadar kızarken?Off şimdi mideme de ne oluyor?"saniyenin onda birinde bu ve buna benzer sorular ve düşünceler sinsilesi geçmişti kafamdan.Ben evlenmeden öpüşmeyi düşünmeyen insanlardandım.Bu orta okulda daha çocukken verdiğim bir karardı hatat yemindi.Ona çok kızdım bunu yaptığı için ama sonra affettim :) nedenini de açıklamak zorunda kaldım (tabi evlendikten sonra)

ilk öpüşme hayallerim hep karnımda bi kelebek uçuşmaları olacak sanırdım ama hem ilkinde hemde devamında hiç bişi hissetmedim bnde mi bi gariplik var??

İlk öpüşmemde ben de bir şey hissetmemiştim.
Biraz zaman geçtikten sonra anlamlı hale gelmeye başlıyor.
İlkinde çok büyük etkiler beklemek hata olur.

Bizimki çok utanç verici 2. buluşmamızda öpüşürken cafede garson bizi kovdu yaa halbuki karanlıktı ve kimsede yoktu hala çok utanıyorum :26:

benımkıde hatırlamamakla bırlıkte arabadaydık sanıyorum .ızmır sahılınde guzel bır keşfımız olan mekanımızda anlık olan bırseydı kumlar uzerınde oturmus taş seyırıyordukbak benım taşa derken ona dogru cevırdım yuzumu o an yapıstı dudagıma ve kendımı nasıl gerı cekıp tasları elımden dustugunun farkında bıle degıldım o anın aptallıgını nda n olsa gerek hemen bır yalan bulup eve gıtmek ıstemıstım cok utanmıstım olmasa mı ıyı yoksa oldu ıyı mı oldu tartısılır tabı:2:

Benimde ilk öpüşmem bu yaşımda oldu :)
Sevdiğim erkekle olması beni çok mutlu etti.
Onların bürolarında ders çalışıyorduk beraber ben kalemle bişeyler yazarken anlatırken birden yakınlaştık ve oldu :)
Unutulmaz bi andı :)

şu an ki sevgilimle ilk öpüşmem oldu 3yıllık ilişki o zaman 21 yaşındayım 6 aydır çıkıyoruz.neyse sonracıma ocak ayı çok kar yağmıştı ama o gün buluştuk ya hava güzel güneş falan var
evdeyiz tabi ben utanıyorum bundan ilişki daha yeni bana bakarken gözlerimi kaçırıyorum falan sonra bu arkasına yaslandı benide birden çekti bende onun omzuna yaslandım tabi yüzüne bakmıyorum utancımdansonra nasıl oldu anlamadım öptü beni sonra dudağa indi öpüşmeye başladık bi kaç dakika devam etti çok tuaf bi duygu ya sonra bunun telefonu çaldı kaldı öyleanlıycanız öyle yani

bi kafede oturuken aniden gelen bi öpücük ilk öpüşmem di benimm
ağlıcaktım amaa çok kötü hisettim kendimi yüzüne falan bakamadım sonra eve gittim oturdum bi güzel ağladım
sonra banyoya girdimm ama nasıl yıkanıyorummm
çoçuklukmuş yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…