ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

bence hic onu dusunme bunu anladim ki kilo almiyim sikinti stresi insani mahfedyr dondugunde tekrardn kaldgin yerden baslaycksn

valla ne diyim kızlar hepsini biliyorum biraz motivem eksik ama bu is olacak ben hep böyle sisko olamam ve olmiycam hedefim şu kardeşim kısa dönem askerlik yapıyo o gelene kadar 69 olucam önce kendime sonra size söz. Bırakmayalım birbirimizi az ve oz olsun. ..
şimdi sıra bende maviaya ettiğim tavsiyeleri kendim yapayım güne kötü başladım ama kötü bitirmek zorunda değilim dmi ama....
o tartı yeniden 65 leri görecek yakın hedefim bu.....

kizlar bugun yediklerim
kahvaltdan sonra yesil cay ve uzum
ogle yemegi bi kase yogurda nesfit
ara
2 galeta
yarim muz
aksam da salata ve icine lor koyup yedim

bu sabh yine sancilarla uyandim spiu yapamdim
kahvaltim
br yumurta
domates
bir kasik lor
1.5 dilim ekmk

bir tane liste var pazartesi ona baslycm baska care yok sok diyet degil ama gercktn ayda 4.5 kilo verilir

selam kızlar dün izinliydim kış hazırlıkları 2 kere pazara gidip geldim tarhana yaptık.. full bir gündü
menü ye gelirsek
sabah kahvaltıda iki dilim ekmek yedim az peynir domates ve salatalık
öğle saat 4 gibi : annem lokma göndermiş 1 lokma yedim yanında peynir iki de mercimek köftesi
akşam : saat 8de bir kepçe tarhana çorbası, üç parmak patates, bir yuvarlak dilim patlıcan yarım biber kızartması
kızartma o saatte ağır oldu biliyorum ama hepsinde tadımlık yedim inanın...
su 1,5 litre anca olmuştur...

biraz kacamakli agir olmus olsun guzelim bugunden dikkat edersin bieaz da sporla telafi et canim

bugunku aktivitem 30 dk leslie 15 dk jillan 50mekik
kahvaltim
sebzeli omlet
bir zeytin
bir kasik lor
bir buck dilim kizamis bugdy ekmgi
ara
yarim kase sutlac
ve bi kup bitki cayi

kizlar bu sabh yine tartildim eger yarinda ayni cikarsa inanilmaz bisey sok olacaksiniz

bir tane liste var pazartesi ona baslycm baska care yok sok diyet degil ama gercktn ayda 4.5 kilo verilir
bizede söle canımyaa..bende pazartesi şok bişyler yapmalıyım bayrama 68 le bari gireyim diyorum...
haftasonu bana yaramıyo yne kaçamaklardayım...sabah 69.5 tim kaçmaklr olmasa 68 çoktan görmüştm bu gne kadar
ama hayırlısı napalım...tek derdimz kilo olsa keşke...

hadi ya çook merak ettmm..

insalh gonderirm listeyi dedgim gibi kesje tek dert kilo olsa dunya mesaketi zor

ogle
salataya makarna koydum ve bi kase tarhanyla yedim
ara ogun yarim cay bardagi sut
iki kasik nesfit

güne 200 ip ve 1 bardak su ile başladım...
bugün işim çok yne..
çocuklar uyanan kadar ütü yapcam sonra çocuğu okula bıraktıktan sonra cam perde işine gircem halılar yıkamaya gitti yarın gelcek yarına kdar temzliği bitirmem lazım..akşama patates oturtma yaparım heralde...akşam yemeği büyük tasa bana yaa...

gunaydin elif
dun aksam ki yemgi tarhana corbasi ve ton balik yedim
bu sabh bir saat spor yaptim
kilom iki gun once gercktn sok oldgum bi rakam gordum 66 ydi
demk ki bende siskinlik oluyrki bu kadar cikti ama sonuc ayni husran hayal kirikligi sinir bozucu iste 65 im
kahvaltmi da aradn cikaryim
bir dilim yulafli ekmek
bi cay bardgi sut
30 gr lor
bir zeytin
bir hasma yumurta

inan dedim ki yusra 62 ye falan düştü heralde dedim...bu kadar öğün ve bu kadar sporla kilo verememen çok şaşırtıcı geliyo bana..
belki de birden düşecek kilon sen aynı kararlılıkla devam et sonucu mükemmel olcak gbi bi his var içimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…