ilk yıldönümünüzü nasıl kutladınız?

ayla65

Yine Aramız Uçurum!
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
49
1
86
38
Diğer
hihoyyyt eşimle evliliğimizin ilk yılına giriyoruz.sizce ona ne hediye almalıyım? veya nereye gitmeliyiz?

Biz 1,5 yildir evliyim.
1ci yildonumu ikimizde calisiyorduk, cok yorgunduk :çok üzgünüm:
Ben ona pahali marka bi saat almistim, ama daha gelecekti :kedi:
O bana bi suru takim kozmetik set almis, tepeden tirnaga kadar bakim yani
Cok hosuma gitmisti. Şeniz
Ben yemek bile yapamamistim, o kadar gec gelmistim
Ugrastim yine de pasta yaptim, ustune de kocaman 1 yazdim
Resimler cekildik onunla, sonra disarda biseyler atistirdik
Eve gelince ikimizde koltukta uyuduk kaydirigubbakcemile3

Konustuk, musait bi zamanda cok guzel bi yemek yiyecektik disarda
Bi kac ay sonra gerceklestirebildik malesef.

Eger evde kutlamayi dusunuyorsaniz guzel bi gecelik alin
Suslenin, gecelik icinizde olsun :jeyyar:
Super yemekler hazirlayin, meze agirlikli ve hafif
Mumla susleyin evi, ve romantik bi cd takin

Gecelik disinda nisanliligimizin ucuncu yildonumu yapmistim bunu, ve o zaman ki nisanlim cok romantik bulmustu yemek olayini (12 cesit yapmistim)

Bu da sizin hediyeniz olabilir tabii kucuk biseyin yaninda..

düğün resminizi kalpli bir pastaya bastırabilirsin canım.. hediye olarak da bütçene göre ikinize özel bi hediye yaptırabilirsin..raftan alma,yaptır kaydirigubbakcemile5 aaah ahh..o günleri görmek,darısı bizim başımıza artık :asigim:

Biz 1,5 yildir evliyim.
1ci yildonumu ikimizde calisiyorduk, cok yorgunduk :çok üzgünüm:
Ben ona pahali marka bi saat almistim, ama daha gelecekti :kedi:
O bana bi suru takim kozmetik set almis, tepeden tirnaga kadar bakim yani
Cok hosuma gitmisti. Şeniz
Ben yemek bile yapamamistim, o kadar gec gelmistim
Ugrastim yine de pasta yaptim, ustune de kocaman 1 yazdim
Resimler cekildik onunla, sonra disarda biseyler atistirdik
Eve gelince ikimizde koltukta uyuduk kaydirigubbakcemile3

Konustuk, musait bi zamanda cok guzel bi yemek yiyecektik disarda
Bi kac ay sonra gerceklestirebildik malesef.

Eger evde kutlamayi dusunuyorsaniz guzel bi gecelik alin
Suslenin, gecelik icinizde olsun :jeyyar:
Super yemekler hazirlayin, meze agirlikli ve hafif
Mumla susleyin evi, ve romantik bi cd takin

Gecelik disinda nisanliligimizin ucuncu yildonumu yapmistim bunu, ve o zaman ki nisanlim cok romantik bulmustu yemek olayini (12 cesit yapmistim)

Bu da sizin hediyeniz olabilir tabii kucuk biseyin yaninda..

çok romantik bi kutlama olur:asigim: biraz yorulurum ama eşim için herşeye değer.teşekkür ederim. a.s.a.s.

düğün resminizi kalpli bir pastaya bastırabilirsin canım.. hediye olarak da bütçene göre ikinize özel bi hediye yaptırabilirsin..raftan alma,yaptır kaydirigubbakcemile5 aaah ahh..o günleri görmek,darısı bizim başımıza artık.

önerin için teşekkür ederim canımyerimseniben darısı başına inşallah..

çok romantik bi kutlama olur:asigim: biraz yorulurum ama eşim için herşeye değer.teşekkür ederim. a.s.a.s.

