benimde 3 senelik bir ilişkim var ilk öpüşmemi onunla yaşadım ilişkimizden 5 ay sonraydı sanırım izmitli olanlar bilir yürüyüş yolunu akşam sokak lambaları loş bir ışık oluşturmuş hava soğuk yürüyoruz ayrılmamız gereken yerde durduk yüzümü elleri arasına aldı seni öpebilirmiyim dedi bende öpebilirsin dedim yanağımdan öpücek zannediyorum dudağımdan bi öptü kalbim çıkıcak ben utandım kafamı çevirdim ama öpebilirsin demiştin bitanem dedi sonra çevirdim başımı ve tekrar öptü daha sonra ben bir espiri yaptım kucağına aldı beni filmlerde ki gibi döndük :) o heycanla ayrılamadık bi türlü...o an herkes için olduğu gibi bizim içinde çok önemli bir an çok romantikti
:))) çok tatlı.
bencedee ben erkeğimm bakınn ne halt yedim dieee altına nerdeyse imza atacakmışş kaydirigubbakcemile3
Bizimki çok utanç verici 2. buluşmamızda öpüşürken cafede garson bizi kovdu yaa halbuki karanlıktı ve kimsede yoktu hala çok utanıyorum :26:
Bizimki çok utanç verici 2. buluşmamızda öpüşürken cafede garson bizi kovdu yaa halbuki karanlıktı ve kimsede yoktu hala çok utanıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?