İlk sevgilinizle mi evlendiniz ,,,

ilk sevgılım suanda evlı bebek beklıyo , zamanında cok uzulmustum onun ıcın ama sımdı ne evlendıgını duydugumda nede bebek bekledıgını duydugumda hiç ama hiçbir şey hissetmedım , benım ıcın herhangı bırı ..

hikayede kendimi buldum sanki ben anlatıyrmuşum gibi inşallah bizimde sonumuz sizinki gibi olur..Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah.

ilk sevgilim evlendimi ne yapıyor bilmiyorum bile haberdar bile değilim o derece çünkü 11 yaşındaydım
benim dileğim şuan ki son sevgilimle evlenmek tabi ki benim için hayırlıysa gaybı ALLAHIM biliyor hayırlısı ne ise benim için onu versin RABBİM AMİN

İlk sevgilimle evlenmiyorum

Aman ilk sevgilimle de evlenmeyim zaten Allah korusun

Evlenecegim sevgilim ilk sevgili olmayabilir ama

İlk dudağından öptüğüm, ilk kez sinemaya gittiğim, hatta ilk kez sarıldığım sevgilim ile evleneceğim inşaAllah

henüz evlenmedim ama ilk sevgilimle evlenmeyeceğim .... evlenmek isterdim belki ama bilmiyorum yaa hayırlısı işte ....

evet bende ilk aşkımla evlendim ve cok mutluyum o benim için mucize sanki. aralıkta 1 yılımızı doldurucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…