- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
bence hic onu dusunme bunu anladim ki kilo almiyim sikinti stresi insani mahfedyr dondugunde tekrardn kaldgin yerden baslaycksn
valla ne diyim kızlar hepsini biliyorum biraz motivem eksik ama bu is olacak ben hep böyle sisko olamam ve olmiycam hedefim şu kardeşim kısa dönem askerlik yapıyo o gelene kadar 69 olucam önce kendime sonra size söz. Bırakmayalım birbirimizi az ve oz olsun. ..hmm..şimdi öncelikle bu diyet işi önce kafada başlayan bi iş..insan konsantre olamayınca imkansız oluyo dikkat etmek...
konsantre olmaktan daha önemlisi ise kararlı olmak...
ve asla pes etmemek....bir gün deli gbi yesen de ertesi gün sil baştan yapabiliyosan tamamdır bu iş...
kendine bi kaç gün izin ver kafanı topla derim...
hiç diyeti kiloyu düşünmeden yaşa bi kaç gün.
sonrasında kaçamak yapsanda ertesi gün yeniden başla...
kahvaltıda çok yediysen unut gitsin öğle yemeğinde güzelce dikkat et diyetne...
hadi bakalım tartıda 7 ile başlayen rakamları gördüğünü bi hayal ett....
şimdi sıra bende maviaya ettiğim tavsiyeleri kendim yapayım güne kötü başladım ama kötü bitirmek zorunda değilim dmi ama....
o tartı yeniden 65 leri görecek yakın hedefim bu.....
inanılmaz az ve bence güzelde bu hafta veririsn inşallhkizlar bugun yediklerim
kahvaltdan sonra yesil cay ve uzum
ogle yemegi bi kase yogurda nesfit
ara
2 galeta
yarim muz
aksam da salata ve icine lor koyup yedim
biraz kacamakli agir olmus olsun guzelim bugunden dikkat edersin bieaz da sporla telafi et canimselam kızlar dün izinliydim kış hazırlıkları 2 kere pazara gidip geldim tarhana yaptık.. full bir gündü
menü ye gelirsek
sabah kahvaltıda iki dilim ekmek yedim az peynir domates ve salatalık
öğle saat 4 gibi : annem lokma göndermiş 1 lokma yedim yanında peynir iki de mercimek köftesi
akşam : saat 8de bir kepçe tarhana çorbası, üç parmak patates, bir yuvarlak dilim patlıcan yarım biber kızartması
kızartma o saatte ağır oldu biliyorum ama hepsinde tadımlık yedim inanın...
su 1,5 litre anca olmuştur...
bizede söle canımyaa..bende pazartesi şok bişyler yapmalıyım bayrama 68 le bari gireyim diyorum...bir tane liste var pazartesi ona baslycm baska care yok sok diyet degil ama gercktn ayda 4.5 kilo verilir
hadi ya çook merak ettmm..bugunku aktivitem 30 dk leslie 15 dk jillan 50mekik
kahvaltim
sebzeli omlet
bir zeytin
bir kasik lor
bir buck dilim kizamis bugdy ekmgi
ara
yarim kase sutlac
ve bi kup bitki cayi
kizlar bu sabh yine tartildim eger yarinda ayni cikarsa inanilmaz bisey sok olacaksiniz
insalh gonderirm listeyi dedgim gibi kesje tek dert kilo olsa dunya mesaketi zorbizede söle canımyaa..bende pazartesi şok bişyler yapmalıyım bayrama 68 le bari gireyim diyorum...
haftasonu bana yaramıyo yne kaçamaklardayım...sabah 69.5 tim kaçmaklr olmasa 68 çoktan görmüştm bu gne kadar
ama hayırlısı napalım...tek derdimz kilo olsa keşke...
inan dedim ki yusra 62 ye falan düştü heralde dedim...bu kadar öğün ve bu kadar sporla kilo verememen çok şaşırtıcı geliyo bana..gunaydin elif
dun aksam ki yemgi tarhana corbasi ve ton balik yedim
bu sabh bir saat spor yaptim
kilom iki gun once gercktn sok oldgum bi rakam gordum 66 ydi
demk ki bende siskinlik oluyrki bu kadar cikti ama sonuc ayni husran hayal kirikligi sinir bozucu iste 65 im
kahvaltmi da aradn cikaryim
bir dilim yulafli ekmek
bi cay bardgi sut
30 gr lor
bir zeytin
bir hasma yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?