bizim araçta az da olda iz vardı aynı yere denk gelen zaten onu görmesem benden değil diyecektimAy belki de zaten çizikti kız nerden anladın senin yaptığını
İlahi adalet.Bende ilk acemiligimde birinin arabasinin aynasini kirmistim tabi karşı tarafin haberi yok..Özür falan dilemedim..bildiginiz son Sürat kactim..1 ay olmadi olaydan sonra sıfır arabamizin kapisini iceriye göçükdürüp gitmis biri...
Soylemenizde fayda var çünkü kul hakkı oluyor bu çok basit derin değilse pastacila kapatır eğer karşı tarafın kasko varsa aracım park halindeyken bu olmuş derlerse onlarda ilgilenir büyük bişey değil sadece can sıkıcı Allah beterinden korusun ,cana gelmesin yeterhayır derin değil göçme sürtme yok sadece iz kaldı bu şekilde araba karşı tarafın beyaz renkte cillop gibi clio yazık oldu çok üzüldüm.. bu bi kaza mıdır yani vicdan yaptım ne bileyim kendimi kötü hissediyorum az önce işten geldim hala aynı duruyor sahipleri farketmemiş anlasılan bilmiyorum kafam bugün hep burdaydı
ya yeni yeni ögreniyorum sonradan kendime de kızdım ne işin vardı keşke uğraşmasaydın diye ama bu iş cesaret olmadan olmayacak gibi zaten park yerinden çıkaramayınca bıraktım arabayı sonra farkettim böyle bişey oldugunu.. eşim bana uyarılarda bulunuyordu bu kadar cesaret iyi değil diye haklıymısama daha konusmadık aksam görüşcez dedi kesin çok kızacak çok hassas biri çünkü
Gördüyseler eğer baya kulağınızı çınlatmışlardır :) Allah beterinden korusunhayır derin değil göçme sürtme yok sadece iz kaldı bu şekilde araba karşı tarafın beyaz renkte cillop gibi clio yazık oldu çok üzüldüm.. bu bi kaza mıdır yani vicdan yaptım ne bileyim kendimi kötü hissediyorum az önce işten geldim hala aynı duruyor sahipleri farketmemiş anlasılan bilmiyorum kafam bugün hep burdaydı
karşı tarafla git konuş en fazla 100 tl tutar ben kaç tane yaptım böyle kaza derdin bu olsun Allah cana vemesin dert mi bu yaaa sigortalarınızı bozdurmayın halledin gitsin karşı tarafa da rica et eşimin haberi olmasın diye bayan şöförler böyle millet alışmış duurmda dersin ben istermiydim kaza yapmak diye oldu bitti geçmiş olsunKızlar çok kötü durumdayım şu an ne yapacağımı bilmiyorum.. bugün aracımızı park yerinden çıkarırken dar geldi vazgeçtim geri parkettim ama ne göreyim yanda renault clio marka nerden baksanız 2013 modelden aşağı olmayan bi arabaya geri geri çıkarken bizim tamponun şeridi çizgi çekmiş ve ne yapacağım bilmiyorum eşimden çok korkuyorum bu aksam gebertecek beni.. benzer bi foto gördüm internetten sizce ne yapmalıyım((((((( bu arada bu fotoyu internetten buldum aynı buna benziyor arabada beyaz ama göçme vs yok :'((( Eki Görüntüle 1688002
Kızlar çok kötü durumdayım şu an ne yapacağımı bilmiyorum.. bugün aracımızı park yerinden çıkarırken dar geldi vazgeçtim geri parkettim ama ne göreyim yanda renault clio marka nerden baksanız 2013 modelden aşağı olmayan bi arabaya geri geri çıkarken bizim tamponun şeridi çizgi çekmiş ve ne yapacağım bilmiyorum eşimden çok korkuyorum bu aksam gebertecek beni.. benzer bi foto gördüm internetten sizce ne yapmalıyım((((((( bu arada bu fotoyu internetten buldum aynı buna benziyor arabada beyaz ama göçme vs yok :'((( Eki Görüntüle 1688002
Selamun Aleyküm arkadaşlar araba sürtmesinden meydana gelen çizikler için pasta Ve cilayı önerir misiniz araç sıfır ileride sıkıntı olur mu yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?