- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.154
- 498
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ben almanyadayim her yerde yasak değil sadece kapalı alanlara girildiğinde maske zorunlulugu var. Metro market kliniklet vs. GibiNeden acıyorlar hic anlamıyorm okulları
Almanya /Fransa da falan maske takmak yasaklanmıs.
Bagısıklık kazansın virüs diye.
Bizde de onu mu yapmaya calısıyorlar nedir
Avrupa sürü bağışıklığı benimsedi galiba?Ben almanyadayim her yerde yasak değil sadece kapalı alanlara girildiğinde maske zorunlulugu var. Metro market kliniklet vs. Gibi
Disarda maske zorunluluğu yok. Okullarda da sadece tenefuslerde maske takiliyormus
Avrupanin tamaminu bilmemde burda vakalar artti baya onlemler alınıyor ikinci dalgayi önlemek için. Ama maske zorunlulugu olmadigi icin vakalar artmadi bence.Avrupa sürü bağışıklığı benimsedi galiba?
Maske zaten korumuyor mu yani?Avrupanin tamaminu bilmemde burda vakalar artti baya onlemler alınıyor ikinci dalgayi önlemek için. Ama maske zorunlulugu olmadigi icin vakalar artmadi bence.
Canım minnaklar daha sorumluluk duygusuna sahip, 6. Sınıftan sonrakilere birşey anlatamiyorsun!!!!Eee çocuk bunlar ilkokul bebesi yani sorumluluk yüklenecek bir yaş grubu değil ki. Bebeler azıp oynamak istiyor okulda oyun olunce ne mesafe kalır kafalarında ne maske. Ben bebelere bir suç bulamadım. Şu konuda tek suçlu gördüm kendini karantina etmeyen enfekte ve dangalak yetişkin
Senin içinde gizli bir Angaralımı var acabaEee çocuk bunlar ilkokul bebesi yani sorumluluk yüklenecek bir yaş grubu değil ki. Bebeler azıp oynamak istiyor okulda oyun olunce ne mesafe kalır kafalarında ne maske. Ben bebelere bir suç bulamadım. Şu konuda tek suçlu gördüm kendini karantina etmeyen enfekte ve dangalak yetişkin
Toplu alanlarda korur tabiki ama bütün gun sokakta bile gezerken takmak verilen nefes maskenin icinde tekrar solumak sağlıklı gelmiyor bana.Maske zaten korumuyor mu yani?
Aynen çok üzülüyorum çocuklara o yüzden. Sabah 9 dan akşam 4 e kadar maskeyle duruyor okulda kızım. Hiç sağlıklı bir durum değil.Toplu alanlarda korur tabiki ama bütün gun sokakta bile gezerken takmak verilen nefes maskenin icinde tekrar solumak sağlıklı gelmiyor bana.
Evet milli eğitimin okullara gönderdiği yazı öyle hatta öğretmen pozitifse maskesini takıp sosyal mesafeye uyarak ders anlatsın diyor yazıda
Belli vakitlerle degiseceksin tabi, yoksa olur mu öyle?Toplu alanlarda korur tabiki ama bütün gun sokakta bile gezerken takmak verilen nefes maskenin icinde tekrar solumak sağlıklı gelmiyor bana.
Neden acıyorlar hic anlamıyorm okulları
Almanya /Fransa da falan maske takmak yasaklanmıs.
Bagısıklık kazansın virüs diye.
Bizde de onu mu yapmaya calısıyorlar nedir
Asıl burada yanılıyorsunuzBaşıma gelmediği için rahat konuşuyorum baştan söyleyeyim, başıma gelse elbette daha farklı değerlendirirdim.
Sağlık her şeyden önemli ama böyle de olmuyordu bunu kabul edelim.
Eğitim sistemimiz çıkmazdaydı daha da çıkmazda.
Bir yerden başlamak lazımdı.
Bu kadar başlamak lazım mıydı, bence de değildi.
Ilkokullar en çok kurallara uyamayacak grup, hepsi birden başladı.
Ben bu hafta 55 kişiyle ders yaptım(8ler), sadece 1 tanesi sıkıntı çıkardı, ara ara burnuna indirdi.Asıl burada yanılıyorsunuzanaokulu ve ilkokul gayet iyi uyuyor. Sorun orta öğretim maalesef
Evet oda etken tabii ama ben ozellerde bunu gördüm ilkokullar öğretmenin sözünü daha kayda değer görüyor ama 6 üstü direk "hocam yieaaaaa " diye seni reddediyor.Ben bu hafta 55 kişiyle ders yaptım(8ler), sadece 1 tanesi sıkıntı çıkardı, ara ara burnuna indirdi.
Ama her yer elbette aynı değil, yeniyim bu okulda bilinçli bir grup gibi geldi.
Eski okulumda durum iç açıcı değildir sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?