zamanında havaalanına var gerisini orda halledersin gişelerden zaten. herkes nereye gidiyorsa oraya gideceksin giriş çıkış bavul vs böyle.İyi günler herkese. Yarın ilk kez uçağa bineceğim, hem biraz tedirginim hem de acemiyim. İlk uçuşta nelere dikkat etmeliyim, bagajı teslim etme, indiğimde teslim alma filan nasıl olacak? Bir de şimdi online check in yaptım, yerimi seçtim, mobil biniş kartım cep telefonuma geldi. Barkodu var içinde, ben bunun ekran görüntüsünü aldım, bunu kullanabilir miyim, yoksa yazıcıdan çıkarmam mı gerekiyor?
Bana bi yardım
İşte şaşkın ördek gibi dolaşmak istemiyorumzamanında havaalanına var gerisini orda halledersin gişelerden zaten. herkes nereye gidiyorsa oraya gideceksin giriş çıkış bavul vs böyle.
aslında mobil biniş kartı yani o gelen mjı okutsan uçağa binerken yeterli.İyi günler herkese. Yarın ilk kez uçağa bineceğim, hem biraz tedirginim hem de acemiyim. İlk uçuşta nelere dikkat etmeliyim, bagajı teslim etme, indiğimde teslim alma filan nasıl olacak? Bir de şimdi online check in yaptım, yerimi seçtim, mobil biniş kartım cep telefonuma geldi. Barkodu var içinde, ben bunun ekran görüntüsünü aldım, bunu kullanabilir miyim, yoksa yazıcıdan çıkarmam mı gerekiyor?
Bana bi yardım
Teşekkür ederim, alayım çıktı o zaman. Bagajım büyük maalesef, bir aylığına gideceğim için baya eşya aldım yanıma.aslında mobil biniş kartı yani o gelen mjı okutsan uçağa binerken yeterli.
ama çıktıda her ihtimale karşı al ,ilk binişinmiş panik olma diye.
bagajın çok büyük değilse uçağın içine koyabilirsin.
Tamam, teşekkür ederim. Özellikle takı konusunu bilmiyordum, takar takıştırırdım yoksa benbagaj konusunda inşallah birileri yazar.
hiç buyuk bagajlı binmedim malesf.
sen checkının yaptığın için checkın yapmayanların sırasına girmeyeceksin.
birde kolye küpe saat onları takma. çıkar tak zor oluyor güvenlıkte.
zaman zaman ayakaabıda çıkıyor.Tamam, teşekkür ederim. Özellikle takı konusunu bilmiyordum, takar takıştırırdım yoksa ben
O zaman sandalet ya da babet giyeyimzaman zaman ayakaabıda çıkıyor.
Yok yurt içi Allahtan, bir buçuk saat sürecek uçuş.erken git malum güvenlik vs üst seviyede
arama vs de artmıştır
mümkünse sıvılı telli vs şeyleri bavulun kolay alınacak yerlerine koy
bakalım diyebilirler
yurt içi diye düşündüm dışı ise haberleri ayrıntılı oku SGK bildirimi vs istiyorlar zira
Yok yurt içi Allahtan, bir buçuk saat sürecek uçuş.
Şampuan, parfüm filan sorun oluyor mu peki?
Tamam, iç çamaşırlarımı poşete koydum zaten, bakma durumunda dağılmaz hem.normalde olmuyor da
şimdi olağan değil ya hayat
hani böyle diplerde sütyenlerin arasında olmasın da
bakalım derse gerilme manasında dedim
Sanki takip edemeyecekmişim gibi geliyorZaten havaalanına gidince kocaman bir ekranda uçuş ve kontuar nosu yazılı dijital ekranları göreceksin.
Oraya gidip sıraya girip, bagajını vereceksin. Hazır gitmişken uçuş kartını da oradan alırsın.
İnince de yine hangi uçuşun bavulu nerede verilecek, onu ekranda görürsün. Oradan bekleyip dönen sistemden bavulunu alırsın.
Yok ya, gözünde büyütüyorsun. O kocaman ekranları mutlaka farkedersin. Orada kendi uçuşunu görürsün. Atıyorum TK524 İstanbul Adana 08.15 gibi. (Eğer görmezsen büyük ihtimalle çok erken geldiğin içindir, yine tyh ile uçuyorsan onların görevlilerin sorabilirsin.)Sanki takip edemeyecekmişim gibi geliyorinşallah düşündüğüm kadar karışık değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?