ilk yıldönümünüzü nasıl kutladınız?

Bizim ilk evlilik yıl dönümümüz beş gün önceydive hiç hayal ettiğim gibi olmadı:( ben de gelinliğimi giymeyi düşünürdüm hep ama dokuz aylık hamileyim :)neyse pir pasta yaptım akşamı bekledim.tadına baktı pastanın ve beğenmediğini söyledi yemedi,teşekkür bile etmedi:( bahçeden bir sarı papatya olsun vermesini isterdim o da yokkk..ağladım hep gizli gizli farketti tabi,sonra bahçeden bir gül koparmış onu verdi ama benim için hiç kıymeti yoktu..hayır yani eşim çok romantik bir insandır daha önce sebepli sebepsiz çiçek alır verirdi.böyle bir günü atlayacağını hiç düşünmezdim ama oldu işte:çok üzgünüm: şimdi unuttum gerçi sadece hatırlayınca üzülüyorum. herşeye rağmen onu çook seviyorum..

cnm bnm belkide kafası iştn dolayı dalgındı atlamış unutmuş olabilir üzme kendini şuan hamileliginde verdigi duygusallık 2katına çıktı sende bebegini dogur saglıkla eminim silkelenip herşeyi net hatırlıcak erkekler bazen odunlaşıyo yontmak biz hanımlara düşüyoopuyorumnanaktan

29 aralıkta evlilik yıldöünümüz bizimde cok heyecanlıyım süpriz bekliyorum yani hayal edıyorum ama bende bişeyler yapmak istiyorum.yani ilk yılımız bu bizim nasıl bı hedıye süğpriz yaparım bılmıyorum yardım edersenız cok sevınırım..

canım hayırlı olsun.arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar.bi göz at istersenopuyorumnanaktan

evlilik yıldönümü hangisini almalıyım bilmiyorum. nikahlandık 6 ay sonra aynı eve taşındık ondan bir ay sonrada düğün oldu?
nikah tarihimiz geçti. nikahımızın birinci yılı kaynanamlar geldi bize ve özellikle farklı bişi yapamadık ama ne bilim en azından bi çiçek bi jest bekliyodum hatırlamadı. ben söyledim aa anne bak bizim evlilik yıl dönümümüzmüş dedi. aferin dedim içimden. o değilde çok güzel bir törende yer aldım öğretmenler gününde ve bir çiçek dahi almadı çok zoruma gitti.
ilklerden başlamışken ilk yılbaşımız ama tutturdu ailesiyle geçirecekmişiz. alacak babası rakıyı buyur gelin hizmet et mezesiydi bilmem nesiydi. neşeli şen insanlar olsa eyvallah.
neyse hadi kızlar siz devam edin güzel şeyler paylaşmaya, inşallah benimki odunluğu bırakırsa bende bişiler paylaşırım güzel.

Back
X