İlk sefer özgüvensizliği

O 21 yaşında ya,haklısın evet özgüven şartt

Ha yok ben yaşamak istemesem o okey zaten,ailem için de tabu değil bu şekilde yetiştirilmedim. Dediğim gibi tek sorun batıklarım ve kararmalar

Aksine o çatlak ve bazı kusurlar onlara çok sexi geliyor hepsi demiyelimde geneli :) ayrıca götü kıllı heriflerin dedikleri benim unrumda değil beğenmeyen küçük oğluna almasin

Aksine o çatlak ve bazı kusurlar onlara çok sexi geliyor hepsi demiyelimde geneli :) ayrıca götü kıllı heriflerin dedikleri benim unrumda değil beğenmeyen küçük oğluna almasin
Ya her yerde mikemmel vucutlu, kusursuz tenli kadinlari gore gore kendimizi algilamamiz da degisti bibi ama hayat oyle degil. Ozellikle genc yasta daha etkiliyor insani. Napak catlagimiz var diye sevismeyek mi?
Sekste cilt kusuru degil istek, performans, zevk onemli. Ama konu sahibi cok genc ve ilk kez birinin yaninda cıscıbıldak kalacak, endisesi normal.
Su an valla adamin biri orama burama laf etse aha kapı orada.

Bir yastan sonra insan bunlarin önemi olmadigini anliyor.

Konu sahibi cekingenligini atana kadar loş ışıkta şaapar, zaten birkac kere o gozunun bir sey gormemesi halini yasadiktan sonra rahatlar.

Yeni nesile bu konuda çok üzülüyorum hatta spordan gencecik bebek gibi kızlar var instalarına bakıyorum asla doğal bir fotoları yok diyorum ki neden böyle? Bizi çok zorbalıyorlar diyorlar ee diyorum sizene diyemiyor musunuz? Çok garip valla başkası ne düşunecek diye kendine hayatı zehir ediyorlar üzülüyorum

Kendine bakarsan kararma batık geçer ama çok önemi de yok bunların dikkat edeceğini sanmıyorum senin baktığın gözle bakmıyor çünkü insan kendine kusur bularak bakıyor

Ayyy inşaat dediğiniz gibi olur

gözünün birşey göremeyeceği kadar uçurran biridir inş. erkolara bi halley oluyor!!! yeni evli bikaç arkadaşla sohbet ediyoruz da, gıdalardanmı havalardanmı bilemem, bu adamı boğarım ya çıldırıyorum, ben yarım kaldığımda uyuyor yaa! yastığı kafasına vurasım geliyo diyenler çoğaldı

Evlilik seksi öldürüyorsa demek ahfhs
Benim başıma bir kere geldi öyle bir şey, onda da ben komple görüşmeyi bitirdim

Elektrik tutmaz, havalara uçurmaz o ayrı ama yarım bırakılmak olmaz. İlişki bitirme sebebi

aşko bencede ya, büyük bencillik, adama bazen diyom ben bitmedim, elinden, dilinden geleni ardına koyma diye, karşılıklı anlayışla olur bu işler.

Üstelik bunu damacanaya hallenen erkekler için yapıyorlar.

Üstelik bunu damacanaya hallenen erkekler için yapıyorlar.
Ay yok be birçoğumuz öyle değiliz,sevdiğimiz adam tarafından arzulanmak istiyoruz sadece. Ama biliyorsun birçok güzellik standardı var. Pürüzsüz ten,bembeyaz ve eşit bir cilt vs. derken özgüven ister istemez alta düşüyor ve beğenilmeyeceğimizi düşünüyoruz

Sevdiğin adam bunlara takılmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…