şifa orucu dye bişey duydum zor gbi bi oku bakalım...kızlar bayram sonrasıı uygulanabılecek detoks var mı yaptıgınız ve olumlu sonuc aldıgınız,kendımı çok şiş hissediyorummm
ay canım baktımda cok zor o ya :/ ben bı netten bakayım ayran detoksu fln vardı guzel bısey bulınca yazarım burayada yapmak ısteyen olursaşifa orucu dye bişey duydum zor gbi bi oku bakalım...
ben bugn yne kaçamaklar yaptım yarın inşallah daha iyi olurum ya..
kisitli dietler detokslr bana agir geliyray canım baktımda cok zor o ya :/ ben bı netten bakayım ayran detoksu fln vardı guzel bısey bulınca yazarım burayada yapmak ısteyen olursa
slm kizlar tatildn donmussnz
maviay gecmis olsun
benim de dun kacamkli gecti sormayin kizlar kizardesim sehir disindan misafir olark gelmesinin sevincydi herhalde
bu gun yine normal gune gectim ama sporsuz bi gun yine yapamdgim icnmoralim bozuk su cocuklar olmasa herhalde 3saatimi spora vereck kadar seviyorum
kahvaltim
bir cay kasigi zeytin ezme
bi haslama yumurt
bir kasik lor
bi dilm ekmk
domates salatalik
ara
nescafe
bi avuc yabanmersini
vücudu toksinden temizlemek lazım diye düşünüyorumda ondan bakayım detokslara dedim bende arada bi iyi olur aslındaay canım baktımda cok zor o ya :/ ben bı netten bakayım ayran detoksu fln vardı guzel bısey bulınca yazarım burayada yapmak ısteyen olursa
bırakmak yoookkk zatiiiivalla kahvaltım hiç iyi değildi arkadaşlar ...dün iki öğün yedm maalesef düzenm şaşmış durumda şimdilik....regl bitince normale dönerim umarım...
sizler iyi gidiyosunuz ama bende tam olarak bıraktım sayılmazz...ynede bi yerlerde dikkat ediyorum....
pek yolunda sayılmasada bırakmak yok ....şu an konsantre olamıyorum ama 59.9 olmadan bu günlüğü kapatmayı düşünmüyorum..inşallah....Başlığa bayıldım :) 60 değil 59.90 :)
Umarım herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?