- 12 Haziran 2023
- 210
- 90
- 18
- 27
- Konu Sahibi Gizemmreee
-
Teşekkür ederim söylediklerinizi mutlaka dikkate alıcam bu arada rahim içi prp nedir ?Merhaba bende bu yollardan geçmiş biri olarak ilk söyleyeceğim genetik test yaptırmanız eşinizle beraber tıbbi genetik bölümünden randevu alıp test vermelisiniz kan pıhtılaşmasina da bakılmalı sonrasında siz kendi vitamin depolariniza varsa kansızlık vitamin eksikliği bunların düzeltilmesini yapmalısınız bu da çok önemli benim ilk transferim olumsuz olunca bunları yaptırdım ikincisi de olumsuz olunca rahim içi prp ve embriyo glue yaptırdım bu şekilde pozitifi gördüm bundan sonra transfer düşünürsek tekrar embiro glue ve uterin prp yapacağız inşallah sizde de işe yarar
Bursa Eurofertil gerçek Aydın doktorum inşallahHangi merkez de tedavi oldun canım. 2 ay falan ara ver hem biraz kullandığın ilaçları da atarsın belki kendiliğinden gelir
Yaaa senin de yaşın çok genç rabbim inşallah en yakın zamanda güldürür yüzünü Umutlarımızı yitirmeyelim birbirimize dua edip moral verelim rabbim büyükYaşım 27ilk başladığımda 23 tü
Yaşım genç yaşadıklarım yaşıma göre omuzlarıma yükler bindirdi .hiç bir tedavimde biokimyasal dahi pozitif göremedim . Çevremdeki herkes anne oldu . Benden sonra evlenenler bile . Kimseye diyemedim derdimi deliliğe vurdum . İnsanlar gezmekten çocuk yapamıyor diyorYaaa senin de yaşın çok genç rabbim inşallah en yakın zamanda güldürür yüzünü Umutlarımızı yitirmeyelim birbirimize dua edip moral verelim rabbim büyük
Kendi kanınizdan aldıkları yararlı şeyleri rahim içine katater yardımıyla veriyorlar belirli bir süre yatiyorsunuz bunu İnternetten araştırıp doktorunuzla konuşursaniz daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz ben çok işe yaradığını düşünüyorum açıkçasıTeşekkür ederim söylediklerinizi mutlaka dikkate alıcam bu arada rahim içi prp nedir ?
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de 2.5 sene oldu benden sonra evlenen arkadaşlarım dahi ya doğurdu ya hamile her arkadaş ortamında çocuklu anneler herkes çocuğu ilgileniyor ben izliyorum hamile görmek istemiyorum evet daha çok yolun başındayım ama hiç olamayacak hissi beni bitiyorYaşım genç yaşadıklarım yaşıma göre omuzlarıma yükler bindirdi .hiç bir tedavimde biokimyasal dahi pozitif göremedim . Çevremdeki herkes anne oldu . Benden sonra evlenenler bile . Kimseye diyemedim derdimi deliliğe vurdum . İnsanlar gezmekten çocuk yapamıyor diyordışarda kahkahalar evede hıçkırıklara boğuluyorum .
