- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi HayatSultan
-
bende 3 gün önce ayrıldım.
İlk çıktıgımdı ilk sevgilimdi
Hoş dün yatmadan önce yusuf suresini okuyup yattım ( evlenceğin kişiyi görüyomuşssun ) eski sevgilim çıktı
Hayırdır inşALLAH
benim ilişkim 1,5 ay önce bitti =((
ilk aşkım ilk sevgilimdi ama BİTTİ...
şu an hiç kimseyi sevemem hiç kimseyle birlikte olamam gibi geliyo...
peki sizler ilk aşkınızla yada ilk sevgilinizle mi evlendiniz ???
evet canım ilk sevgilimle evlendim 14 yaşında liseden sonra hiç ayrılmadık 11 yıl bekledik iş güç derken ve evlendik onu çok seviyorum tek proglememiz 2 yılımızdayız bebişimiz olmuyo o da geç gelicek galiba Allah inşallah onuda nasip eder..
allah nazarlardan saklasın...
hayırlı zamanda da kucağınız dolsun inşallahhh
inş canım ben çok bunalıyorum Allah kimseye aratmasın çok üzülüyorum eşimde bu konuda çok rahat bilmiyorum ama anne olmayı çok istiyorum onu da üzüyorum ama çok zormuş hayırlısı bakalım
insan hayatının her döneminde mutlaka üzülüyo sen bebek için ,,, ben ayrıldığım için =((
allahtan gelen herşeye şükür ama
ahhh aynı kaderi paylaşıyoruzzzz
aynen yaakimseyi sevemem gibime geliyo
Sen ne durumdasın peki ruh halin nasıl ?
Siz neden ayrılmıştınız ?:44:
İLK'ler unutulur mu ??? :26:
ilkler unutulmaz diye bir şey yok bu ne kadar çok sevdiğinizle alakalı
hem bana göre ilk olmak önemli değil son olmak önemli
günümüzde çok az kişi ilk sevgilisiyle evlenir o da çoğunlukla şöyle oluyor ; ortaokulda ya da lisede (ki çocukluk yaşları ) hoşlanma vs. derken bi ilişki oluyor sonra uzun yıllar bekleyiş ve evlilik... ama dediğim gibi bu günümüz şartlarında çok zor
sevemem diye bir şey yok karşına öyle biri çıkar ki bundan önce ben aşık olmuş muydum dersin
tabi ki hayırlısı değilmiş diye söyleyeyim ama sakın kendinizi kısıtlamayın sevemem aşık olamam diye
hayat... ne zaman ne olacağı belli olmuyor iyi ve kötü sürprizlerle dolu...
bende 3 gün önce ayrıldım.
İlk çıktıgımdı ilk sevgilimdi
Hoş dün yatmadan önce yusuf suresini okuyup yattım ( evlenceğin kişiyi görüyomuşssun ) eski sevgilim çıktı
Hayırdır inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?