Evet insan cok yoruluyor, ama suslenme isine gelince havaya giriyosun
Cok hos bir heyecan kapliyor o yorgunlugunu :nazar:
Sonra o mezelerin, muzigin tadina beraber varirken hiiiic yorgunluk kalmiyor :asigim:

Fakat esinde oyle bir hediye getirecek ki o yorgunluga degecek :teytey:

ilk yıldönümümüzde kız kulesine yemeğe götürmüştü beni...
hediye olarakta sanıyorum bileklik almıştı Altınbaş'tan...
ben ona hiç bir şey almamıştım... bir yıl kendisine dayanmak hediyelerin en büyüğü olduğu için ekstra bir zahmete girmedim... ruhum yeterince yorulmuş zaten... ne gerek var...

ilk yıldönümümüzde kız kulesine yemeğe götürmüştü beni...
hediye olarakta sanıyorum bileklik almıştı Altınbaş'tan...
ben ona hiç bir şey almamıştım... bir yıl kendisine dayanmak hediyelerin en büyüğü olduğu için ekstra bir zahmete girmedim... ruhum yeterince yorulmuş zaten... ne gerek var...

bence siz eşinize en güzel hediyesiniz:içelim:

Evlilik yıldönümümüzde güzel bir masa hazırlayıp gelinliğimle karşılamıştım onu..
Böyle geçirmiştik işte:asigim:

biz Amasra'ya gittik iki günlüğüne pazar günüydü ilk evlilik yıldönümümüz o yüzden cumartesi den kutladık güzel mezeler taptaze balık karşıda deniz ay ay en kısa zamanda gene gitmek lazım :))

hediye almamıştık tatil birbirimize hediyemiz olmuştu

Gelinlik kiralık yada emanetse
Nişan kıyafeti de güzel bi sürpriz olur

Benimde aklima gelmisti gelinlik isi, ama benimkisi cok agir ve kuyrugu cok uzundu, rahat edemezdim kaydirigubbakcemile3

Onun yerine uzun bi gece kiyafeti giyinebilirsin (varsa), ben oylesine bi gece oyle bir supriz yapmistim, inceydi ve icinde rahat edebiliyordum...

Benimde aklima gelmisti gelinlik isi, ama benimkisi cok agir ve kuyrugu cok uzundu, rahat edemezdim kaydirigubbakcemile3

Onun yerine uzun bi gece kiyafeti giyinebilirsin (varsa), ben oylesine bi gece oyle bir supriz yapmistim, inceydi ve icinde rahat edebiliyordum...

benim gelinliğim de nişanlığım da çok şatafatlıydı.ama çok şık bi gece elbisem var.onu giymeyi düşünüyorum.bi de bu ay hamilelik bekliyorum.21inde kan testi yapcam.inşallah pozitif çıkar.bu da ona en büyük hediye olur,ben de masraftan kurtulurumkaydirigubbakcemile4:içelim:

ben güsel bir süpriz hazırlamıştım minik balonlar alşdım 85tane hepsini şişirdim yataga yerlere koytdum yatagımızın üstünü yapma kırmızı nubuk güllerle doldurdum yerlere serptim evin kapısına kadarrr yerler sıralı gül güllerin ucundada minik notlarla doluydu aşkımızı anlatan yatak odamızın duvarına kocaman kırmızıkartonla 2kalp ortalarından oklar etrafında minicik kalplerde şiirler her oka bir söz yazmıştım okları takip et ucunda aşkı bulucan yazıyoduuu yerlere mumlarla ışıklandırdım kırmızı kokulu mumdan 8tane kenarlara koydum yatagımızın tam karşısına harik a 2kişilik minik masa ayarladım içiçek ve pastamızı koydum üstüne kadehler mumla ve masada cd slayt vardı aşkımızın anıları sevdiğimiz şarkılar yatagın ortasını güllerle kalp yaptımm beyaz örtü vardı altta ona aldıgım kıyafet vardı hediye eşimin gözleri dolmnuştu yatak odasınahaz<ırladıgımdan gözlerini bagladım içeri götürdüm müziğimizi açtım gözlerinden yaş aktı sarıldı boynumaaa kına kıyafetimi giymiştimkırmızı abiyee çok hoştu herşeyyy

