- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Frekansınızın ve hayat görüşünüzün uyuşabileceğini düşünmüyorum. Kendisi gerçekten iyi biri olabilir ama daha denginiz olan biriyle olmanız daha iyi bence. Küçümsemiyorum sakın yanlış anlamayın. Şimdi çok iyiyiz diyebilirsiniz ama ileride görüş farklılıkları ortaya çıkacaktır. Çevremde örneklerini gördüğüm için söylüyorum.Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur
Aynı şeyleri yazmaya gelmiştim.
Bu konuların genel özetini çok güzel çıkarmışsın
Geleneksel üniversite mezunlarının hepsi karısını dövüyor ilkokul mezunları ise bal ile besleyip ipeklere sarıyor kısmında unutamadığın için teşekkür ederim
İlkokul mezunu dahi değil adam, bu konuyu ilkokul mezunu annelerinizle kıyaslamayın, bu devirde kalmadı ilkokulu bitirememiş adam. Açıktan okusa okurdu yapardı bir şeyler okuyana kapı bol, o gayreti kültürü olan adam da yapardı, gayreti olan adam değişime gelişime açıktır. Hiç kendinize masal anlatmayın, patlar bu ilişki. Ehliyet bile vermiyorlar adama.
Konu fake değilse tabi. İnanasım gelmedi.
Sizdeki de ne kocaymis be! Anlata anlata bitirememissiniz.Aciktan okumasini ben isterim aslinda cok yetenekli bir adam genel kulturu yuksek tarihe ozellikle cok merakli ve matematigi super bu konuyu 2 3 sene once acmistim simdi tekrar acmayi dusunuyorum.. korktugu ingilizce cunku ingilizce hic yok olmazsa bi kursa gidersin demistim diger derslerde sıkıntı yasamaz ama ingilizce biraz zorlayabilir
Ağzını topla vizyonsuz falan???Neden dışarıdan bitirmemiş? Tembellikten, dar görüşlülükten başka sebepleri olabilir mi bunun? Yirmi yıl önce benim fabrika işçisi, iki çocuklu, üstüne ek iş yapan babam dışarıdan liseyi bitirdi, üniversiteye hazırlanıyordu. Nedir bu sevgilinizdeki vizyonsuzluk?
Bu tembelliği başka türlü açıklamak zor.Ağzını topla vizyonsuz falan???
Size gore evlilikte anlasmak ev araba sahibi olup maddi sıkıntı cekmemek, yeyip icip gezmek herhalde. Ilkokul mezunu biriyle unv mezunu biri oturup ne konusabilir ki? Lise ve universite bile cok fark ediyor. Universite gormemis insan bence de vizyonsuzdur bunu hakaret olarak algilamamak lazimBende asla ovunmem konu sahibinin annesi senle o birmisin sonra maddi konular isin icine girince yazdim esimde bende kimseyi kucuk dusurmeyiz asla da ben bunu aldim param var gibi seyler konusmayiz en basta ayip sonra gorgusuzluk bende soyle bisey diyim esimin hem yakin arkadasi hem de akrabasi var sohbetimiz iyidir kari koca iyi insanlar esi bi kozmetik firmanin urunlerini satiyor ayni zamanda egitim gordu el isi becerisini cok guzel gelistirdi bu islerinden para kazaniyor kendisi universite mezunu ama esi durmadan ovuyor biz bu konuda ne diyebiliriz ki adam kendisi orta okul mezunu sukur kafalar anlasirsa sıkınti olmuyor onlarinda cok sukur maddi durumlari cok iyi hic bir eksikleri yok yani burada konu kafalarin uyusmasinda ben 3 4 mesajda yazdim yine yazarim esimin liseye kadar aciktan okumasini cok isterim neden istemeyeyim
Ben uni mezunuyum 2 uni. Bolum bitirdim 1 yuksek lisans yapıyorum. Esim ise ilk okul mezunu ailesi okumayıp calistirmis ve suan kendisi liseyi aciktan okuyor. Sonucta sen taniyosun biz hic okul muhabbeti yapmadik yapmiyoruzda. En ufak kavganizda ben uni mezunuyum sen ilk okul derseniz sıkıntı yasarsinizLafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur
İyide ne biliyorsunuz tembel olduğunu işinde gücünde çok küçük yaşta babasını kaybetmiş ve annesine kardeşlerine bakıp ev geçindirmiş hayatı biryerlerden tutmaya çalışmış şu yorumunuzla sizsiniz vizyonsuz bence bir insanı tanımadan vizyonsuz tembel demeyin bu kadarına şükürBu tembelliği başka türlü açıklamak zor.
Öyle demeyin adam ilkokul mezunu olduğu halde Kpss sorularını çözüyormuşSizdeki de ne kocaymis be! Anlata anlata bitirememissiniz.
Ağzını topla vizyonsuz falan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?