Evrensel ahlak başka şey. Evet ahlaklı ve iyi biri olabilir. Ama kafa uyuşması konusunda eğitim düzeyi önemli bir faktör bence.Aynen başlıkta ilkokul mezunu yazıyor ama içeriğinde ilkokul terk diyor. İlkokul mezunu bile olmuyor ki o zaman. Bu devirde ilkokul mezunu dahi olmamak da ne bileyim. Kim ne derse desin anne kesinlikle haklı.
Ay yok canim onemli olan univ okumasi15 seneyi askin tanidigim bir herif var. Liseden ve universiteden taniyorum kendisini. Yuksek lisans yapti hatta en son doktorasini yapiyordu galiba. Ikisi iyi derecede uc yabanci dil bilir. Kendisiyle okulda hep cevreci feminist okuma gruplarinda, kluplerde karsilasirdik, cok okur, cok asiri kibar guleryuzlu beyefendi bir insan gibi gorunur.
Bu herif benim arkadasimla evlendi ve uc ay icinde kizin kalcasini kirdi. Bosandilar ama evlilikleri suresince inanilmaz parasini yedi dolandirdi siddet uyguladi. Isin garibi tanidigimiz cogu insan kiza inanmiyor cunku "yok ya x yapmaz oyle sey".
Karakterizligin ruh hastaliginin okumayla alakasi yok. Anneniz de insallah sevgilinizi tanidikca onyargilarini birakir.
Açıköğretimden bitirme şansı var aslında neden düşğnmemiş ki?Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur
Ay yok canim onemli olan univ okumasi
Eşinizi bilmem ama siz bu üniversite okumama işini ağır kompleks yapmışsınız bence, yoksa konuyu bu kadar kişisel algılamanızın başka sebebi olamaz
Sizlere birsey anlatilmiyor bundan anliyorsunuzBu cevabınızla doğru tespitte bulunduğum kesinleşti :)
Sizlere birsey anlatilmiyor bundan anliyorsunuz
Oyle diyorsanSayfalardır size ters düşen her mesajı tek tek alıntılayıp üşenmeden uzun uzun yazdığınız halde bu kadar insan anlamıyorsak sorun bizde değil, siz anlatamıyorsunuz demektir.
Begenmedim i aldiniz hayirli olsun benim sayfalarca varİnsanı insan yapan diploması değil, edebidir ahlakıdır karakteridir. Bunların yanında diploma sadece bir kağıt parçasıdır.
Yorumları okumadım. Valla ben kendi görüşümü yazdım, kim beğenmiş kim beğenmemiş umrumda da değil açıkçası.Begenmedim i aldiniz hayirli olsun benim sayfalarca var
Bahane ariyosun bence burda da vicdan rahatlatmaya calisiyosun.Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur
O zaman hiç durma, bas nikahı.Ehliyeti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?