sadece ip atlıyorum maalesef..sevemedm gitti sporu..bide tam hevesleniyorum yapcam küçük bacağımdan sarılıyo büyük bende yapcam diye geliyo...sonra bağırış çağırış derken bende pes ediyorum her sefernde...gunaydin
sabah sporu yapildi leslie ve jillian
arti 120 mekik
ac karna bi yesil cay ve simdi de kahvalti
1haslma yumurta
25 gr peynir
yarim salatalik
45 gr ekmek
azcik da kahvaltilik sos
spor olarak ne yapiyrsn yazdgini gormedim yada gozden kacmis
selam bende sizinleyim kızlar... dağılan bir günlüğün ardından umarım az ve öz devam ederiz... elifeyzacım ben 33 yaşındayım bir ileri iki geri gidip geliyorum şu an 85 im yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece belli bir listem yok sizin gibi benimde. spor pek yok en azından şimdilik... umarım daim olur da motivemiz düşmez..kahvaltıda 2 kçük dilim t.b ekmeğinden peynirli tost yaptım
biraz da kepekli ekmek kızartıp az reçelle yedim zeytn ve çayla....
şimdi ev işi yapcam ve oğlmun ödevleri var ...bugn öğretmen yokmuş gtmedi ama çok ödev vermiş...
yarın akşama da misafir gelcek büyük ihtimal...
mutfak dolaplarını falan temzlicem bugnde...
evi düzene sokayımda halıları yıkamaya vercem...
inşallah yaa..bende bi kaç günlüğe katıldım ama diyet günlüklerinin acı kaderi dağıldılar..umarım biz hedflerimize ulaşınca mutlulukla ayrılırız burdan...selam bende sizinleyim kızlar... dağılan bir günlüğün ardından umarım az ve öz devam ederiz... elifeyzacım ben 33 yaşındayım bir ileri iki geri gidip geliyorum şu an 85 im yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece belli bir listem yok sizin gibi benimde. spor pek yok en azından şimdilik... umarım daim olur da motivemiz düşmez..
valla ne bilim bu sefer artı eksi oynarsa moralimiz bozulmasın.. aslında ben her sabah tartılıyorum desem yeridir ama gün günü tutmuyo ki.. bazen gece su falan çok içincede etkiliyo ama ben uyarım ne derseniz usriyusra da ne diyecek bakalım..ben pazrtesi günleri tartı günü olur diye düşünmüştüm ama bi arkadaş günlüğünde her gün kilosunu yazıyo..
bende her sabah aç karnına tartılıyorum ve sabahları eksi görünce motve oluyorum...
şimdi bende her sabah kilomuzu yazsak mı diye düşündüm..ne dersiniz??
tabi tutmuyo benmde öyle..valla ne bilim bu sefer artı eksi oynarsa moralimiz bozulmasın.. aslında ben her sabah tartılıyorum desem yeridir ama gün günü tutmuyo ki.. bazen gece su falan çok içincede etkiliyo ama ben uyarım ne derseniz usriyusra da ne diyecek bakalım..
ok bana uyar belki bu yüzden frenleriz kendimizi... mesela ben bu sabah 85,4 tümtabi tutmuyo benmde öyle..
ama sanki sabah bildirim yapcaz diye en azından akşamları az yeriz diyorum
denemeye değer en azından tutmazsa bırakırız derim ben..
haaa bu arada ben çalışıyorum bazen sabah erken saatte giremeyebilirim ama elimden geldikçe burdayım baştan belirteyim de.ok bana uyar belki bu yüzden frenleriz kendimizi... mesela ben bu sabah 85,4 tüm
recel disinda digerleri guzelkahvaltıda 2 kçük dilim t.b ekmeğinden peynirli tost yaptım
biraz da kepekli ekmek kızartıp az reçelle yedim zeytn ve çayla....
şimdi ev işi yapcam ve oğlmun ödevleri var ...bugn öğretmen yokmuş gtmedi ama çok ödev vermiş...
yarın akşama da misafir gelcek büyük ihtimal...
mutfak dolaplarını falan temzlicem bugnde...
evi düzene sokayımda halıları yıkamaya vercem...
ayy bende cok begendim boyle giyinmeyi de cok seviyrm hic giyimedim ama 52 lere dusunce insallh59 olunca bu tarz bi kıyafet alcam inşallah....
hoşbuldum canımmaviaycim hosgeldin
bende ara ogun olarak
2 kasik yogurda
2 kasik nesfit yedim
biraz egzersizn ardindan artik ogle yemgi yiyebilirm
guvecde turlu
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?