ümidini yitirme canım . devam devam. yolun başındasın
canım benim ......sakın üzülme daha yolun çok başındayız.......:teselli: ilk denemede böyle yıpratma kendini. kendine iyi bak Allah a emanet ol canım :teselli:
Canım üzülme, problem neymiş araştırırlar... Genetik araştırma yapıyorlar. Senin sorun neydi niye tüp bebek yaptın?
Arkadaslar bugun 12. gunumdeyim test tarihim 15. gun . merak ettigim bugun regl olmam lazimdi ama olmadim. Tedavi olanlarin ilk regl leri normal zamanda olmuyor mu? Normalde tam gununde regl olurum ama olmadim?
Cevap yzan arkadaşlar çok sağolun.Allah herkes için hayırlı olanı verir inş.Tabi her şey nasip.ama ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz.Kendi kendimizi yıpratıp duruyoruz.Şuan okul var.rapor alıp yaptıraramam.Öğrencilerim çok mağdur oluyor.Yaz tatilini beklemeyi düşünüyoruz inş.Artık zaman ne gösterir bakalım.Böyle yazdıkça,okudukça insan kendini iyi hissediyor.Çok sağolun.
ben de çok rapor aldım şimdi de geçen hafta pozitif haberini aldım bu hafta düşük var kader...aldığım raporların sonunda elim bomboş okula dönüyorum.ben de yaza bıraktım
Merhaba..Bizimde ilk tüp bebek denememiz hüsranla sonuçlandı.Ben normal yoldan hamile kaldım ancak 2 yıl önce 37 haftalık hamileyken ölü doğum yaptım.Sonra çok istememize rağmen kalamdım.Aşılama sonrada bu ay tüp bebek denedik ama olmadı işte..İnsan gerçekten buraya yazınca kendini iyi hissediyor.Bizde yaz tatilini bekleyip dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz..Krishazel senin test günün yarın değil mi?senin için hergün dua ediyorum umarım yarın güzel haberi alırsın..
Canım umudunu adete bağlama.Benim de Salı adet olmam lazımdı.Test günüm cumartesiydi.Cumartesiye kadar adet olmadım yani 4 gün gecikti.Testin negatif olduğunu öğrendikten 1 gün sonra adet oldum.İnşaallah seninki pozitiftir.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?