ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

ara ogunde
bi kac tane uzum
3tane biskuvi

aksama
nesfit sut
ymegi yapmdim gec olur diye aksm yemgini nesfitle idare edcm

bende çok beğendim... sanırım hepimiz tesettürlüyüz kızl
ara ogunde
bi kac tane uzum
3tane biskuvi

aksama
nesfit sut
ymegi yapmdim gec olur diye aksm yemgini nesfitle idare edcm
afiyet olsun canım..
bende akşam taze fasulye karpuz azcık ta üzüm yedim..bi kaç çatal kızartma aldım..ekmek akşamları nerdeyse hiç yemiyorum artık...

bu gün misafirim gelcek arkadaşlar akşama kadar yğunum yani...aslında akşam gelceklerde hazırlık falan pek giremem gbi geliyo..
şimdi buzdolabı ve mutfak camı temizlcem..sonra çocuğu okla bırakıcam...sonra akşama pasata türü yapcam ...sonra çocuğu okuldan alcam akşama yemek yapcam...akşam üzeri de evi süpür sil falan yaparım..yazarken yoruldum nasıl yapcam bilemiyorum

bakalım 30 yaşıma gelmedn 59 olabilecek miyim çoook istiyorumm...

şu anda biçok insan beni 65 falan zannediyo demekki 59 olsam 54 55 zannetcekler

benim moralim bozuk yine hala ayni yerindn oynamiyr o kadar spora diyete ragmen
bi sabh da sporu yapamdim rahatszdim diye simdi yesil cayimi iciyrm

benim moralim bozuk yine hala ayni yerindn oynamiyr o kadar spora diyete ragmen
bi sabh da sporu yapamdim rahatszdim diye simdi yesil cayimi iciyrm
tartıda bi problem olabilir mi ya...sıkma canını sen eski halini düşün 89 kiloyken bundan daha moralsizdin heralde demi ama...pes etme sakın eminim hedfne de ulaşacaksan..bana baksana yıllardır bi 10 kiloyu veremedn sen kaç ayda 25 kilo verdin..bi araştır internetten falan bakalım...

cnm oylede bu kadarini beklemiyrdum
diyetisyene mesaj cektim nesfit prigramini onerdi

benim tarti ayni sadece yer degisikligi oldu onu da buldum bazi yerlede 68 bile cikiyr offf

akşam yediğim profiterol ler sabaha artı 400 ceza puanı olarak döndü bana..
bu gün 69.8 im(( + 400 ))
napalım yarınlar bizim için pes etmek yok..

sabah akşamdan kalan küçük bi poğaça atıverdim şimdi ağzıma...kahvaltım olsun hadi bu....
10 da çocuklarla ara niyetne kahvaltılık yerim artık ekmeksiz...

gunaydin kzlar yine nerdesinz yahu
sabh bi saat spor yapildi
kahvaltida
yarim simit
yarim domates
peynir
2 zeytin yumurta

selam kızlar
dün pek giremedim arkadaş rahatsızlandı gitti onun işler bana kaldı..
sabah klasik iki dilim ekmek kahvaltı ama sonrası felaket
aşçımız yoktu ekmek arası bişeyler sipariş vermişler hemde bütün ekmek :)) bu cüsselere başka ne olur diyee sanırım :))
neyse yarım ekmek arası 6 köfte yedim bir bardak ayran
akşam az yahni, 2 kaşık pilav
gece iseeee bir gofret yedim yaaaaa sinir oluyorum kendime şu gece atırştırmaları yüzünden bu haldeyim zaten nefret ediyorum bi light kola içtim hemde saat 10,30 du yani... millet nasıl iradeli... ya ben diye sonra oturup üzülüyorum (
sabah 85,6 (( bu pis boğazlığa az bile

ya bide biz çarşamba günü kardeşimin yemin töreni için İskenderun'a gidicez 3 gün yollardayım yani bununda psikolojik etkisi var sanırım bende... yolda nasılsa dikkat edemicem diye.. nasıl atcam bunu kızlar kafamdan???

bence hic onu dusunme bunu anladim ki kilo almiyim sikinti stresi insani mahfedyr dondugunde tekrardn kaldgin yerden baslaycksn

hmm..şimdi öncelikle bu diyet işi önce kafada başlayan bi iş..insan konsantre olamayınca imkansız oluyo dikkat etmek...
konsantre olmaktan daha önemlisi ise kararlı olmak...
ve asla pes etmemek....bir gün deli gbi yesen de ertesi gün sil baştan yapabiliyosan tamamdır bu iş...
kendine bi kaç gün izin ver kafanı topla derim...
hiç diyeti kiloyu düşünmeden yaşa bi kaç gün.

sonrasında kaçamak yapsanda ertesi gün yeniden başla...
kahvaltıda çok yediysen unut gitsin öğle yemeğinde güzelce dikkat et diyetne...
hadi bakalım tartıda 7 ile başlayen rakamları gördüğünü bi hayal ett....

şimdi sıra bende maviaya ettiğim tavsiyeleri kendim yapayım güne kötü başladım ama kötü bitirmek zorunda değilim dmi ama....
o tartı yeniden 65 leri görecek yakın hedefim bu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…