- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 164
- 163
- Konu Sahibi HayatSultan
-
bende sana teşekkür ederim hayır kafamı şişirmedin birileriyle hele ki beni anlayan birileriyle konuşmak bana iyi geliyo.. evet ben aslında çok olgun düşünen birisiyim ... bu konudada bu özelliğimden faydalanıyorum işte gün geçtikçe kendimi iyi etmeye çalışıyorum kendimi üzmek istemiyorum,, ailemi üzmek istemiyorum,, arkadaşlarımı üzmek istemiyorum çünkü biliyorum ki eğer ben gülmüyosam onlarda mutsuz olacaklar ne hakkım var onları üzmeye.. herşeyi oluruna bıraktım ... yaşamak hayat herşekilde güzel ve hayat devam ediyo zaman geçer herşey unutulur... ( şu an hiç bişeyi unutmuş değilim ama )
ben eşimin ilk sevgilisiyim o da benim biz lise 1 de birbirimizi bulduk çok utangaçtık çünkü hiç bişey bilmiyoduk nasıl davranmalı falan.. hiç konuşmaz sadece birbirimize bakar aşkım canım derdik.10 yıl önce tabii bunlar o yüzden nasıl biri olduğunu ilk 5 yıl içinde anlayabildim konuşmaya çekinirdik çünkü garip gelebilir herkese ama çok tatlı bişeydi benim için okul bitti araya ayrılık girdi o polis okuluna ben kuran kursuna yatılıya gittim artık seni istemiyorum ben kapandım sen bana haramsın dedim.inanın ben ayrıldık zannediyorken o bana daha çok bağlanmış benim bu davranışıma hayran kalmış 3 yıl birbirimizi hiç görmedik sonra bigün bana telefon geldi arkadaşı bunalıma girdiğini benim onu aramam gerektiğini söyledi tabii ben de dayanamyıp aradım o kadar ağladı kii hiç unutmam sesini duyacakmıydım çok şükür diye mezun olmuş istanbula atanmiş sonra biz yavaş yavaş konuşmaya tekrar başladık 1 yıl geçti nişanlandık sonrada evlendik 2002-2012 şimdi bide aşkımızın meyvesi oğlumuz var çok mutluyum kocamı ve çocuğumu çok seviyorum darısı tüm kardeşlerime...
benim ilişkim 1,5 ay önce bitti =((
ilk aşkım ilk sevgilimdi ama bitti...
şu an hiç kimseyi sevemem hiç kimseyle birlikte olamam gibi geliyo...
Peki sizler ilk aşkınızla yada ilk sevgilinizle mi evlendiniz ???
benim ilişkim 1,5 ay önce bitti =((
ilk aşkım ilk sevgilimdi ama BİTTİ...
şu an hiç kimseyi sevemem hiç kimseyle birlikte olamam gibi geliyo...
peki sizler ilk aşkınızla yada ilk sevgilinizle mi evlendiniz ???
:123: :123: :123: :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?