- 30 Eylül 2022
- 2.564
- 3.453
- 63
- Konu Sahibi Gizemmreee
-
Evet anestezi almışken ikisini beraber yaptı doktorum sizin için yeniden planlayabilirler ama illa beraber olacak diye birşey yokAaa yumurta toplamayla beraber mi histeroskopi oldun yani anlamadım
Yaaa çok şükürİlk muayene ücretsiz olduğu halde benimle neredeyse bir saat ilgilendi. Tüm tahlilleri, rahim filmini inceledi. Dosyaya her şeyi kendi not aldı. Ve muayenehanesi inanılmaz kalabalık olduğu halde. Muayene etti. Hastalığımı diğer doktorlar bulamazken serdar hoca tespit etti. Önce bir iğne verdi beni geçici menapoza soktu. Yaklaşık 10 gün kadar sonra adet olunca ikinci günü gittim ve tedaviye başladık. Doktor Mra da muhatap olmuyor ama serdar hoca aklına takılan her şeyi detaylarıyla anlatıyor. Bana daha transfer için odaya girer girmez embriyo kalitesi mükemmel ikiz tutar dedi ve dediği gibi oldu. Hatta üçüzdü. Biri de kendi içinde bölünmüş ama 5.haftada kalbi durdu.
Histeroskopi olursam onu başka hastanede yapacağını söylemişti demek ki tüp bebek merkezinde yok belki görüşmede onu ister fiyat aralığını biliyor musunuzEvet anestezi almışken ikisini beraber yaptı doktorum sizin için yeniden planlayabilirler ama illa beraber olacak diye birşey yok
İnanın bilmiyorum ben 2021 de yaptırdım histeroskopiyle yumurta toplama transfer yumusta toplamaya kadar olan ilaçların hepsi 23500 tutmuştu o zamanHisteroskopi olursam onu başka hastanede yapacağını söylemişti demek ki tüp bebek merkezinde yok belki görüşmede onu ister fiyat aralığını biliyor musunuz
Anladım canım teşekkür ederim doktorla görüşür kararımı veririm bakalım hayırlısıİnanın bilmiyorum ben 2021 de yaptırdım histeroskopiyle yumurta toplama transfer yumusta toplamaya kadar olan ilaçların hepsi 23500 tutmuştu o zaman
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah canım güzel haberlerini alırız İnşaAllahYaaa çok şükürbu gün konuştuk hemşireyle müsait bir gün randevu alıp doktorla görüşmeye gelebilirsiniz demiş bakalım gidelim önce de sonra gerekirse taşırım embriyoları
İnşallah herşey için Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun inşaAllah canım güzel haberlerini alırız İnşaAllah
Hayırlısı olsun inşallah sağlık olurAnladım canım teşekkür ederim doktorla görüşür kararımı veririm bakalım hayırlısı
Genrtik ve pıhtılaşma isterler. Histeroskopi ben hiç olmadim dpktorm da istemedi. 3. Denemem de ister mi bilmiyorum . Doktorunuz sizin için en iyisini bilir. Güveniyorsanız.Dondurulmuş Embriyo mu taşıdınız ? Sıfırdan mı başladınız acaba
evet bende bir kaç ay bekleme taraftarıyım. Ne gibi testler isterler? Bir de histeroskopi olmadım olmalımıyım?
Sizin de mi negatifGenrtik ve pıhtılaşma isterler. Histeroskopi ben hiç olmadim dpktorm da istemedi. 3. Denemem de ister mi bilmiyorum . Doktorunuz sizin için en iyisini bilir. Güveniyorsanız.
