İlk tanısma?Merhaba arkadaşlar, geçenlerde ortak iş vasıtasıyla biri ile tanıştım. Sonra bir kahve içebilir miyiz diye mesaj attı… 2 hafta yazıştık dün görüştük… beni tanımak istediğini söyledi… ben de seni tanımak isterim dedim … ancak geçmişte yaşadığım ilişkiden dolayı güven problemim var… kendisine dürüst samimi olabilecekse bu sürece devam edelim diye sordum ardından günaydın yazdım o da sabah sadece günaydın yazmış…sizce benim tavrım yanlış mı oldu…yardımcı olabilir misiniz ?
Aslında şöyle oldu o masada ben seni tanımak isterim dedi ben o anda cevap veremedim kalkarkende teşekkür etmeyi unutmuşum… teşekkür ettim sonra oda nasıl geçti diye başladı…ben biraz korkuyorum en azından güven veremeyecek bir insansa baştan söylenmesi yerinde olur diye düşündüm…
Aslında şöyle oldu o masada ben seni tanımak isterim dedi ben o anda cevap veremedim kalkarkende teşekkür etmeyi unutmuşum… teşekkür ettim sonra oda nasıl geçti diye başladı…ben biraz korkuyorum en azından güven veremeyecek bir insansa baştan söylenmesi yerinde olur diye düşündüm…
Evet yanlış güven probleminiz sizi ilgilendirir geçmiş yaralarımız için alakasız insanları tedirgin etmek yanlış doğrusu kendi sorunlarınızı çözüp yeni insanlarla görüşmeye başlamak bunu bana bir erkek söylese öff bitmedi güven problemim var taktikleri der engeller geçerim inanmam bileMerhaba arkadaşlar, geçenlerde ortak iş vasıtasıyla biri ile tanıştım. Sonra bir kahve içebilir miyiz diye mesaj attı… 2 hafta yazıştık dün görüştük… beni tanımak istediğini söyledi… ben de seni tanımak isterim dedim … ancak geçmişte yaşadığım ilişkiden dolayı güven problemim var… kendisine dürüst samimi olabilecekse bu sürece devam edelim diye sordum ardından günaydın yazdım o da sabah sadece günaydın yazmış…sizce benim tavrım yanlış mı oldu…yardımcı olabilir misiniz ?
Yorumunuz için teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım sanırım ben biraz tedirgin davrandım.Bebeişim haklısın tabi ki madem artık bu konuda deneyimin var adamı gözleyeceksin. Adamın evet ben güvenilmez bir tipim yatıp kalkıp kaçmak istiyorum diyecek hali yok yaİlk günden adama böyle şeyler demen adam tarafından da itici, belki güzel olabilecek bir işe ilk gündne ültimatom karıştırmışsın. Yanlış yoldasın. Onun yerine adamı ilk 1 ay çok iyi gözlemle gevşek mi değil mi, gelecek planlarında ciddi ilişki var mı yok mu....
Daha tanışma faslında bu kadar ilerisini konuşmak beni de korkutuyor. Önce bir iki kahve icseydiniz.Merhaba arkadaşlar, geçenlerde ortak iş vasıtasıyla biri ile tanıştım. Sonra bir kahve içebilir miyiz diye mesaj attı… 2 hafta yazıştık dün görüştük… beni tanımak istediğini söyledi… ben de seni tanımak isterim dedim … ancak geçmişte yaşadığım ilişkiden dolayı güven problemim var… kendisine dürüst samimi olabilecekse bu sürece devam edelim diye sordum ardından günaydın yazdım o da sabah sadece günaydın yazmış…sizce benim tavrım yanlış mı oldu…yardımcı olabilir misiniz ?
Haklısınız ben biraz aceleci davrandımDaha tanışma faslında bu kadar ilerisini konuşmak beni de korkutuyor. Önce bir iki kahve icseydiniz.
Mesela aldatan , şiddet gösteren, dolandıran erkekler hep ilk görüşmede bunları söylüyormuş asdfg . Beklentilerini sıralamak karşı tarafa bana rol yapmak demek gibi bir şeyAyy geçmisten gelen guven problemim var muhabbeti cok sogutucu bir sey. Kimse gecmis ilişkinin izleri icin caba harcamak zorunda degil.
Bi de ne diyecek adam yok ben durust ve samimi olamayacagim diyip kalkacak mi o an?keske boyle yapsalar o ayri ama kimse kendine yakistirmaz.
Gorusmenin ardindan ilk yazan ben olmazdim bu arada.
Adam ben katilim hırlı hırsızım çok kötü biriyim çapkınım lafıma güven olmaz der mi Allah aşkınaAslında şöyle oldu o masada ben seni tanımak isterim dedi ben o anda cevap veremedim kalkarkende teşekkür etmeyi unutmuşum… teşekkür ettim sonra oda nasıl geçti diye başladı…ben biraz korkuyorum en azından güven veremeyecek bir insansa baştan söylenmesi yerinde olur diye düşündüm…
erkekler bunu söylemez ki , ama ben sana güven veremem diye kim kime kendini pazarlar :d saçma olmuş sen bişey söylemeyeceksin notunu yaşadıklarınla vereceksin ve irrite eder bir önceki ilişkin seni ilgilendirir onunla yaşadığın güven problemlerini bir başka erkekle değil önce kendi içinde kendın çöz başkalarına lanse edersen millet topuklar anındaAslında şöyle oldu o masada ben seni tanımak isterim dedi ben o anda cevap veremedim kalkarkende teşekkür etmeyi unutmuşum… teşekkür ettim sonra oda nasıl geçti diye başladı…ben biraz korkuyorum en azından güven veremeyecek bir insansa baştan söylenmesi yerinde olur diye düşündüm…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?