- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Hah sizi geçmiş konularınızda korktuğunuz endişelendiğiniz için suçlayanlar ne yorum yapacak şimdi merakla bekliyorum. Kendinizi koruyun, çok dikkatli olun8. Sınıflar pazartesi başladı, dün akşam bir öğrencinin pozitif olduğunu öğrendik. Sorarsanız öğrenciler dikkat ediyor mu diye kesinlikle hayır. Kaç defa nasıl söylerseniz söyleyin umurlarında değil. Aynı binada bi de ilkokul var, velileri anlatamam size. Alt alta üst üste. Bahçeye girmeyin diyoruz, kapıyı kapatıyoruz duvardan atlıyorlar. Bu korona bitmez
olacak olan olmuş8. Sınıflar pazartesi başladı, dün akşam bir öğrencinin pozitif olduğunu öğrendik. Sorarsanız öğrenciler dikkat ediyor mu diye kesinlikle hayır. Kaç defa nasıl söylerseniz söyleyin umurlarında değil. Aynı binada bi de ilkokul var, velileri anlatamam size. Alt alta üst üste. Bahçeye girmeyin diyoruz, kapıyı kapatıyoruz duvardan atlıyorlar. Bu korona bitmez
Neden acıyorlar hic anlamıyorm okulları8. Sınıflar pazartesi başladı, dün akşam bir öğrencinin pozitif olduğunu öğrendik. Sorarsanız öğrenciler dikkat ediyor mu diye kesinlikle hayır. Kaç defa nasıl söylerseniz söyleyin umurlarında değil. Aynı binada bi de ilkokul var, velileri anlatamam size. Alt alta üst üste. Bahçeye girmeyin diyoruz, kapıyı kapatıyoruz duvardan atlıyorlar. Bu korona bitmez
Aynen oyle 12.siniflarda dahi maske takan yok derste taktiran ogretmen de yok malesef zor durumlar simdi birde ortaokul acacaklari konusuluyor 5-6-78. Sınıflar pazartesi başladı, dün akşam bir öğrencinin pozitif olduğunu öğrendik. Sorarsanız öğrenciler dikkat ediyor mu diye kesinlikle hayır. Kaç defa nasıl söylerseniz söyleyin umurlarında değil. Aynı binada bi de ilkokul var, velileri anlatamam size. Alt alta üst üste. Bahçeye girmeyin diyoruz, kapıyı kapatıyoruz duvardan atlıyorlar. Bu korona bitmez
Nasıl yolluyor ya ?Neden yolluyor bakacak kimsesi mi yok?geçen haftalarda kuzenim pozitifti oglu ilk negatifti esini ve oglunu eve sokamadik
pazartesi okullar acilinca oglunu okula yollamış 2 gun once agzimda tat yok koku alamiyorum demisti şikayet ettim ceza yemisler cocugu okuldan alip goturmusler ama kim bilir kimlere bulastirdi
isin ilginc tarafi cocugun testi negatif cikti
Almanya da maske takmak yasak degil, Turkiye de ki asi karsitlari gibi maske karsitlari var.Neden acıyorlar hic anlamıyorm okulları
Almanya /Fransa da falan maske takmak yasaklanmıs.
Bagısıklık kazansın virüs diye.
Bizde de onu mu yapmaya calısıyorlar nedir
Bir de her yer acik okullar acilsincilar var sahillere takmislardi simdi gorsunler bakalim cocuklar patir patir covid oluyor.Bizde 1 ogretmen 2 pozitif 2 de temasli var 1 haftada.Yan okulumuzda 3 pozitif ogretmen...Aynenn devam okullar acilsin hayat devam ediyorcular.
Ben anne baba calısanlara da hak veriyorm.Bir de her yer acik okullar acilsincilar var sahillere takmislardi simdi gorsunler bakalim cocuklar patir patir covid oluyor.
yoo essek kadar cocuk annede evdeydi zaten karantinada olmalari lazimNasıl yolluyor ya ?Neden yolluyor bakacak kimsesi mi yok?
Nasıl bir vicdan
onemli olan parka cikmis olmasi degil aslinda cocugun maske varmi mesafeye uydurabiliyorlar mi oda yoktur eminim.bu korona okullar kapansa da bitmez bizim insanımızın beynini açıp içine yerleştirisek belki ozaman anlayacak. Dün bir parkın önünden geçiyorum .Parkta tam 30 çocuk var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?