Evet araştırıcam bu arada tıbbı genetiğe randevu almak için bir kaç hastaneye baktım ama öyle bir bölüm yokKendi kanınizdan aldıkları yararlı şeyleri rahim içine katater yardımıyla veriyorlar belirli bir süre yatiyorsunuz bunu İnternetten araştırıp doktorunuzla konuşursaniz daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz ben çok işe yaradığını düşünüyorum açıkçası
Evet tıbbi genetik İstanbuldaysaniz Zeynep Kamilde varEvet araştırıcam bu arada tıbbı genetiğe randevu almak için bir kaç hastaneye baktım ama öyle bir bölüm yoktam adı bu mu acaba
O his bendede var vesveselerden namaz kılamıyorum belkide Allah beni böyle sınıyor . Her duanın ardına zaten olmuyacak hissi geliyor . Allahıma şükür maddi imkanım var deniyorum olana kadarda devam edeceğim güç kuvvet sağlık olduğu sürece . Rabbim kimseyi zorda bırakmasın masrafları karşılayamayıp hiç deneyemeyenler yada birkez deneyip bırakanlar var.Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de 2.5 sene oldu benden sonra evlenen arkadaşlarım dahi ya doğurdu ya hamile her arkadaş ortamında çocuklu anneler herkes çocuğu ilgileniyor ben izliyorum hamile görmek istemiyorum evet daha çok yolun başındayım ama hiç olamayacak hissi beni bitiyor
Maalesef bursadayım devlet hastanelerinde yok mu ki?Evet tıbbi genetik İstanbuldaysaniz Zeynep Kamilde var
Aynen öyle dediğin gibi kredi çektir ilk transferini oluyor sonra gücü yetmiyor çok insan var yada oluyor sma hastası lösemi vs (Allah korusun ) olarak doğuyor rabbim verse de sınıyor vermese de sınıyor zaten bir sınavın içindeyiz rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tez zamanda biz ve isteyen herkesin kucağını doldursunO his bendede var vesveselerden namaz kılamıyorum belkide Allah beni böyle sınıyor . Her duanın ardına zaten olmuyacak hissi geliyor . Allahıma şükür maddi imkanım var deniyorum olana kadarda devam edeceğim güç kuvvet sağlık olduğu sürece . Rabbim kimseyi zorda bırakmasın masrafları karşılayamayıp hiç deneyemeyenler yada birkez deneyip bırakanlar var.
Devlet Hastanesi'ne yaptırmıştım ben jinekoloji bölümüne gidin yönlendirme yapılır belkiMaalesef bursadayım devlet hastanelerinde yok mu ki?
Sıfırdan başladım benim amh düşüktü fazla yumurtam olmuyordu ama Serdar koç hoca ile 17 yumurta toplandıDondurulmuş Embriyo mu taşıdınız ? Sıfırdan mı başladınız acaba
evet bende bir kaç ay bekleme taraftarıyım. Ne gibi testler isterler? Bir de histeroskopi olmadım olmalımıyım?
Canım şehir hastanesinde buldum da sadece ben mi kan vericem eşimde verecek mi?Devlet Hastanesi'ne yaptırmıştım ben jinekoloji bölümüne gidin yönlendirme yapılır belki
Canım İstanbul’a gelme imkanın olursa burada serdar koç hocaya gelmeni tavsiye ederim. İnstagramını inceleyebilirsinYaşım genç yaşadıklarım yaşıma göre omuzlarıma yükler bindirdi .hiç bir tedavimde biokimyasal dahi pozitif göremedim . Çevremdeki herkes anne oldu . Benden sonra evlenenler bile . Kimseye diyemedim derdimi deliliğe vurdum . İnsanlar gezmekten çocuk yapamıyor diyordışarda kahkahalar evede hıçkırıklara boğuluyorum .
Anladım canım benim 5AA dönmüş embriyom var ya tekrar aynı yerde denemek istiyorum bakalım nasipSıfırdan başladım benim amh düşüktü fazla yumurtam olmuyordu ama Serdar koç hoca ile 17 yumurta toplandı
Bursa'da burda var görünüyor eşinizle beraber vereceksiniz tüp bebek doktorum istiyor derseniz verirler tek deneme olduğunu söylemeyin genede benim genetik doktoru keşke başlamadan gelseydiniz dedi kan pıhtılaşmam varmış mesela onu özellikle isteyinCanım şehir hastanesinde buldum da sadece ben mi kan vericem eşimde verecek mi?
Embriyo taşıyabilirsin. Araştır istersen instagramdan bak. MaşaAllah kalitesi de güzelmiş başarısız bir yerde iki kere deneme benceAnladım canım benim 5AA dönmüş embriyom var ya tekrar aynı yerde denemek istiyorum bakalım nasip
Anladım canım benim 5AA dönmüş embriyom var ya tekrar aynı yerde denemek istiyorum bakalım nasipSıfırdan başladım benim amh düşüktü fazla yumurtam olmuyordu ama Serdar koç hoca ile 17 yumurta toplandı
evet bende bunu buldum da sadece benim gitmem yeter mi eşimin de mi kan vermesi gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?