Aktarmalı uçuşlar eziyet gibidir heraldeYok ya, gözünde büyütüyorsun. O kocaman ekranları mutlaka farkedersin. Orada kendi uçuşunu görürsün. Atıyorum TK524 İstanbul Adana 08.15 gibi. (Eğer görmezsen büyük ihtimalle çok erken geldiğin içindir, yine tyh ile uçuyorsan onların görevlilerin sorabilirsin.)
Dönüşte zaten seninle inenleri takip edersin
Hiç sevmem havaalanlarını, özellikle yurtdışında uçup aktarma yaparken az vaktin varsa harbi sinir bozucu oluyor.
Orta boy valizim var, alırlar mı ki içeri. El çantası olsa alıcam yanıma da tekerlekli valizlerden benimki.bagajın büyük değilse bence yanına al
koltuğun altına koyarsın..biz öyle yapıyrz sonrası sıkıntı oluyor çünkü
bir sırt çantası ve orta boy normal bavul..vermedim bagaja,yanıma aldım..zaten soruyorlar orda..sanırım bi sınır vardı ama emin değilim şuan,tartılmamıştı..Orta boy valizim var, alırlar mı ki içeri. El çantası olsa alıcam yanıma da tekerlekli valizlerden benimki.
erken git malum güvenlik vs üst seviyede
arama vs de artmıştır
mümkünse sıvılı telli vs şeyleri bavulun kolay alınacak yerlerine koy
bakalım diyebilirler
yurt içi diye düşündüm dışı ise haberleri ayrıntılı oku SGK bildirimi vs istiyorlar zira
Çok teşekkür ederimÇıktıya gerek yok. Mobil biniş kartı yeterli.
Havalanına girip kontrolden geçeceksiniz. Bagaj verecekseniz kontuara uğrayıp bagajınızı teslim edeceksiniz kimliğinizle. Orda zaten size biniş kartı verecekler. Bagaj vermeyecekseniz tepedeki ekranlardan uçağınızın yanaştığı kapıyı bulup gideceksiniz. Orda bir saat kadar bekleyip kapılar açılınca sıraya gireceksiniz. Bu sırada mobil kartı açın. Oradaki makinaya telefonunuzu tutup bineceksiniz uçağa. Bu kadar basit.
Üzerinizde metal eşya, saat kemer bozuk para, metal tokalı ayakkabı olmasın.
Uçağa 100 ml üzerinde herhangi bir sıvı sokamazsınız. Bunlar yanınızda olacaksa valizinizi bagaja verin.
Çok pratik olmuş ama böyle, yerimi bile kendim seçtim internetten. Bu kadar bilgisizliğimle onu bile yaptım düşünmobil biniş kartı uçağa verilecek bagajınız olmadığında yani en fazla el bagajınız olunca daha avantajlı oluyor. hiçbir işlem yapmanıza gerek kalmıyor.
ben Nisan ayında telefonuma indirdiğim mobil biniş kartıyla önce küçük bir Anadolu ilindeki havaalanında 15 dakika önce bulunarak rahatlıkla uçuşa yetiştim, dönüşte de Sabiha Gökçen'de yarım saat önce bulunmama rağmen yine rahat rahat yetiştim.
Fakat bu aralar durumlar karışık olduğundan dolayı havaalanına giriş işlemleri uzun sürecektir.
Ayrıca telefonunuza gönderilen QR kodunun bulunduğu linkin, internet kesintisi gibi sebeplerle açılmama ihtimaline karşın görüntünün screenshot halini almanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkürler, rahatladım baya burdaki yazılarlaBagaj çok büyükse ayrı yerden teslim alıyorsunuz ama bu firmaya göre de değişebiliyor. Örneğin thy anadolujet ayrı alıyor.
1.5 saat önceden gitmenize gerek yok. Chekin zaten yapmışsın.
Biletinin ait olduğu firmaya git bagaji zaten orada söylerler.
Bırak bin ucaga korkma korkacak birsey yok yapılan araştırmalar uçağın, asansorden daha güvenli olduğunu söylüyor.
Çıkarken de bagaj ların teslim alındığı bantlı bir bölüm var. Zaten bagaj teslim diye yönlendiriyor seni. Birden fazla çıkar bu bölümler karşına. Senin bagajin nereden gelecek bunu hemen üzerlerindeki ekranda yazan uçuş numarasından anlayabilirsin. Biraz beklersin bagajini alırsın. He ayrı teslim aldilarsa hemen yine oralarda bir yerde senin uctugun firmanın adının yazdığı bir tabela arasın gözlerin, oraya ilerle zaten şu yazıyı görürsün ^bebek arabasi ve büyük bagaj teslim noktasi^ .. valizini aldın artık ilk gördüğün kapı çıkış kapisidir. Çıkabilirsin..
iyi uçuşlar. .
Çok teşekkürler, rahatladım baya burdaki yazılarla
Anadolu jet ile. Yerimi de 8.sıradan aldım, kanat tarafı gürültülü oluyormuş.Hangi firma ile ucuyorsunuz?
Anadolu jet ile. Yerimi de 8.sıradan aldım, kanat tarafı gürültülü oluyormuş.
Öğrenirsin ya, ben bile bi günde neler öğrendim baksanaBende çok endişeliyim.. Aktarmalı uçusum ama daha eylülde...İnşallah kaybolmamO zamana kadar bişiler öğrenmem gerek..
Çok pratik olmuş ama böyle, yerimi bile kendim seçtim internetten. Bu kadar bilgisizliğimle onu bile yaptım düşün
Ekran görüntüsünü zaten aldım, işe yarar inşallah yaramazsa gönderdikleri linke tıklarım.
SGK bildirimini havaalanlarından mı temin ediyoruz yoksa turkiye.gov.tr adresinden SGK Hizmet Dökümü'nü alsak da olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?