İLKOKUL MEZUNU SEVGİLİ

Anneniz haklı bence. Tamam babası vefat etmiş Allah rahmet eylesin ama sevgilinizin içinde okuma hevesi yokmuş bence, okuyacak insan her türlü okur. Hadi okumadı açıktan tamamlar. İlkokulu terketmiş diyorsunuz, yani ilkokul mezunu bile değil. Bazı şeyler parayla değil eğitimle ölçülür. Ben annenize hak verdim.

Para cogu insan icin her seyden onemli. Parali ama a’yi b’yi bilmeyenler itibar goruyor ulkemizde. Normal kosullarda kapiya bekci olamayacak insanlar cok kiymetli pozisyonlarda. Simdi ornek vermeyelim :KK66:
Bu arada ilk cumlene bayildim. Harikasin yine her zamanki gibi :KK66:

Yukarda bir yerde sakıp sabancı örneği var. Başka bişey diyemiyorum artık. 😵

Lafı uzatmadan anlatayım nolur yazın fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim küçük yaşta babasını kaybetmiş okuyamamış ilkokulu terketmiş iş hayatına atılmış küçüklüğünden beri çalışıyor annesine bakıyor Allah’a şükür durumları iyi çalışıyor bir sıkıntıları yok evleri arabaları var abisi var abiside çalışıyor aynı şekilde
Küçüklüğünden beri abisiyle el ele vermiş hayata tutunmuşlar
Ama arkadaşlar ben üniversite mezunuyum annem evde kıyametleri koparıyor senle o birmisin diyor sürekli sevgilimi eziyor çok üzülüyorum sonuçta babasını kaybetmiş mecburiyetten okulu bırakmış elinde olmamış ki hiçbirsey
Ama annemide karşıma almak istemiyorum sonuçta doğuran büyüten bi yandanda korkuyorum ilerde sorun olur mu diye şuan çok iyiyiz ama ne bileyim ya
Zengin kız fakir olan mevzusuna döndü
Üniversiteli kızla ilkokul mezunu erkek
İlerde sorun olur mu yazın nlur

Sen ikinizi eş görürsün de iki gün sonra o kompleks yapar seni ezer kendi seviyesine bakmadan.

Hayır bir de sanki eğitimsiz erkekler mükemmel erkek de eğitimlilerin hepsinin eşekliği baki kalmış.

Önemli olan kendini geliştirmek evet ama eğitimsiz insan kendini bir yere kadar geliştirebilir. Gelişmek için en basitinden dil gerekir ki geliştirebilecek kaynaklara ulaşabilesin.

Onu bunu bilmem, ilkokulu dahi bitirememiş insanın kendini geliştirmiş olma ihtimali milyonda birdir. Para kazanma ihtimalinden bahsetmiyorum, ülkemizde her köylü kurnazı para kazanır.

Kardeş seni %99 destekliyor oluyorum tüm başlıklarda. Şurda birisi bi eğitim kültür konusu açmayagörsün ne eşeklik kalıyor ne insanlık. Okumamanın erdemi anlatılıp duruyor. Cahil güzellemesi

Kurban olayım şu ilkokul mezunu kpss sorularını bilen adam kim , tanışmak istiyorum. Ben ciddi ciddi oturdum 1 yıl kapattım kendimi çalıştım. Bu nasıl bişey böyle dilden dile yayılıyor. Kpss sorularını biliyor ama açıktan sınava girip totomla lise mezunu olayım demiyor. yine çünkü okursa eşşek olacak malum eşşeklik bakii kalıyor..

Kurban olayım şu ilkokul mezunu kpss sorularını bilen adam kim , tanışmak istiyorum. Ben ciddi ciddi oturdum 1 yıl kapattım kendimi çalıştım. Bu nasıl bişey böyle dilden dile yayılıyor. Kpss sorularını biliyor ama açıktan sınava girip totomla lise mezunu olayım demiyor. yine çünkü okursa eşşek olacak malum eşşeklik bakii kalıyor..

Ya yok o okumamış adam güzellemenin en klişe yoludur 😂 Üniversite sınav sorularını herkesten iyi yapar, kpss sorularını amuda kalkarak cevaplar. Bi de şey vardır sohbetlerde üniversite mezunlarının ağzına laf tıkar 😂 genelde milletin cevap vermeye tenezzül etmemesini “laf soktum cevap veremedi” şeklinde algılıyorlar.