Bence bütün fikirlerden yararlan
Biri balonlar demiş rangarenk balonlar hoş olur
Üstüne özel notlar yazabilirsin
musyas slayt demiş
Nişan düğün söz ve diğer fotoğraflarınızdan klipler yap
Dans müzikleri koy resimlerin altına
Gece boyunca o klipler bilgisayarınızda
Yada tv'de görüntülenirken romantik şarkılar çalsın
Eğer dijital fotoğraf makineniz varsa sizi rahat görebilecek bi yere koy
Videonuzu çeksin
Ben eşimin doğum gününde yapmıştım tam masanın karşısına koymuştum
Pillerini ve hafıza kartını yenilemeyi unutma ama

ben güsel bir süpriz hazırlamıştım minik balonlar alşdım 85tane hepsini şişirdim yataga yerlere koytdum yatagımızın üstünü yapma kırmızı nubuk güllerle doldurdum yerlere serptim evin kapısına kadarrr yerler sıralı gül güllerin ucundada minik notlarla doluydu aşkımızı anlatan yatak odamızın duvarına kocaman kırmızıkartonla 2kalp ortalarından oklar etrafında minicik kalplerde şiirler her oka bir söz yazmıştım okları takip et ucunda aşkı bulucan yazıyoduuu yerlere mumlarla ışıklandırdım kırmızı kokulu mumdan 8tane kenarlara koydum yatagımızın tam karşısına harik a 2kişilik minik masa ayarladım içiçek ve pastamızı koydum üstüne kadehler mumla ve masada cd slayt vardı aşkımızın anıları sevdiğimiz şarkılar yatagın ortasını güllerle kalp yaptımm beyaz örtü vardı altta ona aldıgım kıyafet vardı hediye eşimin gözleri dolmnuştu yatak odasınahaz<ırladıgımdan gözlerini bagladım içeri götürdüm müziğimizi açtım gözlerinden yaş aktı sarıldı boynumaaa kına kıyafetimi giymiştimkırmızı abiyee çok hoştu herşeyyy

Cok hos ya, super! :hooray:
Ikinizde cok sanslisiniz :nazar:

Bu anlattiklarini ben hep esimden beklerim, suprizler hep benden cikmasin diye :kedi:
Senin gibi beklemeden yapmak lazim, cok takdir ettim a.s.:nazar:

canım baya romantik bi gece geçirmişsiniz:1rolleyes: allah mutluluğunuzu daim etsin.

teşekkürler kıslar ben akrep burcuyum bizde en romantik olan benim olsun hep erkeklerden beklememek lazım dimi bazı şeyleri sonuçta kadın erkek eşit erkekler bayılıyo böyle şeyleri bayanlara yaptıkları için onlardan gelmesi çok hoşlarına gidiyorr

teşekkürler kıslar ben akrep burcuyum bizde en romantik olan benim olsun hep erkeklerden beklememek lazım dimi bazı şeyleri sonuçta kadın erkek eşit erkekler bayılıyo böyle şeyleri bayanlara yaptıkları için onlardan gelmesi çok hoşlarına gidiyorr

alkisalkisalkis

Bende teraziyim, romantiklik ozumde var, nisanliyken birbirimize cok supriz yapardik.
Bana siir ve hatira defteri yapmisti kendisi, bende videoklipler, resimler, yemekler neler neler yaptim..

Evliyken nedense boga burcu olan esimden beklerim hep :asigim:

Bizim ilk evlilik yıl dönümümüz beş gün önceydive hiç hayal ettiğim gibi olmadı:( ben de gelinliğimi giymeyi düşünürdüm hep ama dokuz aylık hamileyim :)neyse pir pasta yaptım akşamı bekledim.tadına baktı pastanın ve beğenmediğini söyledi yemedi,teşekkür bile etmedi:( bahçeden bir sarı papatya olsun vermesini isterdim o da yokkk..ağladım hep gizli gizli farketti tabi,sonra bahçeden bir gül koparmış onu verdi ama benim için hiç kıymeti yoktu..hayır yani eşim çok romantik bir insandır daha önce sebepli sebepsiz çiçek alır verirdi.böyle bir günü atlayacağını hiç düşünmezdim ama oldu işte:çok üzgünüm: şimdi unuttum gerçi sadece hatırlayınca üzülüyorum. herşeye rağmen onu çook seviyorum..

Back
X