İlk tüp bebek deneyimim negatif

Yaaa çok şükür bu gün konuştuk hemşireyle müsait bir gün randevu alıp doktorla görüşmeye gelebilirsiniz demiş bakalım gidelim önce de sonra gerekirse taşırım embriyoları

Histeroskopi olursam onu başka hastanede yapacağını söylemişti demek ki tüp bebek merkezinde yok belki görüşmede onu ister fiyat aralığını biliyor musunuz
İnanın bilmiyorum ben 2021 de yaptırdım histeroskopiyle yumurta toplama transfer yumusta toplamaya kadar olan ilaçların hepsi 23500 tutmuştu o zaman

Yaaa çok şükür bu gün konuştuk hemşireyle müsait bir gün randevu alıp doktorla görüşmeye gelebilirsiniz demiş bakalım gidelim önce de sonra gerekirse taşırım embriyoları
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah canım güzel haberlerini alırız İnşaAllah

Dondurulmuş Embriyo mu taşıdınız ? Sıfırdan mı başladınız acaba

evet bende bir kaç ay bekleme taraftarıyım. Ne gibi testler isterler? Bir de histeroskopi olmadım olmalımıyım?
Genrtik ve pıhtılaşma isterler. Histeroskopi ben hiç olmadim dpktorm da istemedi. 3. Denemem de ister mi bilmiyorum . Doktorunuz sizin için en iyisini bilir. Güveniyorsanız.

Doktorunuz kimdi

Benim rahim içinde hiç bir sıkıntı yoktu 3. Transferde bu işlemleri yapmışlardı pozitifi gördük her hastaya farklı protokol uyguluyorlar toplantı yapıp siz yinede bir danışın bakalım ilk iki transfer olumsuz olursa bunları deniyoruz demişlerdi bana benim 3. Transferi Hüsamettin hoca yaptı bide farklı olarak

. Tedaviye basladigimda muhakkak söyleyeceğim. Zaten transferde iki doktor beraber giriyorlar . Ya işte bence ikisi de alanında iyi doktorlar fakat nasip işte. Bu arada Bahçeciden ünlü doktor Cem hoca da artık onlarla çalışıyor. Ne diyim ki bu umutlarla bu zorlu yollar çok başka Allah hayırlısını sagliklisini nasıp etsin. Teşekkür ederim.

Bilmiyorum ben iki doktora da çok güveniyorum yücel hoca bi tık daha sert bilimsel konuşuyor Hüsamettin hoca babacan rahatlatacak şekilde konuşuyor o yüzden onu istemiştim bende olurda karar verirsek 4. Transfere cem hocayı da deneyeceğim bakalım

Evet çok doğru tespit Hüsamettin hoca daha halktan hayırlısı inşallah . Amin amin sağolun insallah ..

Embriyo kaliteniz neydi acaba ? 5aa, 4bb gibi miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…