afiyett olsunara öğünden sonra çok iş yaptım ya acıktım..
1 küçük elma 1 bardak ayran ve 6-7 tane lahana sarma yedim...
ben 5-6 yıldır şekersiz içiyorum.....şekerli çay şerbet gbi geliyo artık..eşimn bardağından yanlışlıkla içsem midem bulanıyo valla o kadar alıştım asla alışamam derken...sen kaç kilosun hedef kaç...bnde kahvaltı da 1 yumurta yogurt ve ıkı dılım kepeklı ekmek yedım canım,bır de sekersız caya alısmaya calısıyorum zor olsada 21 gunde vucut alısıyormus bakalımm
75 kıloyum boyuum 1.70 60 olmak ıstıyorum , eskıdeen 60tım 62 olunnca oo kılo aldım deer yemeyı ıcmeyı keserdım unıversıtede bır 90 kılo oldum , daha anca toparlıyorumm ,bu buyuk ajda brrdaklara 1 tane atıyordum seker yarımdayım su an bırden mı kesmek lazım azaltmak mı bılemıyorumben 5-6 yıldır şekersiz içiyorum.....şekerli çay şerbet gbi geliyo artık..eşimn bardağından yanlışlıkla içsem midem bulanıyo valla o kadar alıştım asla alışamam derken...sen kaç kilosun hedef kaç...
75 kıloyum boyuum 1.70 60 olmak ıstıyorum , eskıdeen 60tım 62 olunnca oo kılo aldım deer yemeyı ıcmeyı keserdım unıversıtede bır 90 kılo oldum , daha anca toparlıyorumm ,bu buyuk ajda brrdaklara 1 tane atıyordum seker yarımdayım su an bırden mı kesmek lazım azaltmak mı bılemıyorumben 5-6 yıldır şekersiz içiyorum.....şekerli çay şerbet gbi geliyo artık..eşimn bardağından yanlışlıkla içsem midem bulanıyo valla o kadar alıştım asla alışamam derken...sen kaç kilosun hedef kaç...
inşallah sende kib kaçamakli geçer inşallah. after bofter resimlerini bekliyoruzkızlar sabah 69.3 çıktım..68 olamasam da mutlu sayılırım..zayıf gösteren kıyafetler aldım...her ne kadar alt ve üst 44 beden alsamda ince gbi görnüyorum yaa..keşke eşim resim koymama izin verseydi bayramlıklarımı gösterirdim size..
akşam üzeri köye gdyoruz kızlar pazartesi salı anca dnerz heralde..kendinize çok iyi bakın..
fazla kaçamak yapmayın haa..
inşallah bende köyde birz zayıflarım
sağol canım olacak inşallah bi atlatayım daha iyi olacakmaviay geçmiş olsun canım..önce sağlık sıkma canını bu yola baş koyduysan elbet olur..
bende fenalardayım ama regl şişliği biliyorum..çoook yemedm zaten regl sonrası yüzüm gülecek inşallah...
70 lerde gidip geliyorum şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?