bende ilk bindiğimde biraz kötü oldum ama geçiyor hemen meraklanma
Ben küçüklüğümden beri uçak yolculuğu yapıyorum sadece iniş kalkışlar biraz hercsn verici oluyor o kadar çok korkuşacak birşey değil eğer luna parklardaki o adrenalinli oyuncaklara bindiysen daha önce uçuştada çok rahat gidersin hiç korkma :) birde başımdan geçen olayı anlatacağım benimde bi keresinde bagajım yoktu uçuşa yarım saat önce chekin sıram geldi ve bayan bana kapının kapandığını söyledi uçak hanüz kalkmamıştı oysaki şok olmuştum yarım saat kala bile riskli olabiliyor ayrıca chekinini kendin yaptığın o havalimanlrındaki bornlara güvenme hep arızalı oluyorlar imkanlarını zorla ve uçuştan bir saat öncesi orda ol kardeşim uçak kaçırmak gerçekten çok kötü bir duygu ben iki kez kaçırdım ikisindede hüngür hüngür ağladımo reklamlardaki güler yüzlü personellerin hiç birisi yardım etmedi.
ayyy ucmak gibisi var mı :)) check ın yaptysan ve bagajın yoksa 45 dk falan oncesınde orda olman yeterli canım... cok zevkli bak goreceksın... havaalanında panık yapma her yer ok işaretleriyle gosterılıyor bulursun yanı kapıyı.. bıletını ıyı oku kapıyı falan sasırmadgn surece ..no stress yanı :)) ben de ılk ucusta bıraz stress olmustum ya kacırırsam falan dıye ama o kadar basıt ki kolaylıkla gıdersın..
Sağol canimmmkapıyı zor bulurmuyum yaaa hic bilgim yok
Sen sivi ve kesici aletlere dikkat et gerisini orada anlatirlar merak etme. Sayende ucmus kadar olduk.
Sizide uçurdum60 gündür görmüyorum sevgilimi ee o uçağı kaçırırsam kafayı yerim o yüzden soruyorum kusura bakmayin :))
Madem bu kadar korkuyorsun 2 saat once orada ol. Ben hep 2 saat once havaalaninda bulunurum. Isini garantiye al.
Haklısın öyle yapayim.. en fazla 1.5 saat önce orda olym gerekirse orda beklerim
Sağol canimmmkapıyı zor bulurmuyum yaaa hic bilgim yok
canım benım biletinde bınecegın kapı yazıyor gate: 170A gibi mesela oklarla kesınlıkle bulursun kapıyı stress yapma :*
zatennn ordada birine sorarım aynı uçağa binecegim birini bulurum mutlaka :)
Canım hangi şehirden gidiyorsun izmire? Eğer istanbul veya ankaradan gidiyorsan birilerine rastlaman zor. Ekranlar oluyor havaalanında oralardan uçuş numarana karşılık gelen kapıyı bulabilirsin.
Daha küçük bir şehirdeysen zaten kapı bulmak mesele değil.
Online check in yapınca biletini pdf olarak bastır. ORaya gidince hiçbir işleme gerek kalmasın.
Canım hangi şehirden gidiyorsun izmire? Eğer istanbul veya ankaradan gidiyorsan birilerine rastlaman zor. Ekranlar oluyor havaalanında oralardan uçuş numarana karşılık gelen kapıyı bulabilirsin.
Daha küçük bir şehirdeysen zaten kapı bulmak mesele değil.
Online check in yapınca biletini pdf olarak bastır. ORaya gidince hiçbir işleme gerek kalmasın.
kesınlıkle cok dogru..kucuk sehırlerde bır ıkı kapı oluyor.. buyuk sehırlerde de hava alanında ekran oluyor ordan bak canm ..cok zorlanırsan suvenlık ya da personele sor mutlaka yardm ederler :)
Teşekkürler arkadaşlar :) istanbul dan gidiyorum ekranlardan bakcam bide bisey sorcam ama çekiniyorm yahic binmedigim icin... kapı no su ucagin kapisindami yaziyor
kapı nosu canım sey demek ucaga bındıgın kapı... cok ucus oluyor ya her ucaga farklı kapıdan biniyorsun... kapı demek o kapıdan gecınce (bildigin normal kapı ) pıste gıdıp ucagına bınıyorsun...
Teşekkürler arkadaşlar :) istanbul dan gidiyorum ekranlardan bakcam bide bisey sorcam ama çekiniyorm yahic binmedigim icin... kapı no su ucagin kapisindami yaziyor
BitanesinSağol canimmmm oh içim rahatladi valla artık napcam ne etcem diye düşünmüyorum :)
Sağol canıımm :) peki ben kontrolden geçince uçağı nsl bulcam .s
Tatlım orada guvenlık cok sorarsın ılk kez bınecegını bıllgın olmadıgını mutlaka yardımcı olurlar
Bız ne kadar cevap versek de kafan karısacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?