- 12 Haziran 2023
- 210
- 90
- 18
- 27
- Konu Sahibi Gizemmreee
-
2 deneme de olumsuz olursa İstanbul’a gelmek istiyorum zaten bahçeçi Mehmet resitasoğlu an ama dediğin doktoru da incelerimCanım İstanbul’a gelme imkanın olursa burada serdar koç hocaya gelmeni tavsiye ederim. İnstagramını inceleyebilirsin
İnşaAllah canım Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah2 deneme de olumsuz olursa İstanbul’a gelmek istiyorum zaten bahçeçi Mehmet resitasoğlu an ama dediğin doktoru da inceleriminşallah gerek kalmaz tabi de bebeğimle gezmeye gelirim
Anladım canım peki gittiğim yerde mi kan pıhtılaşmasını da isteyeceğim ?Bursa'da burda var görünüyor eşinizle beraber vereceksiniz tüp bebek doktorum istiyor derseniz verirler tek deneme olduğunu söylemeyin genede benim genetik doktoru keşke başlamadan gelseydiniz dedi kan pıhtılaşmam varmış mesela onu özellikle isteyin
Canım İstanbul’a gelme imkanın olursa burada serdar koç hocaya gelmeni tavsiye ederim. İnstagramını inceleyebilirsin
Sizin transfer oldu mu ?Embriyo taşıyabilirsin. Araştır istersen instagramdan bak. MaşaAllah kalitesi de güzelmiş başarısız bir yerde iki kere deneme bence
Ben hamileyim çok şükür ikizlerimi bekliyorumSizin transfer oldu mu ?
Evet onu özellikle söyleyin kan pıhtılaşmasi çıkarsa transferden itibaren iğne vurulacak Allah korusun genetik bir sorun çıkarsa embirolar ona göre incelenecekAnladım canım peki gittiğim yerde mi kan pıhtılaşmasını da isteyeceğim ?
Yaaa doktora da baktım çok güleryüzlü konuşkan birine benziyor kafamı karıştırdın kızBen hamileyim çok şükür ikizlerimi bekliyorum
Anladım canım doktor bana kan sulandırıcı oksapar iğne vermişti zaten ama baktırmadan tabi her gün vuruldum yine de baktırmak da fayda var tabi ki eşimin müsait olduğu ilk fırsatta randevu alıp gidicem beklerken rahat zamanda onları yaptırayım tabi daha merkezle görüşüp negatif haberini vermedim yarın yazıcam belki doktor farklı şeylerde isterEvet onu özellikle söyleyin kan pıhtılaşmasi çıkarsa transferden itibaren iğne vurulacak Allah korusun genetik bir sorun çıkarsa embirolar ona göre incelenecek
Her doktorun tedavi şekli farklı oluyor her ihtimale karsi bu testleri yaptırmalısınız inşalllah sağlıkla olur bebeğinizAnladım canım doktor bana kan sulandırıcı oksapar iğne vermişti zaten ama baktırmadan tabi her gün vuruldum yine de baktırmak da fayda var tabi ki eşimin müsait olduğu ilk fırsatta randevu alıp gidicem beklerken rahat zamanda onları yaptırayım tabi daha merkezle görüşüp negatif haberini vermedim yarın yazıcam belki doktor farklı şeylerde ister
Mutlaka yaptırıcam çok teşekkür ederimHer doktorun tedavi şekli farklı oluyor her ihtimale karsi bu testleri yaptırmalısınız inşalllah sağlıkla olur bebeğiniz
Evet benim rahim içi poliplerim vardı histeroskopiyle alındı yumurta toplama işlemiyle beraberMutlaka yaptırıcam çok teşekkür ederimsiz histeroskopi yaptırmışmıydınız? Ben onu da yaptırmadım
İnanır mısın ben de bu gün olumsuz cevabı görür görmez ilk düşündüğüm 2. Transferde kendi ailem dahil kimseye söylememek oldu çünkü şimdi herkes soruyor ve soracak herkese negatif dicem daha çok üzülücem aynı zaman da süreç için de de herkes soruyor nasıl gidiyor belirtin var mı vs hep bu konuyu konuşuyoruz kendim bile sıkıldım başkalarına laf anlatmaktan o yüzden kimseye söylemeyeceğim ve uğraşacak bir şeyler bulacağım inşallahbenim de ilki negatif olunca çok üzülmüştüm olmaması için bir sebep yok diyordu doktorlar. sebepsiz infertilite yani. yaşım 31 daha fazla zaman kaybetmek istemiyordum. 2 ay sonra kalan 2 embriyo transfer edildi ve biri tuttu çok şükür.
