İlk tüp bebek deneyimim negatif

Teşekkür ederim söylediklerinizi mutlaka dikkate alıcam bu arada rahim içi prp nedir ?

Yaaa senin de yaşın çok genç rabbim inşallah en yakın zamanda güldürür yüzünü Umutlarımızı yitirmeyelim birbirimize dua edip moral verelim rabbim büyük
Yaşım genç yaşadıklarım yaşıma göre omuzlarıma yükler bindirdi .hiç bir tedavimde biokimyasal dahi pozitif göremedim . Çevremdeki herkes anne oldu . Benden sonra evlenenler bile . Kimseye diyemedim derdimi deliliğe vurdum . İnsanlar gezmekten çocuk yapamıyor diyor dışarda kahkahalar evede hıçkırıklara boğuluyorum .

Teşekkür ederim söylediklerinizi mutlaka dikkate alıcam bu arada rahim içi prp nedir ?
Kendi kanınizdan aldıkları yararlı şeyleri rahim içine katater yardımıyla veriyorlar belirli bir süre yatiyorsunuz bunu İnternetten araştırıp doktorunuzla konuşursaniz daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz ben çok işe yaradığını düşünüyorum açıkçası

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de 2.5 sene oldu benden sonra evlenen arkadaşlarım dahi ya doğurdu ya hamile her arkadaş ortamında çocuklu anneler herkes çocuğu ilgileniyor ben izliyorum hamile görmek istemiyorum evet daha çok yolun başındayım ama hiç olamayacak hissi beni bitiyor

Evet araştırıcam bu arada tıbbı genetiğe randevu almak için bir kaç hastaneye baktım ama öyle bir bölüm yok tam adı bu mu acaba

O his bendede var vesveselerden namaz kılamıyorum belkide Allah beni böyle sınıyor . Her duanın ardına zaten olmuyacak hissi geliyor . Allahıma şükür maddi imkanım var deniyorum olana kadarda devam edeceğim güç kuvvet sağlık olduğu sürece . Rabbim kimseyi zorda bırakmasın masrafları karşılayamayıp hiç deneyemeyenler yada birkez deneyip bırakanlar var.

Aynen öyle dediğin gibi kredi çektir ilk transferini oluyor sonra gücü yetmiyor çok insan var yada oluyor sma hastası lösemi vs (Allah korusun ) olarak doğuyor rabbim verse de sınıyor vermese de sınıyor zaten bir sınavın içindeyiz rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tez zamanda biz ve isteyen herkesin kucağını doldursun

Dondurulmuş Embriyo mu taşıdınız ? Sıfırdan mı başladınız acaba

evet bende bir kaç ay bekleme taraftarıyım. Ne gibi testler isterler? Bir de histeroskopi olmadım olmalımıyım?
Sıfırdan başladım benim amh düşüktü fazla yumurtam olmuyordu ama Serdar koç hoca ile 17 yumurta toplandı

Canım İstanbul’a gelme imkanın olursa burada serdar koç hocaya gelmeni tavsiye ederim. İnstagramını inceleyebilirsin

Canım şehir hastanesinde buldum da sadece ben mi kan vericem eşimde verecek mi?
Bursa'da burda var görünüyor eşinizle beraber vereceksiniz tüp bebek doktorum istiyor derseniz verirler tek deneme olduğunu söylemeyin genede benim genetik doktoru keşke başlamadan gelseydiniz dedi kan pıhtılaşmam varmış mesela onu özellikle isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…