Ilk tüp bebek deneyimiyle çocuk sahibi olanlar?

bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım seni anlıyorum insan bu süreçte bir sürü araştırma yapıyor bende hep merak eder araştırırdım allah herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah ilk denemede herkes hamile kalır insan bu sürede kafasına bir sürü şey takıyor yada takıcak şey buluyor

kendini zor biliyorum ama rahat tutmaya çalış özellikle transferden sonra stres yapmamak dahada önemli sonuçta hepimiz alnımıza yazılanı yaşıyoruz allahın takdiri deyip beklemek daha iyi ben hep şöyle dua ettim allahım olumsuz olursa bana bunu kolay atlatmam için yardım et tabiki ağlıcam üzülücem ama sen yardım et dedim allaha şükürki mutlu haberimi aldım

allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

nasilsin bademcim hamilelik nasil gidiyor umarim iyidirsin bise sormak istedim bu sana yapilan co-cultur ne? bunu anlatirsan sevinirim cnm

Canım adetin 21.günü rahimden parça alıp bunu labratuvar ortamında geliştiriyorlarlar..Hücre kültürü yapıyorlar..Ayrıca anne adayından alınan kandan % 10 serum hazırlanarak embriyoların gelişimi için kullanılıyor..Sonra döllenenen embriyoları bu co-cultur içinde gelişimleri izleniyor..Belli sayıda döllenen embriyolar transfer ediliyor anne adayına..Burada daha çabuk bölünebiliyorlar..Tutunma şansları artıyor..

merhaba ben sonucumu bugün öğrendim ilk denememdi ve şimdi çok şükür Allah`ıma hamileyim darısı hepinizin başına :) bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim.

merhaba ben sonucumu bugün öğrendim ilk denememdi ve şimdi çok şükür Allah`ıma hamileyim darısı hepinizin başına :teytey bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim.:CüvCüv:

merhaba ben sonucumu bugün öğrendim ilk denememdi ve şimdi çok şükür Allah`ıma hamileyim darısı hepinizin başına :teytey bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim.:CüvCüv:

çok sevindim canım inş darısı bizlerinde başına bende ocak ayında ilk denememi yaptırcam inş olur allah kucağınızada almayı nasip etsin:nazar:

arkadaşlar ilk denemesinde hamile kalanlar, bir de nerelerde ve hangi doktorlara yaptırdığınız yazabilir misiniz acaba?

Selam
yaş 37 sorun eşim kaynaklı sperm yapı, sayı, hareket problemi vardı
IMSI yöntemiyle tüp bebek Memorıal Okmeydanı dr Nur Dokuzeylül 1.denemede pozitif sonuç aldık Çok şükür şu an 8 haftalık hamileyim Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Beni ve tüm isteyenleri bebişlerine sağlıkla kavuştursun.
Drum tedavideki ve ilk denemede pozitif sonuç almamızı benim tedaviye çok rahat ve pozitif olmamın çok etkili olduğunu söyledi tabi birde Alahımın takdiri herşey kısmet.

Selam
yaş 37 sorun eşim kaynaklı sperm yapı, sayı, hareket problemi vardı
IMSI yöntemiyle tüp bebek Memorıal Okmeydanı dr Nur Dokuzeylül 1.denemede pozitif sonuç aldık Çok şükür şu an 8 haftalık hamileyim Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Beni ve tüm isteyenleri bebişlerine sağlıkla kavuştursun.
Drum tedavideki ve ilk denemede pozitif sonuç almamızı benim tedaviye çok rahat ve pozitif olmamın çok etkili olduğunu söyledi tabi birde Alahımın takdiri herşey kısmet.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. çok sevindim adına.moral önemli ama gelde onu yüreğime anlat offff ya

selam canım.....
benımde ılk tup bebek denemem sonuc pozıtıf rabbıme sukurler olsun..
ızmırde yaptırdım sıfa hastanesınde..
prof dr erol tavmergen dr um
rabbım hepımıze saglıklı bır gebelık ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns....

bende ilk denememde hamileyim inşlhhh sağlıkla alırız kucağımıza
inşlhhhh sizinde ilk ve son olsun

selam canım.....
benımde ılk tup bebek denemem sonuc pozıtıf rabbıme sukurler olsun..
ızmırde yaptırdım sıfa hastanesınde..
prof dr erol tavmergen dr um
rabbım hepımıze saglıklı bır gebelık ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns....

amin inşallah sağlıka alırsınız kucağınıza bebişi:nazar:

Bende çok şükür ilk denemede hamile kaldım.30 haftalık ikizlerime hamileyim.Eşimde spermlerinde morfoloji sorunu vardı.IMSI yöntemiyle elazığ ufuk tıp merkezinde yaptırdım ve tuttu çok şükür.

Back
X