ilkinden farklı olarak ikincide neler yaptım: öncelikle kimseye haber vermedim. başkaları bildiğinde ister istemez soruyorlardı ve stres oluyordum. transfer zamanı bi şeyler uydurdum kimseyle görüşmedim 2 gün rapor aldım evde dinlendim sonra 2 gün de haftasonu tatili vardı 5.gün işe başladım ve transfer olduğumu unuttum hatta çocuklarla oyun falan oynadım.. en büyük etken kafa rahatlığı bence.
lütfen pes etmeyin yaşınız daha çok küçük önünüzde kocaman bir yol var. rabbim bir an önce kolaylıkla mucizesini göstersin
Aaa yumurta toplamayla beraber mi histeroskopi oldun yani anlamadımEvet benim rahim içi poliplerim vardı histeroskopiyle alındı yumurta toplama işlemiyle beraber
kesinlikle çok doğru bir kararİnanır mısın ben de bu gün olumsuz cevabı görür görmez ilk düşündüğüm 2. Transferde kendi ailem dahil kimseye söylememek oldu çünkü şimdi herkes soruyor ve soracak herkese negatif dicem daha çok üzülücem aynı zaman da süreç için de de herkes soruyor nasıl gidiyor belirtin var mı vs hep bu konuyu konuşuyoruz kendim bile sıkıldım başkalarına laf anlatmaktan o yüzden kimseye söylemeyeceğim ve uğraşacak bir şeyler bulacağım inşallahbu arada sizde sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
Aynen öyle ya çok teşekkür ederim herşy içinkesinlikle çok doğru bir karargerçekten çok rahat ediyorsun diğer türlü onlar dikkat et, üşütme, iş yapma o kadar emek verdin vs vs darlıyorlar
ben birkaç gün içinde olmuştumAynen öyle ya çok teşekkür ederim herşy içinbir de tahminen ne zaman adet olurum acaba bu gün öğrenince ilaçları iğneleri bıraktım ama
İnşallah bende olurum hemen o kadar şişim ki çok rahatsız ediyor bir de aşırı kasıklarım ağrıyorben birkaç gün içinde olmuştum
İlk muayene ücretsiz olduğu halde benimle neredeyse bir saat ilgilendi. Tüm tahlilleri, rahim filmini inceledi. Dosyaya her şeyi kendi not aldı. Ve muayenehanesi inanılmaz kalabalık olduğu halde. Muayene etti. Hastalığımı diğer doktorlar bulamazken serdar hoca tespit etti. Önce bir iğne verdi beni geçici menapoza soktu. Yaklaşık 10 gün kadar sonra adet olunca ikinci günü gittim ve tedaviye başladık. Doktor Mra da muhatap olmuyor ama serdar hoca aklına takılan her şeyi detaylarıyla anlatıyor. Bana daha transfer için odaya girer girmez embriyo kalitesi mükemmel ikiz tutar dedi ve dediği gibi oldu. Hatta üçüzdü. Biri de kendi içinde bölünmüş ama 5.haftada kalbi durdu.Yaaa doktora da baktım çok güleryüzlü konuşkan birine benziyor kafamı karıştırdın kızbenim doktor asla benimle muhattap olmuyor transferden önce ve sonra asla eşimi ve beni karşısına alıp konuşmadı hep hemşilerle muhatabız transfer işlemini yaparken de hemşireye dolandırıldığı anını anlattı bana embriyo iyi rahim iyi vs hiç bir şey demedi insan da doktorundan moral verecek cümleler yada odasına çağırıp konuşma bekliyor ama hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?