Ben bi defasında yarım saat öncesinden gidebildim trafik vardı yetişemedim ama beni uçağa almadılar çünkü kontroller uzun sürdü bilet bastırmak için de sıra bekledim kalkışa 10 dakika vardı ben gidemedim...
O zmn kesin 1 saat onceden gitmem gerekiyor
Atatürk ten biniyorsaniz hic riske atmayın
Yarim saat cok riskli
Ben yıllardır hangi havaalanı olursa olsun hep 1 saat öncesinde alanda olurum
Bazen kapılar erken açılıyor, kapanıyor.
Birde Atatürk te kontrol geçişleri yoğun olabiliyor, zaman alabiliyor
Inis kalkışta da hic size söylendiği gibi bi durum yok, rahat olun
Her hangi bi korkunuz varsa koridor tercih edebilirsiniz
Ayrica sıvı taşıma konusunda da, ağzı kilitli poşete koymalısınız.parfumu öyle ambalajlayınsıvı şeyleri boşta kabul etmiyorlar
Kaç saat onceden orda olayım peki? Şampuan falan tras köpüğü losyonu alsam onlarida ambalajlasam olurmu
1 saat iyi canım
Yarim saat riskli demek istemistim
Sıvı şeyleri kilitli poşetle kabul ediyorlar sadece
Yanına al posette, icine ne atarsan artık
İyi yolculuklar şimdiden
Merhabalar :) 14 şubatta sevgilimin yanına gidicem kendisi askerde ve İzmir de fakat ben hic ucaga bnmedim daha önce.. internetten biletimi aldım uçağım 9:10da kalkıyor ve benim oyle 1 saat onceden orda olma imkanım yok bagajim falanda yok o yüzden online check-in yapıcam fakat havaalanina gittiğimde orda tekrar bi işlem yaptirmam gerekiyor mu ? Ucaga yolcu alımı ucustan kac dakika önce kapanıyor bilen varsa cook sevinirimmVee en önemlisi korkmuyorumda tedirginim kalkiş ve iniş kötü nefesin kesiliyor diyorlar ne diyorsunuz ?
45 dk kala gate girişleri kapanır daha önce bu işi yaptım seni alıp almamak ordaki personelin insiyatifindedir geneelde alinmazsin kural 45 dk dir online checkini olana.barkod bastırman lazim self check in bankosundan checkin yaptgni belirten sıra beklemiosun sadece karton seklnde çıktı alıp direk kapıya güvenliğe gdiiosn ichatlarda
Canım 1 saat onceden orada ol en gec cunku sıra falan oluyor bellı kontroller derken zaman kaybı...
Bır de ozel gunde gıdıyorsun bellı mı olur sıranın nasıl olacagı...
Hayırlı yolculuklar
Peki teşekkür ederim de oraya gittiğimde kontrollerden geçince nereye gideceğimi nerden bilcem
Merhabalar :) 14 şubatta sevgilimin yanına gidicem kendisi askerde ve İzmir de fakat ben hic ucaga bnmedim daha önce.. internetten biletimi aldım uçağım 9:10da kalkıyor ve benim oyle 1 saat onceden orda olma imkanım yok bagajim falanda yok o yüzden online check-in yapıcam fakat havaalanina gittiğimde orda tekrar bi işlem yaptirmam gerekiyor mu ? Ucaga yolcu alımı ucustan kac dakika önce kapanıyor bilen varsa cook sevinirimmVee en önemlisi korkmuyorumda tedirginim kalkiş ve iniş kötü nefesin kesiliyor diyorlar ne diyorsunuz ?
Ben ne zaman uçağa binsem inişde de kalkıştı da birer torba kusarım.
Elim ayağım zangır zangır titrer hemde.çok zor bir süreç uçak benim için.anamdan emdiğim süt burnumdan gelir besbelliAnlayamadim heyecandanmi yoksa neden cok zor sizin icin:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?