• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tanışma yıldönümünü sadece sözle geçiştirmek!!

unpretending

Minyon..
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
481
95
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar tavsiyelerinizi ve görüşlerinize ihtiyacım var erkek arkadaşımla 9 kasımda tanışalı 1 yıl oluyor gecesinde bana uzunca tanıştığımıza dair mesaj bi mesaj yazdı her bayan gibi bende en azından günün anlam ve önemini vurgular şekilde küçük bir çiçek yada hediye bekledim fakat çok yoğun olduğunu aslında göndereceğini söyledi yani böyle özel günlere çok önem verdiğimi bilir bence lafla sözle geçiştirilecek bir durum değildi açıkçası bu şekilde yapmış olması beni gerçekten kırdı üzdü sizin düşünceleriniz fikirleriniz nedir sadece iki kelimeyle geçiştirilmiş bir yıl dönümünüz olsaydı ne hissederdiniz fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum herkese iyi akşamlar diliyorum

Siz ne yaptınız onun için? Hani onun da yıldönümü ya?
işi nedeniyle farklı şehirlerdeyiz izin alıp gelemedi diğer tüm ona ihtiyacım olan zamanlar gibi aman aman birşey beklemedim kendisinden fakat bilirsiniz böylesi özel günlerde erkeklerin en azından küçük birşeyde olsa yapması beklenir herşeyi ona maal etmek değil bu yanlış anlamayın durup dururken iş yerine hediye göndermiş biriyim fakat bu kez o küçük birşey yapsın istedim ama yapmadı

Sizi anlıyorum her ne kadar aman nolucak önemli olan mutluluk desekte ufacıkda olsa bekliyoruz birşeyler ancak anladığım kadarıyla siz de birşey yapmamışsınız aynı yıl dönümünü sevgiliniz de yaşıyor siz birşey alsanız o almasa anlayacağım ama karşılıklı almamışsınız çok takılmayın bence

işi nedeniyle farklı şehirlerdeyiz izin alıp gelemedi diğer tüm ona ihtiyacım olan zamanlar gibi aman aman birşey beklemedim kendisinden fakat bilirsiniz böylesi özel günlerde erkeklerin en azından küçük birşeyde olsa yapması beklenir herşeyi ona maal etmek değil bu yanlış anlamayın durup dururken iş yerine hediye göndermiş biriyim fakat bu kez o küçük birşey yapsın istedim ama yapmadı

Siz neden gitmiyosunuz ?
Farklı şehirlerdeyseniz her ihtiyacınız olduğunuzda tabi yanınızda olamaz
Pazartesi günü ona ayılı mayılı yanında çiçek gönderin öğrenmiş olur neyapması gerektiğini

Sizi anlıyorum her ne kadar aman nolucak önemli olan mutluluk desekte ufacıkda olsa bekliyoruz birşeyler ancak anladığım kadarıyla siz de birşey yapmamışsınız aynı yıl dönümünü sevgiliniz de yaşıyor siz birşey alsanız o almasa anlayacağım ama karşılıklı almamışsınız çok takılmayın bence
Teşekkür ederim yorumunuz için

Siz neden gitmiyosunuz ?
Farklı şehirlerdeyseniz her ihtiyacınız olduğunuzda tabi yanınızda olamaz
Pazartesi günü ona ayılı mayılı yanında çiçek gönderin öğrenmiş olur neyapması gerektiğini
Gidemiyorum desem daha doğru olur ailem dolayısıyla bende hediye gönderip en azından dediğiniz gibi ne yapması gerektiğini öğrenir teşekkür ederim yorumunuz için

Herkesin sevgiyi anlama ve ifade etme yolu aynı değildir.
Üstelik bu konuda cinsiyet farkı da önemli bir ayrıntı, erkeklerin özel günlere anlam yükleme,özel bir şeyler yapma güdüsü kadınlar kadar güçlü değil.
Kişisel olarak ben de tanışma gününe bu kadar anlam yüklemeyen gruptayım mesela.
Tanışma günü,söz-nişan günü,sevgililer günü,evlilik yıldönümü,doğum günü, kutla kutla bitmiyor.
Size '5 Sevgi Dili' adlı kitabı tavsiye ederim.

Farkli sehirlerdeymissiniz
Nasil bir organizasyon yapabilir ki uzaktan?

En fazla internetten cicek yollayabilirdi onu da dusunememis ya da yuzyuze geldigimizde telafi ederim.seklinde dusunmus olabilir.

Ayni sehirde olmadiginiza gore ustunde durmamaniz gerekiyor bence
İşte o en fazla çiçek gönderebilir dediğiniz kısımdan fazlasını düşünmesini istemedim yorumunuz için tesekkür ederim

Herkesin sevgiyi anlama ve ifade etme yolu aynı değildir.
Üstelik bu konuda cinsiyet farkı da önemli bir ayrıntı, erkeklerin özel günlere anlam yükleme,özel bir şeyler yapma güdüsü kadınlar kadar güçlü değil.
Kişisel olarak ben de tanışma gününe bu kadar anlam yüklemeyen gruptayım mesela.
Tanışma günü,söz-nişan günü,sevgililer günü,evlilik yıldönümü,doğum günü, kutla kutla bitmiyor.
Size '5 Sevgi Dili' adlı kitabı tavsiye ederim.
Kitabı en kısa zamanda temin edicem yorumunuz için teşekkür ederim

Hafta başında dediğiniz şekilde göndermeyi planlıyorum yorumunuz için teşekkürler
Adamın hatırlaması ve uzunca mesaj atması bile yeterliyken maddi şeylere önem vererek ilişkinizi zedelersiniz baska bişey değil
Rica ederim

Back
X