ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

kızlar bayram sonrasıı uygulanabılecek detoks var mı yaptıgınız ve olumlu sonuc aldıgınız,kendımı çok şiş hissediyorummm

kızlar bayram sonrasıı uygulanabılecek detoks var mı yaptıgınız ve olumlu sonuc aldıgınız,kendımı çok şiş hissediyorummm
şifa orucu dye bişey duydum zor gbi bi oku bakalım...
ben bugn yne kaçamaklar yaptım yarın inşallah daha iyi olurum ya..

kızlar öğle yemeğinde hem makarna hem patates yemeği yedim yarım porsiyon kadar birde yoğurt...

bende akşam pilav falan yedim..ama bu gün yeni bi gün birazdan haşlanmışl yumurta t.b ekmek şekersiz çay gbi şeylerle sağlıklı kahvaltımı yapcam inşalh

slm kizlar tatildn donmussnz
maviay gecmis olsun
benim de dun kacamkli gecti sormayin kizlar kizardesim sehir disindan misafir olark gelmesinin sevincydi herhalde
bu gun yine normal gune gectim ama sporsuz bi gun yine yapamdgim icnmoralim bozuk su cocuklar olmasa herhalde 3saatimi spora vereck kadar seviyorum
kahvaltim
bir cay kasigi zeytin ezme
bi haslama yumurt
bir kasik lor
bi dilm ekmk
domates salatalik

ara

nescafe
bi avuc yabanmersini

kızlar bende kahvaltı 1 yumurrta ıkı dılım ekmek peynır ve bal yedım bıraz hazmedeyım spor yapıcam

şifa orucu dye bişey duydum zor gbi bi oku bakalım...
ben bugn yne kaçamaklar yaptım yarın inşallah daha iyi olurum ya..
ay canım baktımda cok zor o ya :/ ben bı netten bakayım ayran detoksu fln vardı guzel bısey bulınca yazarım burayada yapmak ısteyen olursa

ay canım baktımda cok zor o ya :/ ben bı netten bakayım ayran detoksu fln vardı guzel bısey bulınca yazarım burayada yapmak ısteyen olursa
kisitli dietler detokslr bana agir geliyr
daha bi gun bile denmdim ama ben yapmycgimi dusnyrm

vücudu toksinden temizlemek lazım diye düşünüyorumda ondan bakayım detokslara dedim bende arada bi iyi olur aslında

selam sabahtan beri girmeye çalışıyorum yazıyorum gönderemeden kalkıyorum pc başından yarım kalıyo... bu nedir arkadaş...
kahvaltı : iki dilim ekmek az peynir bir çay kaşığı tereyağ
ara : ufak bi kurabiye
öğle : 5 kaşık taze fasulye 4 kaşık pilav az cacık
akşam : yemedim daha ama ( etli nohut yiycem sadece azda salata yerim tamamdır )
su maalesef 1 litre anca içmişimdir hava serinledi sıkıntı başladı..

valla kahvaltım hiç iyi değildi arkadaşlar ...dün iki öğün yedm maalesef düzenm şaşmış durumda şimdilik....regl bitince normale dönerim umarım...
sizler iyi gidiyosunuz ama bende tam olarak bıraktım sayılmazz...ynede bi yerlerde dikkat ediyorum....

bırakmak yoookkk zatiiii
bugün olmadı yarın devam edicez başka yolu yok..

selamlar
kahvaltım her zamanki gibi iki dilim ekmek klasik kahvaltı
aslında bende pek diyet düzeninde değilim yoldu bayramdı daha toplıyamadım kendimi bi kaç güne yola girmemiz lazım kızlar. mesela kendimize şart koyalım en azından yirmi mekik 5 10 dk yan hareketleri falan bi yerden spor desteğine yavaştan başlamak gerek ne dersiniz... usriyüsra gerçi bu konuda üstad.. biz bi şekilde yapalım elifeyza..

slm kızlar
benim sabah sporum belli zaten leslie ve ljillan yapıyorum
Kahvaltim
bir dilim bugday ekmek

bir kasık lor

bir parça süzme peynir

2 haslama yumurta

ara ogun

üzüm ve patlamış mısır

öğlen de yeşil mercimek yemeği salata yoğurt yiycm

bu günlerde yoğun geçiyo gnlerm arkadaşlar ...misafirim de var abimn eşi...girmiyorum dye bıraktı sanmayın 59 görmeden bırakmak yok adı üstnde 59.9 la son bulsuuuuunnnn....
usri kaç kilo oldun canım ya

selamlar kızlar
nihayet bugün tam anlamıyla başladım tekrar..
sabah 8 30 da kalvaltı yapıldı bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta yarım salatalık çay ve peynir

birazdan yeşilçay içilecek. aslında sabah sporumu da yapacaktım hazırlamıştım ama akşama misafir var diye öyle bi üstünden süpürge tuttum, yerleri sildim toz aldım falan derken saat çoktan 8,15 olmuştu mecbur kahvaltımı yapıp çıktım. hadi hayırlısı diyelim akşam misafir var akşamda yapamam yarın sabah inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…