İlk trafik kazam,yardımmmmm ...

Ben olsam arabanın üzerine cep numaramı bırakırdım bakın bir cizik sizi ne kadar üzdü kaza olmasına rgmen sizsiniz sebep onların sucu ne
Ayrıca pasta cila ile birseyi kalmaz rsinizde eminim cana gelecegine mala gelsin der sıkmayın canınızı

Sakin.....once esinize soyleyin .Sonra telefon birakın biseycik olmaz .kaskonuz varmı .
Varsa biseyde odemezsiniz karsılarlar.
Kocaman insanlar nasıl bırakıp giderler anlamam .

Cok şükür şimdiye kadar hic cizmedim kimsenin arabasini ama eşim ust kat komsunuzun arabasını çizmisti şanssızlıkki arabasi mercedes di eşini cagirdim baktilar bisey olmaz demis saolsun

Soylemenizde fayda var çünkü kul hakkı oluyor bu çok basit derin değilse pastacila kapatır eğer karşı tarafın kasko varsa aracım park halindeyken bu olmuş derlerse onlarda ilgilenir büyük bişey değil sadece can sıkıcı Allah beterinden korusun ,cana gelmesin yeter

strese girip korkup araba kullanmaktan sakın vazgeçme. böyle böyle öğreniliyor, pratik kazanılıyor. hem buna kaza bile denemez. ben ehliyetimi ilk aldığım zaman bişeyle uğraşıken yolun karşısında duran arabaya çarptım bizim arabanın tekeri koptu, akslar dağıldı. karşıdaki aracın kapı göçtü. bu arada arabamız sıfırdı. karşıdaki araçta son modeldi kasko karşıladı. bi kerede park ederken karanlıkta duvara çarpmıştım tampon dağıldı. kimsede bişey demedi. Allah beterinden saklasın cana zarar gelmesin. bu arada karşı taraftan özür dileyin ve varsa zararı tazmin edin. kul hakkına girer. geçmiş olsun.

Acemiyseniz sensör taktirin araca. Ben ilk ehliyet aldigimda aracimiz sensörlüydü. Geri park veya manevra yapinca sinyalden anliyordum ne kadar yaklastigimi. Acemiligi atinca gerek kalmiyor mesafeleri hesaplayabiliyorsunuz. Esim beni geberticek ne demek? Arabadan degersiz misiniz?

Gördüyseler eğer baya kulağınızı çınlatmışlardır :) Allah beterinden korusun

ay bizim arabayada aynı böyle binanın otoparkında biri çizmişti ne haber ne bişey babam çok sinirlenmişti parasından değil ama insan bir özür diler falan diye baya söylenmişti ki haklıydıda bence bişey yapmışsınız gidin özür dileyin belki karşı tarfta sıkışık 50 tl ödeyemeyeck bir zamanda bile olabilir sonuçta hatalı olan sizsiniz sizinde başınıza gelebilir diyorum

karşı tarafla git konuş en fazla 100 tl tutar ben kaç tane yaptım böyle kaza derdin bu olsun Allah cana vemesin dert mi bu yaaa sigortalarınızı bozdurmayın halledin gitsin karşı tarafa da rica et eşimin haberi olmasın diye bayan şöförler böyle millet alışmış duurmda dersin ben istermiydim kaza yapmak diye oldu bitti geçmiş olsun

Yarın trafik şube den plaka no suna göre ismini öğrenip eşim konuşacak kızlar zarar neyse karşılıcaz yorumlar için teşekkür ediyorum

Selamun Aleyküm arkadaşlar araba sürtmesinden meydana gelen çizikler için pasta Ve cilayı önerir misiniz araç sıfır ileride sıkıntı olur mu yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Canım sağ olsun üzülme cana deyil mala gelsin rabbim büyük kazalardan korusun bende bir zamanlar yapmış dim eşim den kork museum ama inan kork dugum gibi olma di eşim bana birşey olmuş diye çok kork musdu

Selamun Aleyküm arkadaşlar araba sürtmesinden meydana gelen çizikler için pasta Ve cilayı önerir misiniz araç sıfır ileride sıkıntı olur mu yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Görüntü sizi rahatsız ediyorsa yaptırın

Çok sayıda kaza yapmış birisi olarak söylüyorum. Insanlık hali cana gelmesin. Esiniz sanki hiç mi kaza yapmamış bu kadar korkmayın. Alt tarafı çizik. Kaç tampon parçaladım ben buna kaza bile denmez karşı taraf ile anlaşın. Aracınız beyaz ise kolay arkadaşınız dediği kalemler ile belli olmaz.

Ki bu kaza mı Allah korusun millet ne kazalar yapıyor boşver bnde bir ara yaptım arabayı ters çevirecek kendi fazla geri gitmişim citlere çarptım hiç gikimi cikarmadim bir iki hafta sonra eşim geldi arabanın arkasına bir çarpmış kaçmış hayvan dedi yok dedim kimse çarpıp kaçmadı çarpma olayı doğru ama kaçan yok o şanslı benim dedim la sen ne ara yaptın ne zaman arabayı aldın diye kopurdu tabi arabayı kacirdigimi düşündü :) yok dedim sen burodan çevirdiğim de yaptım geceydi ya göremedim artık senin attığın ciziklerle benim kini kapatırsın diyince laf soyleyemedi :) hele babamın arabasını her aldığım da çizip getiridm eve adam en sonunda patladı her aldığında bir yeri çiziliyor diye bir cizikten nolcak baba ya diyip geçtim azcik stresi bırak relax ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…