Doktorunuz kimdiMerhaba bende bu yollardan geçmiş biri olarak ilk söyleyeceğim genetik test yaptırmanız eşinizle beraber tıbbi genetik bölümünden randevu alıp test vermelisiniz kan pıhtılaşmasina da bakılmalı sonrasında siz kendi vitamin depolariniza varsa kansızlık vitamin eksikliği bunların düzeltilmesini yapmalısınız bu da çok önemli benim ilk transferim olumsuz olunca bunları yaptırdım ikincisi de olumsuz olunca rahim içi prp ve embriyo glue yaptırdım bu şekilde pozitifi gördüm bundan sonra transfer düşünürsek tekrar embiro glue ve uterin prp yapacağız inşallah sizde de işe yarar
Yücel KaramanDoktorunuz kimdi
Merhaba benim de doktorum yücel hoca ama 3. Denemem olacak aylar sonra. Ama benden rahim içi testleri falan prp ve embriyo glue dediğiniz şeyleri istemedi. Ne olduğunu da bilmiyorum açıkçası. İstemeli miyim acaba doktor beyden ?Yücel Karaman
Benim rahim içinde hiç bir sıkıntı yoktu 3. Transferde bu işlemleri yapmışlardı pozitifi gördük her hastaya farklı protokol uyguluyorlar toplantı yapıp siz yinede bir danışın bakalım ilk iki transfer olumsuz olursa bunları deniyoruz demişlerdi bana benim 3. Transferi Hüsamettin hoca yaptı bide farklı olarakMerhaba benim de doktorum yücel hoca ama 3. Denemem olacak aylar sonra. Ama benden rahim içi testleri falan prp ve embriyo glue dediğiniz şeyleri istemedi. Ne olduğunu da bilmiyorum açıkçası. İstemeli miyim acaba doktor beyden ?
. Tedaviye basladigimda muhakkak söyleyeceğim. Zaten transferde iki doktor beraber giriyorlar . Ya işte bence ikisi de alanında iyi doktorlar fakat nasip işte. Bu arada Bahçeciden ünlü doktor Cem hoca da artık onlarla çalışıyor. Ne diyim ki bu umutlarla bu zorlu yollar çok başka Allah hayırlısını sagliklisini nasıp etsin. Teşekkür ederim.Benim rahim içinde hiç bir sıkıntı yoktu 3. Transferde bu işlemleri yapmışlardı pozitifi gördük her hastaya farklı protokol uyguluyorlar toplantı yapıp siz yinede bir danışın bakalım ilk iki transfer olumsuz olursa bunları deniyoruz demişlerdi bana benim 3. Transferi Hüsamettin hoca yaptı bide farklı olarak
Bilmiyorum ben iki doktora da çok güveniyorum yücel hoca bi tık daha sert bilimsel konuşuyor Hüsamettin hoca babacan rahatlatacak şekilde konuşuyor o yüzden onu istemiştim bende olurda karar verirsek 4. Transfere cem hocayı da deneyeceğim bakalım. Tedaviye basladigimda muhakkak söyleyeceğim. Zaten transferde iki doktor beraber giriyorlar . Ya işte bence ikisi de alanında iyi doktorlar fakat nasip işte. Bu arada Bahçeciden ünlü doktor Cem hoca da artık onlarla çalışıyor. Ne diyim ki bu umutlarla bu zorlu yollar çok başka Allah hayırlısını sagliklisini nasıp etsin. Teşekkür ederim.
Evet çok doğru tespit Hüsamettin hoca daha halktanBilmiyorum ben iki doktora da çok güveniyorum yücel hoca bi tık daha sert bilimsel konuşuyor Hüsamettin hoca babacan rahatlatacak şekilde konuşuyor o yüzden onu istemiştim bende olurda karar verirsek 4. Transfere cem hocayı da deneyeceğim bakalım
Embriyo kaliteniz neydi acaba ? 5aa, 4bb gibi miydi?İlk muayene ücretsiz olduğu halde benimle neredeyse bir saat ilgilendi. Tüm tahlilleri, rahim filmini inceledi. Dosyaya her şeyi kendi not aldı. Ve muayenehanesi inanılmaz kalabalık olduğu halde. Muayene etti. Hastalığımı diğer doktorlar bulamazken serdar hoca tespit etti. Önce bir iğne verdi beni geçici menapoza soktu. Yaklaşık 10 gün kadar sonra adet olunca ikinci günü gittim ve tedaviye başladık. Doktor Mra da muhatap olmuyor ama serdar hoca aklına takılan her şeyi detaylarıyla anlatıyor. Bana daha transfer için odaya girer girmez embriyo kalitesi mükemmel ikiz tutar dedi ve dediği gibi oldu. Hatta üçüzdü. Biri de kendi içinde bölünmüş ama 5.haftada kalbi durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?