ilk tüp bebek

Şu anlık ben canım ilk denemem pazartesi değer gördük bugün yükselmiş haftaya salı kese görmeye gideceğim

banad iki koyulcak acıyor mu koyarken
Hayir hayır hayatımın en mutlu aniydi bana göre doktorum bı yandan embriyolari koyarken anlattı hemşire göbekten ultrasonla baktı ekranda bende gördüm müthiş bı andı o an sonra da ultrason fotosunu verdi 12 gün boyunca ona baktım durdum tabi önce kullanman gereken iğneler var doktorun sana kilona geçmişine bakarak ilac dozunu ayarlar sonra başka bı iğne daha verir toplama için gün gerçek toplamada zaten uyuyosun bişey hissetmiyceksin anestezi geçince ağrı oluyo biraz adet ağrısının siddetlisi geçmezse ilaç verir zaten söylersin dinlendirirler odada gönderir gün gün arar doktorun kaç yumurta oldu gelişti falan diye transfer de çok basit dediğim gibi akışına bırak o anı yaşa bidaha gelmez

COK TEŞEKKÜR EDERM .eşim utanıyo çok napcm blmıym rahat degl . hastanye bile gelmk ıtemıyo
Valla kuzum ben 2 sene kayinvalidemle gittin esimsiz baktı olmuyo kendi de bisiler için çabaladı erkek doktor mu aslaaaa derdi ama ağustosta ameliyat oldum bile bile erkek doktor a gittim tabidigimiz referans göstermişti bize sonra Aralık sonu ocakta işte tüp bebek yaptık şimdi bu doktorumda kalmamı onunla doğum unda halletmemizi istiyo değişir bı kaç sefer gitse gelse oda alışır

ya inşallah utanmadan gelir çok heyecnlym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…