Tebrikler arkadaşım. Çok güzel gidiyorsun. Benimde hedefim 59 olunca dikkatimi çekti. O tartıda o 59 görülecek5 eylül 73.1
15 eylül 71.1
ve 22 eylül 69.5 çook mutluyum....
teşekkür ederim ....59 da buluşmak dileğiyle o zaman...Tebrikler arkadaşım. Çok güzel gidiyorsun. Benimde hedefim 59 olunca dikkatimi çekti. O tartıda o 59 görülecek
teşekkür ederim canım..yazarsan mutlu olurum takip etmek istersen de sen bilirsin arkadaşım ama her daim kapılar sonuna kadar açık sna bilesin...cok guzel gidiyrsn arkadsim supersin ben hala 65 deyim buraya yazarim demistim ama sadece takip ederm yada bilmiyrm daha tam karar veremd
vay be bu kadar spor yapıyosun her gün öyle mi ve kilo veremiyosun...gunaydin cnm
sayfada yalinzsn ben sana eslik edecm hadi
bugunku yaptgim spordan basliyim
benim vazgecilmez bikmadan yaptgim leslie 3mil ve 15 dakika jilliani yaptim 75 mekikle
bu kadar spor yapiyorm ama neden 1 aydir bi gr bile veremiyrm anlmis degilim
kahvaltim
patatesli omlet
bir zeytin
bir parca peynir
bir dilim ekmek
vaay menü çok güzel hiç kaçamak yok...iyi aksamlr elifcm butun gun yogundum
ogle taze fasulye
yogurt
bi dilim ekmek
ara ogun
bi kahve
aksam da
guvecde turlu
2kasik yogurt
aksam cayina 3tane badem
hmm..güzel 3cm devam et bakalım bi süre sonra vücut kendisi de toparlar bence tabi spor da olursa ballı kaymak...sorma ya gercktn veremiyrum
sarkma oldu kollarimda gobegimde oyuzden jilliana basldim gercktn faydasi var bi de baaka egzersler var onu da yapiyrm sikilastryr bu ay 3cm incelmsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?