Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 1,5 yildir evliyim.
1ci yildonumu ikimizde calisiyorduk, cok yorgunduk :çok üzgünüm:
Ben ona pahali marka bi saat almistim, ama daha gelecekti :kedi:
O bana bi suru takim kozmetik set almis, tepeden tirnaga kadar bakim yani
Cok hosuma gitmisti. Şeniz
Ben yemek bile yapamamistim, o kadar gec gelmistim
Ugrastim yine de pasta yaptim, ustune de kocaman 1 yazdim
Resimler cekildik onunla, sonra disarda biseyler atistirdik
Eve gelince ikimizde koltukta uyuduk kaydirigubbakcemile3
Konustuk, musait bi zamanda cok guzel bi yemek yiyecektik disarda
Bi kac ay sonra gerceklestirebildik malesef.
Eger evde kutlamayi dusunuyorsaniz guzel bi gecelik alin
Suslenin, gecelik icinizde olsun :jeyyar:
Super yemekler hazirlayin, meze agirlikli ve hafif
Mumla susleyin evi, ve romantik bi cd takin
Gecelik disinda nisanliligimizin ucuncu yildonumu yapmistim bunu, ve o zaman ki nisanlim cok romantik bulmustu yemek olayini (12 cesit yapmistim)
Bu da sizin hediyeniz olabilir tabii kucuk biseyin yaninda..
çok romantik bi kutlama olur:asigim: biraz yorulurum ama eşim için herşeye değer.teşekkür ederim. a.s.a.s.
ilk yıldönümümüzde kız kulesine yemeğe götürmüştü beni...
hediye olarakta sanıyorum bileklik almıştı Altınbaş'tan...
ben ona hiç bir şey almamıştım... bir yıl kendisine dayanmak hediyelerin en büyüğü olduğu için ekstra bir zahmete girmedim... ruhum yeterince yorulmuş zaten... ne gerek var...
Evlilik yıldönümümüzde güzel bir masa hazırlayıp gelinliğimle karşılamıştım onu..
Böyle geçirmiştik işte:asigim:
Gelinlik kiralık yada emanetse
Nişan kıyafeti de güzel bi sürpriz olur
Benimde aklima gelmisti gelinlik isi, ama benimkisi cok agir ve kuyrugu cok uzundu, rahat edemezdim kaydirigubbakcemile3
Onun yerine uzun bi gece kiyafeti giyinebilirsin (varsa), ben oylesine bi gece oyle bir supriz yapmistim, inceydi ve icinde rahat edebiliyordum...
ben güsel bir süpriz hazırlamıştım minik balonlar alşdım 85tane hepsini şişirdim yataga yerlere koytdum yatagımızın üstünü yapma kırmızı nubuk güllerle doldurdum yerlere serptim evin kapısına kadarrr yerler sıralı gül güllerin ucundada minik notlarla doluydu aşkımızı anlatan yatak odamızın duvarına kocaman kırmızıkartonla 2kalp ortalarından oklar etrafında minicik kalplerde şiirler her oka bir söz yazmıştım okları takip et ucunda aşkı bulucan yazıyoduuu yerlere mumlarla ışıklandırdım kırmızı kokulu mumdan 8tane kenarlara koydum yatagımızın tam karşısına harik a 2kişilik minik masa ayarladım içiçek ve pastamızı koydum üstüne kadehler mumla ve masada cd slayt vardı aşkımızın anıları sevdiğimiz şarkılar yatagın ortasını güllerle kalp yaptımm beyaz örtü vardı altta ona aldıgım kıyafet vardı hediye eşimin gözleri dolmnuştu yatak odasınahaz<ırladıgımdan gözlerini bagladım içeri götürdüm müziğimizi açtım gözlerinden yaş aktı sarıldı boynumaaa kına kıyafetimi giymiştimkırmızı abiyee çok hoştu herşeyyy
ben güsel bir süpriz hazırlamıştım minik balonlar alşdım 85tane hepsini şişirdim yataga yerlere koytdum yatagımızın üstünü yapma kırmızı nubuk güllerle doldurdum yerlere serptim evin kapısına kadarrr yerler sıralı gül güllerin ucundada minik notlarla doluydu aşkımızı anlatan yatak odamızın duvarına kocaman kırmızıkartonla 2kalp ortalarından oklar etrafında minicik kalplerde şiirler her oka bir söz yazmıştım okları takip et ucunda aşkı bulucan yazıyoduuu yerlere mumlarla ışıklandırdım kırmızı kokulu mumdan 8tane kenarlara koydum yatagımızın tam karşısına harik a 2kişilik minik masa ayarladım içiçek ve pastamızı koydum üstüne kadehler mumla ve masada cd slayt vardı aşkımızın anıları sevdiğimiz şarkılar yatagın ortasını güllerle kalp yaptımm beyaz örtü vardı altta ona aldıgım kıyafet vardı hediye eşimin gözleri dolmnuştu yatak odasınahaz<ırladıgımdan gözlerini bagladım içeri götürdüm müziğimizi açtım gözlerinden yaş aktı sarıldı boynumaaa kına kıyafetimi giymiştimkırmızı abiyee çok hoştu herşeyyy
teşekkürler kıslar ben akrep burcuyum bizde en romantik olan benim olsun hep erkeklerden beklememek lazım dimi bazı şeyleri sonuçta kadın erkek eşit erkekler bayılıyo böyle şeyleri bayanlara yaptıkları için onlardan gelmesi çok hoşlarına gidiyorr