İlk sevgilinizle mi evlendiniz ,,,

bende 3 gün önce ayrıldım.
İlk çıktıgımdı ilk sevgilimdi

Hoş dün yatmadan önce yusuf suresini okuyup yattım ( evlenceğin kişiyi görüyomuşssun ) eski sevgilim çıktı
Hayırdır inşALLAH

ilk aşkımla evlenmiyorum,açıkçası içten içe hep biliyodum onunla evlenmicemi, istemiyodumda Allah nazardan saklasın şu an hayatımın en mutlu günlerini bana yaşatan kişi dersane bitince ben senden ayrılırım dediğim kişi (dersanede tanışmıştık), şu an sabırla 16 temmuzu bekliyoruz evlenmek için, evlendiğimizde 10 yılı devirmiş olucak birlikteliğimiz, Allah hepinizin gönlüne göre versin

evet canım ilk sevgilimle evlendim 14 yaşında liseden sonra hiç ayrılmadık 11 yıl bekledik iş güç derken ve evlendik onu çok seviyorum tek proglememiz 2 yılımızdayız bebişimiz olmuyo o da geç gelicek galiba Allah inşallah onuda nasip eder..

allah nazarlardan saklasın...

hayırlı zamanda da kucağınız dolsun inşallahhh

allah nazarlardan saklasın...

hayırlı zamanda da kucağınız dolsun inşallahhh

inş canım ben çok bunalıyorum Allah kimseye aratmasın çok üzülüyorum eşimde bu konuda çok rahat bilmiyorum ama anne olmayı çok istiyorum onu da üzüyorum ama çok zormuş hayırlısı bakalım

inş canım ben çok bunalıyorum Allah kimseye aratmasın çok üzülüyorum eşimde bu konuda çok rahat bilmiyorum ama anne olmayı çok istiyorum onu da üzüyorum ama çok zormuş hayırlısı bakalım

insan hayatının her döneminde mutlaka üzülüyo sen bebek için ,,, ben ayrıldığım için =((

allahtan gelen herşeye şükür ama

insan hayatının her döneminde mutlaka üzülüyo sen bebek için ,,, ben ayrıldığım için =((

allahtan gelen herşeye şükür ama

hiç üzülme canım doğru insan olduğunda ayrılık hiç aklına bile gelmeyecek emin ol tek tavsiyem evlilik için sakın acele etme evliliğin de sağlam olur Allah karşına iyi insanlar çıkarsın sevdiğine sevgine hak edicek birisi için fedakarlık yapmaktan kaçınma bazen altan alabilirsin mesela sevgi emek istiyor onun içinse iki sağlam yürek

ilk sevgilimle evlenmeyi o kadar çok isterdim ki..

geleceğimi hep onunla hayal ettim ondan başka kimseye göz ucuyla bile bakmadım hep ona sadık oldum... ( ama ailesi için benden vazgeçti )

İLK'ler unutulur mu ??? :26:

unutulmaz cnm ama canını acıtmaz bellı bı sure sonra alısıırsın
hem karsına senı sevecek ve senın sevebılecegın bırısı cıkacaktır ınsallah yenıden hayaller kuracagın bırısı zor gunlerınde yanında duracak bırısı elbet cıkar karsına sen yeterkı kendını hayata ve guzellıklerıne kapama
kadere ınan senın ıcın daha hayırlısı olacagı ıcın ılk sevgılınle ayrılmısındır bunu düşün
senin tahmin bıle edemeyeceğin hayırlar vardır belkıde
bu senın sınavın olabılır belkı eskı sevgılın hatasını anlar
gordun mu o kadar cok ıhtımal varkı yazacak sen yeterkı kendını üzme
ha bana gelınce henuz evlı degılım suan bırlıkte oldugum ınsanda ılk sevgılım degıl

ilkler unutulmaz diye bir şey yok bu ne kadar çok sevdiğinizle alakalı
hem bana göre ilk olmak önemli değil son olmak önemli
günümüzde çok az kişi ilk sevgilisiyle evlenir o da çoğunlukla şöyle oluyor ; ortaokulda ya da lisede (ki çocukluk yaşları ) hoşlanma vs. derken bi ilişki oluyor sonra uzun yıllar bekleyiş ve evlilik... ama dediğim gibi bu günümüz şartlarında çok zor
sevemem diye bir şey yok karşına öyle biri çıkar ki bundan önce ben aşık olmuş muydum dersin
tabi ki hayırlısı değilmiş diye söyleyeyim ama sakın kendinizi kısıtlamayın sevemem aşık olamam diye
hayat... ne zaman ne olacağı belli olmuyor iyi ve kötü sürprizlerle dolu...

Ayy canım yaa öyle güzel yazmışsın ki okurken bile içim açıldı yanii
İNŞALLAH dediğin gibi olur :18:

dikkatimi çekti sure yi okuduktan sonra herhangi bi dua yada niyet falan ediliyormu bende denemek istiyorum ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…