ilk ve son diyet günlüğüm olsun 59.9 la son bulsun...hadi buyrun...

sizce 2 haftda 3,5 kilo verilir mi....diyetn ilk günleri hızlı verilir ya hani gerçi ben ilk günlerini geçmiş olabilirim 5 eylülde başlamıştım...

olur derseniz zorlayabilirim kendimi...spor ve su yokken bu kadar gitti
onları da yaparsam olur mu acaba

cok guzel gidiyrsn arkadsim supersin ben hala 65 deyim buraya yazarim demistim ama sadece takip ederm yada bilmiyrm daha tam karar veremd

cok guzel gidiyrsn arkadsim supersin ben hala 65 deyim buraya yazarim demistim ama sadece takip ederm yada bilmiyrm daha tam karar veremd
teşekkür ederim canım..yazarsan mutlu olurum takip etmek istersen de sen bilirsin arkadaşım ama her daim kapılar sonuna kadar açık sna bilesin...
senin hedefin kaçtı bu arada 65 süper 89 lardan kolay mı...

saat 8 de kahvaltımı yaptım belki şimdi elmayla ara yaparım ..ve 100 ip atlayıp ev işine başlıcam...

kahvaltıdan sonra canım hiç bişy istemedi...daha şimdi 1 elma yiyorum...

elma iştahımı açtı valla..öğle niyetne 1 poğaça...akşama tze fasulye düşünüyorum..

ay akşam fazla kaçırdım yaa...yeşil fasulyeye bayılırım hep ekmeksiz yerdim ama dün çocuklara yapınca canım çok çekti bende çeyrek yufkayla dürüm yapıp yedim...çorba ve salatada vardı..
aslında erkende yedim sayılır ama yemekten sonra komşu közde mısır ve patates yapmış onlardan da yedm biraz..ve hemen kendini belli etti yediklerim..kaç gündür çok hafif uyanırdım bu gün şiş hissediyorum kendimi...

gunaydin cnm
sayfada yalinzsn ben sana eslik edecm hadi
bugunku yaptgim spordan basliyim
benim vazgecilmez bikmadan yaptgim leslie 3mil ve 15 dakika jilliani yaptim 75 mekikle
bu kadar spor yapiyorm ama neden 1 aydir bi gr bile veremiyrm anlmis degilim
kahvaltim
patatesli omlet
bir zeytin
bir parca peynir
bir dilim ekmek

vay be bu kadar spor yapıyosun her gün öyle mi ve kilo veremiyosun...
cidden enteresanmış...
vücut bi süre sonra kendini korumaya alır derler ama bu kadar korumaya da pes denir yani...
ben jilln bi ara denedm kalp krizi geçiriyodum sanki..
ben bi ara yürüyüşü çok seviyodum şimdilerde ip atlamayı seviyorum..
ayça kaya 10 dk ip atlamak 20 yürüyüşe bedeldir demişti bi ara....
cidden bacaklarımın yandğını hissediyorum..
benm zaten üst bölgem 60 gbi duruyo ne varsa benm basen ve bacaklarda var zaten...

sabah aç karnına 2 çay kaşığı kadar çokkrem yedimdaha çok kahvaltıda t. b ekmeğine sürüp yerdim bu gn uyanır uynamaz yedim...kahvaltıda da yemeym bari dedim..
kahvaltım az patatesli omlet
7 zeytn
az peynir az reçl 2 dilim t.b ekmeği şekersiz çay..

bugünlerde karışık dolaplarımı vitrin falan düzenliyorum oturma ve yatak odası dolapları bitti
şimdi salonda vitrn temzlcem..
öğle yemeğim beyaz çorba çoook seviyorum bu çorbayı ben ya ekmeksiz belki salatyla yerm misss....

işi biraz kolayladım salondaki karşık yerlerde ip gbi olduu
öğle yemeğim 1 kase çorba 1 galeta
ikindi arası şimdilik yok..
antremi de düzene sokayım bakalım...
akşama dünden yemeklerim var
ek olarak bulgur pilavı üzerne mantar kavurcam 1 tabak yerim ayranla

usriyusa sen çok spor yaptın sarkman olmamıştır demi..ben spor pek yapmadığım için baldırlarım hemen cıvıyo..
gerçi verdiğim kiloda sabit kalsam belki kendi kendine toparlar
ama napsın garibim al ver al ver kafası karışıyo yani

iyi aksamlr elifcm butun gun yogundum
ogle taze fasulye
yogurt
bi dilim ekmek
ara ogun
bi kahve
aksam da
guvecde turlu
2kasik yogurt
aksam cayina 3tane badem

sorma ya gercktn veremiyrum
sarkma oldu kollarimda gobegimde oyuzden jilliana basldim gercktn faydasi var bi de baaka egzersler var onu da yapiyrm sikilastryr bu ay 3cm incelmsm

sorma ya gercktn veremiyrum
sarkma oldu kollarimda gobegimde oyuzden jilliana basldim gercktn faydasi var bi de baaka egzersler var onu da yapiyrm sikilastryr bu ay 3cm incelmsm
hmm..güzel 3cm devam et bakalım bi süre sonra vücut kendisi de toparlar bence tabi spor da olursa ballı kaymak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…