ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

ne güzelll...ben şu an pek grmeiyorum diyet havasına ama gelecek o azim biliyorum..yne yavaş yavaş 6 lı rakamları göreceğim ve çooookk mutluyum dye yazacağım inşallah

canım ben 80-89 kilo grubundayım orası çok hareketli ve motive edici böyle kopukluk olunca zor oluyo.. öptüm seni umarım hedeflerimize ulaşırız

slm kızlar ben buraya gelmiyrm ama diyeti de bırakmadım zaten böyle bir şey de benden beklemeyn instgrmdan takılıyrm bazen
benim geçen hafta 63.5
du bu pazartesi oldum 64.5 regl olmam da sebeb olabilir bi de yeşil çay.i biraktim biraz mide sorunum çıktı bakalım hayirlisi haftaya tekrar bildirim yaparım inşallah

sonunda oldu desene bak 65 ten indin zaten sendeki azim bende olsa hiç kilo almazdım alsamda çoktaaan hedefime ulaşırdım....resim mi koydun instagrama

sonunda oldu desene bak 65 ten indin zaten sendeki azim bende olsa hiç kilo almazdım alsamda çoktaaan hedefime ulaşırdım....resim mi koydun instagrama
yokcanım resim koymam ki sadece diyet hesabı açtım ordaki leri takip ediyorum bende yediklerimi ara da paylasiyorum

eveet ben geldim yne bakalım...sabh tatrılmadım ama 70 li rakamlarda olduğumu düşünüyorum...
bu gün sağlıklı kahvaltımla başladım gne..
haşlanmış yumurat tam b ekmeği 1 dilim 4 zeytn az reçel ve şekersiz çay...
2 bardak kadar su içtim..dün 1.5 litrelik şişe aldım her gn bitirmeye çalışcam bakalım...

kahvaltıdan sonra ara öğün olarak cevizli pestil yedim çok az
az öncede öğle yemeğimi yedim
yarım kase kadar çorba yarım kase yoğurt ve 2 köfte
oh çok güzel diyette olmak hafif besleniyosun ve aç kalmıyosun herşeye saldırıp mideyi bozmuyosun
suyumuda içiyorum bugn güzelce

dün öğle yemeğimden sonra ara nyetne 1 sigara böreği yedim...akşamda çorba az musakka salata ve az üzüm yedim 2 litreye yakın su içtim...
bu sabah yne 2 bardak suyumu içerek başladım gne ...
1 gnde bile kendimi hafif hisstmeye başladım çok şükür....
bakalım yıl sonunda kaç kilo olcam..
bu azim benden hiç gitmese hedefime yaklaşmış olurum amaa nerdeeeee....
ilham bi gidiyo bi geliyo bana..

kahvaltım 2 dilim t b ekmeği ile karışık tost 5 zeytn az reçel ve çaydı..arkasında ara nyetne 1 dlim kadar kabak tatlısı
bayılırım 1 tencere yerim verseler....
öğle yemeğim karışık oldu galiba biraz çorba yoğurt turşu 2 ısırık simit 3 kaşık kadar patates salata
su içmeye devam bugn bol kabak tatlısı yerim aralarda büyük ihtmal

eweet dün ikindi arasında da kabak tatlısı yedim..akşam ise çeyrek ekmek arası köfte 2 bardak ayran içtim..
sabahı hiiiç yazmayım valla fenaydı..
öğlen arasında kabak yeyip bitirdim şükür..
öğlene yemeğim yok valla ne yerim bilmiyorum bulcaz bişeyler artık...
ikindi arasında meyve akşamada etli bulgur pilav düşünüyorum ekmeksiz tabiki dee....

dün öğle yemeği olrak yrım dilim t.b. ekmeği ile yarım kase yoğurt yedim..yemeğim yoktu yapmaya üşendm..ikindi arasında havuç ve elma yedim..
akşamda ekmeksiz etli bulgur pilavı 1 bardak ayran va az üzüm yedim..
yemekten sonra misafirliğe gttik sadece meyve ikramından yedim..mutluyummm..

sabah kahvaltıda 1 dilim meyveli kek yedim oğlumn beslenmesine yaptım canım çeknce de kahvaltı nyetne yedim...az kıymalı yumurta 5 zeytn ve şekersiz çayla birlikte..
öğle arası yapmadım..
öğle yemeğim yne pilavdı bulgur turşu ve ayranla ekmeksiz tabi..
ara olarak kahve içicem brazdan epeydir içmiyorum canım çekti..
akşamada kuru fasulye pilav düşünüyorum çok az pilav ve 1 tabak fasulye yerim ayran ve yne turşu ile.
pazartesi 69.9 da olsa 6 lı bi rakam görcem kesin tartıda hatta pazartesineden önce görürsem yazcam..

ben ki 65.6 yı görmüş bi insan olarak hemde daha ramazandan bi kaç gün önce...
şimdi nasıl da tekrardan 70 lere çıktım anlamıyorum..
aslında tek sebebi aç gözlü olmam karnım ne kadar doysa da gözüm bi türlü doymuyo diyette olmadığım günler herşeye saldırıyorum ölçülü yemeği hayat felsefem haline getiremiyorum bi türlü...
aahhh ahh nerde bekarken 55 li günlerim...
bi 60 olsam o da yeter bana...du bakalım inşallah bu sefer başarırım geri almamak üzere...

feyza nerelrdsn kilonun son durumu ne

usriyusracım pc de sorun vardı epeydir intarnetten uzak kaldım ...açıkçası motvede olamadım kilom aynı 70 lerdeym ..sen hedefne ulaşmışsındır umarım..ama bırakmadım kendimi yne yazcam...

eweet sonunda yne diyet ilhamım geldi....çok zarar veriyorum vücuduma farkındayım bi kilo alıyorum bi veriyorum ama napalım benmde iradem zayıf demekki..
neyse haftalar sonra yeniden diyete başladım bu gn..
veeee spor sorunumuda koşu bandı alarak çözdüm ...

uzun zaman sonra dyet menümü yazayım..
sabah kahvaltıda 1 dilim t.b ekmeği 1 haşlama yumurta 4 zeytn 3 bardak şekersiz çay ve az reçel yedim..
ara öğünde 1 elma yedim
öğle yemeğim 1 tabak pırasa ve 1 kase yoğurttu
ikindi arası yapmadım akşam 1 dilim t.b ekmeği 1 bardak ayran salata ve tavuklu mantar yedim
az önce meyve yedim
ve 1,5 litre suyum bitmek üzre henüz 2 litreye çıkamadım
ama gnde 1 bardak suyu zor içen birisi olarak şimdilik iyi sayılırım
spor olarakta yarım saat orta hızda yürüyüş

dünde diyetme dikkat ettm şükürler olsun ve yarım saatlik sporumu da yaptım...akşam az poğaça yedim ama napalım olsun...
bugnde sabah yumurtamı tam buğday ekmeğimi yedim yarım saat yürüdüm..öğle yemeğim 1 tabak kadar bulgur pilavı 1 bardak ayran ve turşu idi..az önce de 1elma ile araöğünümü yaptım
akşamda çorba salata düşünüyorum..

benim problemim sırf basen ve bacaklarımda
üst bedem 40 gbi dururken alt bedenm 46 gbi duruyo inşallah koşu bandı işe yarar da alt bedenm zayıflar yaa ...
bide gnde 2 litre su içsem iyi olacak..diyet ve spor tamam gbi şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…