ne güzelll...ben şu an pek grmeiyorum diyet havasına ama gelecek o azim biliyorum..yne yavaş yavaş 6 lı rakamları göreceğim ve çooookk mutluyum dye yazacağım inşallahselamlar kızlar
nihayet bugün tam anlamıyla başladım tekrar..
sabah 8 30 da kalvaltı yapıldı bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta yarım salatalık çay ve peynir
birazdan yeşilçay içilecek. aslında sabah sporumu da yapacaktım hazırlamıştım ama akşama misafir var diye öyle bi üstünden süpürge tuttum, yerleri sildim toz aldım falan derken saat çoktan 8,15 olmuştu mecbur kahvaltımı yapıp çıktım. hadi hayırlısı diyelim akşam misafir var akşamda yapamam yarın sabah inşallah.
sonunda oldu desene bak 65 ten indin zaten sendeki azim bende olsa hiç kilo almazdım alsamda çoktaaan hedefime ulaşırdım....resim mi koydun instagramaslm kızlar ben buraya gelmiyrm ama diyeti de bırakmadım zaten böyle bir şey de benden beklemeyn instgrmdan takılıyrm bazen
benim geçen hafta 63.5
du bu pazartesi oldum 64.5 regl olmam da sebeb olabilir bi de yeşil çay.i biraktim biraz mide sorunum çıktı bakalım hayirlisi haftaya tekrar bildirim yaparım inşallah
yokcanım resim koymam ki sadece diyet hesabı açtım ordaki leri takip ediyorum bende yediklerimi ara da paylasiyorumsonunda oldu desene bak 65 ten indin zaten sendeki azim bende olsa hiç kilo almazdım alsamda çoktaaan hedefime ulaşırdım....resim mi koydun instagrama
feyza nerelrdsn kilonun son durumu neben ki 65.6 yı görmüş bi insan olarak hemde daha ramazandan bi kaç gün önce...
şimdi nasıl da tekrardan 70 lere çıktım anlamıyorum..
aslında tek sebebi aç gözlü olmam karnım ne kadar doysa da gözüm bi türlü doymuyo diyette olmadığım günler herşeye saldırıyorum ölçülü yemeği hayat felsefem haline getiremiyorum bi türlü...
aahhh ahh nerde bekarken 55 li günlerim...
bi 60 olsam o da yeter bana...du bakalım inşallah bu sefer başarırım geri almamak üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?