İlk sevgilinizle mi evlendiniz ,,,

tabiki.. herkes birseyerlerde sinavdan cekiliyor.. Biz ise sevdigimizden sinildik.
Yasadiklarimizin hicbirini unutamayiz aslinda cunku o beynimizin bir kosesinde hele ki ask ise. Sadece yasanan gzl/kotu olaylari buyutmeden ilerleyebilmektir mucadele. Hicbirimiz untamayiz tartistigimiz anlari, guldugumuz anlari, rezil oldugumuz anlari ama ileriye bir adim atmak icin geriden dogru yurumek lazim yoksa adimlar olusamaz. Unutmak sana kalmis birsey, ben henuz bir ay oncesine kdr unutamamistim ama tek bir sey ogrenmem yetti onu silmeyi, oda evlenmis olmasi. Insasin olgunlugu ve insanligi bir cok olayi atlatmaya da yardimcisi oluyor inan. Cunku diyorum kendme eger gercekten beni sevseydi beni isterdi..

ilk sevgilimle ilk gerçek aşkımla evlendim eşimden önce aşık olduğumu sanmıştım ama eşimi tanıdıktan sonra gerçek aşkı tattım..

o benim ilk aşkım ilk sevgilim ama ben onun kaçıncısıyım sayamadım kendisi sürekli sevgili değiştirirdi de ama şuanda tapusu bende

ben eşimin ilk sevgilisiyim o da benim biz lise 1 de birbirimizi bulduk çok utangaçtık çünkü hiç bişey bilmiyoduk nasıl davranmalı falan.. hiç konuşmaz sadece birbirimize bakar aşkım canım derdik.10 yıl önce tabii bunlar o yüzden nasıl biri olduğunu ilk 5 yıl içinde anlayabildim konuşmaya çekinirdik çünkü garip gelebilir herkese ama çok tatlı bişeydi benim için okul bitti araya ayrılık girdi o polis okuluna ben kuran kursuna yatılıya gittim artık seni istemiyorum ben kapandım sen bana haramsın dedim.inanın ben ayrıldık zannediyorken o bana daha çok bağlanmış benim bu davranışıma hayran kalmış 3 yıl birbirimizi hiç görmedik sonra bigün bana telefon geldi arkadaşı bunalıma girdiğini benim onu aramam gerektiğini söyledi tabii ben de dayanamyıp aradım o kadar ağladı kii hiç unutmam sesini duyacakmıydım çok şükür diye mezun olmuş istanbula atanmiş sonra biz yavaş yavaş konuşmaya tekrar başladık 1 yıl geçti nişanlandık sonrada evlendik 2002-2012 şimdi bide aşkımızın meyvesi oğlumuz var çok mutluyum kocamı ve çocuğumu çok seviyorum darısı tüm kardeşlerime...

Oyy ne güzel.
Rabbim ayırmasın. Sizi ve tüm sevenleri...

bende eşimin ilk sevgılısıyım çok utangaç içine kapanık bır ınsandı şimdi bır açıldı maşallahı var​

ilk sevgılımle evlenmedım dort sene bırlıkte olmustuk ama olmadı iyikide olmamıs eşimi cok sevıyorum bende onun ılk sevgılısı degılım bırbırımızı cok sevıyoruzzzz canımınnn içi o benım ya

kendı adıma ewet ılk sevgılımle ewlendım.cok mutluyum 2 tanede cocugum var

İlk sevgilimle evleneceğim inşallah

simdiki sevdicegimden ayrilicam da, ilk sevgilim olan hodukle evlenicem. anca o zaman ilk sevgilimle evlenmis olabilirim :d ama o da ihtimaller arasinda yok bence

İlk sevgilimle 6 yaşında tanıştım, hernekadar balkondan balkona bağırarak bana evlenme teklif etmişte olsa, ilişkimizdeki şiddet unsurları ( arada beni ittirmesi, oyuncaklarımı kırması vs. ), ayrıca benim ona olan ihanetlerim ( anaokulunda da bana aşık olan bi çocuk vardı, benim aşık olduğum ama bana yüz vermeyen bir çocuk daha vardı, ben ilgimi üçü arasında paylaştırıyordum tabiki ) yüzünden fazla fırtınalı bir ilişki yaşıyorduk, evlenmeyi kabul etmedim

ilk sevgilimmi bilmiyorum:)yani ilk çıktığım kişiyle çok bişey yaşamadık uzakta olduğumuz için telefonla görüşüyduk bide 18 yaşndaydım o zamnlar bi sevgilim olsun peşindeydim açıkcası:)2008 yılında rabbim biriyle tanışmamı nasip etdi bana vee her ilki onla yaşadım vee bağlandım o olacak kesin gözüyle baktım ve 15 ağustosta beraberliğimizin 5.yılına giriyoruz:):)25 ağustosta bir imza ile ömürlerimizi birbirine bağlıycağız inşllah.ne yapsada seviyorum ben onu:)

İlk sevgilimle evlenmiştim ama 1 yıl önce boşandık. İlklerle evlenmemek gerekiyormuş. İnsanın biraz daha çevreyi erkekleri tanıyarak evliliğe adım atması daha iyi olduğuna inanıyorum.

ben daha evli değilim ama ilk sevgilimle evlenme trenini çoktaaan kaçırdım.Bu saatten sonra yine karşılaşsak yine birlikte olsak bile arada başka insanlarla geçen seneler olduğu için o ilklik artık olmucak..Sonuçta ilk sevgilisiyle evlenen tek sevgilisiyle evlenmiş demektir :) :)
Ama şahsen ben istemezdim...İnsan bazı yanlışlar yapacak ki flörtlerinde onun yanlış olduğunu farketsin...Benim eski sevgilim mesela öncesinde çok kıskançmış,bütün kavgaları kıskançlıktanmış sevgilisiyle..Ayrıldıktan sonra biraz muhakeme yapıp yaptığının yanlış olduğunu farketmiş...Ve biz bir kere bile kıskançlığın kavgasını yapmadık.
Ben de aynı şekilde yaşadığım her ilişkiden iyi kötü birşeyler kapıyorum...
Hem bence önemli olan ilk değil son olabilmek...

evet ilk sevgilimle evlendim ilk öpüştüğüm ilk elini tuttuğum şükürler olsunn onu çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…