bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım seni anlıyorum insan bu süreçte bir sürü araştırma yapıyor bende hep merak eder araştırırdım allah herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah ilk denemede herkes hamile kalır insan bu sürede kafasına bir sürü şey takıyor yada takıcak şey buluyor
kendini zor biliyorum ama rahat tutmaya çalış özellikle transferden sonra stres yapmamak dahada önemli sonuçta hepimiz alnımıza yazılanı yaşıyoruz allahın takdiri deyip beklemek daha iyi ben hep şöyle dua ettim allahım olumsuz olursa bana bunu kolay atlatmam için yardım et tabiki ağlıcam üzülücem ama sen yardım et dedim allaha şükürki mutlu haberimi aldım
allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
kendini zor biliyorum ama rahat tutmaya çalış özellikle transferden sonra stres yapmamak dahada önemli sonuçta hepimiz alnımıza yazılanı yaşıyoruz allahın takdiri deyip beklemek daha iyi ben hep şöyle dua ettim allahım olumsuz olursa bana bunu kolay atlatmam için yardım et tabiki ağlıcam üzülücem ama sen yardım et dedim allaha şükürki mutlu haberimi aldım
allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın