İlk tüp bebek denememiz sonuç :negatif

Evet canim test gunum yarin ama 5 gun once aldigim negatif e alistim ben( Yarin test gunum oldugu icin yaptirmak ve doktora haber vermek zorundayim. Hicbir belirti hicbirsey yok. Sanirim progesteron ignelerimi vurulmaya devam ettigim icinde 3 gun gecmesine ragmen regl olmadim ama yarin testten sonra zaten igneleri birakacagim. Simdiden 2. tedavi icin arastirmalara basladim . Incir kurune ve ari sutu bal polen ve corek otuna basladim bile.Yumurta rezervimi arttirmak icin herseyi denemeye hazirim . Bunlar bitsin DHEA da almaya baslayacagim danistigim doktorlar kullanabilirsin dediler ama garanti vermediler.
Dualarin icin cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun. Allah seninde tum dileklerini kabul etsin insallah. Cok opuyorum canim

Gerçekten negatif sonuç almak çok zor olsa gerek . Ama ümidiniz kaybetmeyin veren de Allah alan da. Biz de tb yaptrıcağız ilk defa. Hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun. Allah hepimizin dualarını kabul eylesin. AMıNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…