Senin yaptığını gören oldu mu? Olmadıysa boşver...
hayır derin değil göçme sürtme yok sadece iz kaldı bu şekilde araba karşı tarafın beyaz renkte cillop gibi clio yazık oldu çok üzüldüm.. bu bi kaza mıdır yani vicdan yaptım ne bileyim kendimi kötü hissediyorum az önce işten geldim hala aynı duruyor sahipleri farketmemiş anlasılan bilmiyorum kafam bugün hep burdaydıBu kadar derin mi?
Derin değilse kalemler var onlarla düzelir.
Derinse boya ister.
Bu arada çizilen araba karşı tarafın mı sizin mi?
arabayı tanıyorum devamlı aynı yere parkediyor ama ben korkudan ne yapacagımı sasırdım ilk defa basıma geldigi için felaket korktum eşimle aksam konusup olmazsa not bırakırız napalımBizimde arabamıza böyle bir şekılde bırısı çarpmıştı en azından bı özr dılemedıklerı ıcın ne yalan söylım çok kızdım ve kötü söz söylemiştim.
Keşke sahibini bulsaydınız veya arabaya bır not bıraksaydınız. Yanlışlıkla oldu aşağıda numaram var istersenız karşılayabılrıım gibisinden .
Karşı tarafı bulun,durmu izah edin.50 TL anca tutar.hayır derin değil göçme sürtme yok sadece iz kaldı bu şekilde araba karşı tarafın beyaz renkte cillop gibi clio yazık oldu çok üzüldüm.. bu bi kaza mıdır yani vicdan yaptım ne bileyim kendimi kötü hissediyorum az önce işten geldim hala aynı duruyor sahipleri farketmemiş anlasılan bilmiyorum kafam bugün hep burdaydı
Ne olrsa olsun onların hakkına gırersınız en fazla tutcağı 50-100 tlarabayı tanıyorum devamlı aynı yere parkediyor ama ben korkudan ne yapacagımı sasırdım ilk defa basıma geldigi için felaket korktum eşimle aksam konusup olmazsa not bırakırız napalımbirazda maddi sıkıntıların oldugu döneme denk geldi acaba masraflı bişey midir ya karşı taraf tersse off off (((
eşim işin maddi kısmında değil de sözünü dinlemeyip başıma iş açtım diye kızmasından korkuyorum50 lira anca tutar hic birsey yok duyanda arabayi hasat ettiniz sanir.bu kadar seye kizarsa esiniz isiniz zor
arabayı tanıyorum devamlı aynı yere parkediyor ama ben korkudan ne yapacagımı sasırdım ilk defa basıma geldigi için felaket korktum eşimle aksam konusup olmazsa not bırakırız napalımbirazda maddi sıkıntıların oldugu döneme denk geldi acaba masraflı bişey midir ya karşı taraf tersse off off (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?