Anket İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• 9 yaşında

OY: 4 2,6%
  • 10-12 yaşları arası

OY: 61 39,1%
  • 12-15 yaşları arası

OY: 91 58,3%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Ben 16 yaşımdaydım ama boyumda fazla uzamadı, yani ergenlik çağı gibi olmadı. Çok ilginç.

ben 13 yaşındaydım.. korkmadım ama kendımı zavallı gıbı hıssetmıstım anneme falan soyleyınce. Sanırım 1 yıl boyunca o travma gecmedı kendımı hep bı zavallı gıbı hıssettm cocukluktan cktgm ıcım duygularm altüst oldu :( ama sonra alıstım mecburen :)

14 yaşındaaaaaaaaa

bendeeee :44::44::44:ortaikideydimm büyük ihtimalleee 13 yasındaydımmm

13 yaşındaydım.. Hatta boy uzamam yavaşlayacak diye çok üzülmüştüm.. (:

bnde 13 yaşımda oldum.hep özenirdim regl olan arkadaşlarıma.şimdide kendi kendime diyorum niye özeniyomuşum ki böyle bişeye :):)

Tam 11 yil once bu gunlerde olmustum.
13cu dogum gunume 1 hafta kala.
Keske daha gec olsaydimda daha cok uzasaydim:43:

oks vardı ozamanlar liseye geçiş sınavı tam sınav sabahı olmuştum halimi düşünün 15 yaşındaydım :)

10 yaşınaydım anneme soyledıgımde bı de tokat yemıstım.yanaklarım al al olsun dıyeymıs:)bırde o vakıtler bu kadar ped yoktu heralde.annem hemsıreydı bana ısyerınden gazlı peze sardıgı pamuk getırırdı onu kullanırdım nefret ederdım olmaktan.takı orta 2 de okulda ped dagıtılana kadar:))

13 14 yasımdaydım 1 ay sakladım anmden
butun atletlerımı kılotlarımı pet yaptım elımde yıkadım
sonrakı ay mecbur soyledım

o ılk gordgm an of lanet olsun demıstım :ssz:

11-12 yaşında falan oldum.annemdende 1 hafta sakladım utandım kendi kendime hallettim tüm işimi.hiçte sasırmadım sanki yıllardır oluyor gibi simdi bile oldugumda daha cok sasırıyorum :61:

cumartesi günü sabah uyandığımda olmuştum,haziranın başıydı,sbs ye az kalmıstıı 12 yaşındaydım :66:

ayy 31 ocak tı kardesım 15 gunluktü :9::9: annemler kardesımı yıkıyorlardı annemı cagırdım gelmedi:9:o gun okula oyle gıtmıstım:9::9::9:akam geldıgımde anneme soyledım tokat attı adetmiş:9::9::9:13 yasındaydım

Back
X