Arkadaşlar bir de cidden Bill Gates, Mark Zuckerberg gibi insanları örnek vermeyin. Bu adamlar Harvard gibi üniversiteleri bırakmış adamlar. Örnek verecekseniz bari çevrenizden verin. En azından bir yardımı dokunur belki.
Bu örnekleri verenler zaten asıl cahiller benim gözümde bill gates de okulu bırakmış işte yok einstein a da herkes aptal diyormuş yahu bu adamlar okulu ben iş kurcam yaa diye bırakmadı ki adamlar zaten deha okuldan öğrenebileceklerini öğrendiler kendilerine katabilecek bir şeyleri kalmadı artık hayata atıldı mark bile sonradan üniyi bitirdi diplomasını aldı o dönemde aptal gördükleri dehalar yaşıtlarından ileride olduğu için uyumsuzluk problemi yaşıyordu kalıplara uymuyordu yaşıtlarıyla öğretmenleriyle sağlıklı iletişimleri yoktu gerçekten ilkokul lise çağında kodlama bilen (ki geçmişteki imkanlar tahmin edersiniz ) kendi çabasıyla literatüre geçen insanları yeaa ben okmicam ya okuyunca ne oluyo diye ali mehmetle bir tutmak mükemmel bir zeka örneği

Kpss’de var mı bilmiyorum ama türevi integrali lisede iki sene gördük, öğrenene kadar totomuzdan ter aktı ki 10 sene o konuları anlamak için temel atmışken üstelik. İlkokul mezunu sıfır eğitimle çözebiliyorsa üniye prof yapalım 😂

Haklı annen. 30 yıl önce olsa anlarım bu babası ölmüş okuyamamış bahanesini ama şimdi okumak isteyene yol çok. Okumak istese okurdu yani. Maddiyatla alakası yok bunun ilkokul mezunu birisiyle üniversite mezunu birisinin hayata bakış açısının aynı olacağına inanmıyorum çok istisnalar hariç. Anneni dinle derim.

Aynı kalemde çalıştığım bir abi var. 50 yaş üzeri abisi prf gastronomi üzerine benimde mide sorunlarım var. Görüştüm abisiyle sorunumu çözdüm. Herneyse sohbet geldi abimin kitaplar çok pahalıydı biz çalıştık o okudu dedi ama gurur duyuyoruz abimle dedi. bu adam 50 yaşının üstünde abisi okusun diye kendinden fedakarlık yapmış amelelik bile yapmış zamanında ama ipin ucunu bırakmamış okumuş bir şekilde memur olmuş. şimdi bu adama inanıyorum çabalamış etmiş direnmiş hayata diye ama sen bu devirde hala drama çeviriyorsan buna cehaleti tercih etmekten başka birşey denmez. diplomayı zorla veriyorlar insanlara artık yalvar yakar veriyorlar.

Kpss’de var mı bilmiyorum ama türevi integrali lisede iki sene gördük, öğrenene kadar totomuzdan ter aktı ki 10 sene o konuları anlamak için temel atmışken üstelik. İlkokul mezunu sıfır eğitimle çözebiliyorsa üniye prof yapalım 😂
İntegralden nefret ederim , kola şişesinin tasarımı integral sayesinde yapılmıştır kalıbı beynimde yankılanıyor liseden mezun olalı 18 sene geçmiş :KK14: sırt integrali öğrenmiş olabilmek bile birine saygı duymam için kafii:dondurma:

Aynı kalemde çalıştığım bir abi var. 50 yaş üzeri abisi prf gastronomi üzerine benimde mide sorunlarım var. Görüştüm abisiyle sorunumu çözdüm. Herneyse sohbet geldi abimin kitaplar çok pahalıydı biz çalıştık o okudu dedi ama gurur duyuyoruz abimle dedi. bu adam 50 yaşının üstünde abisi okusun diye kendinden fedakarlık yapmış amelelik bile yapmış zamanında ama ipin ucunu bırakmamış okumuş bir şekilde memur olmuş. şimdi bu adama inanıyorum çabalamış etmiş direnmiş hayata diye ama sen bu devirde hala drama çeviriyorsan buna cehaleti tercih etmekten başka birşey denmez. diplomayı zorla veriyorlar insanlara artık yalvar yakar veriyorlar.

Benim de babam üni mezunu amcam meslek lisesi. Babalarını kaybetmişler amcam liseyi yeni bitirdiği sene. Babam diyor ki kardeşim çalışmasa ben okuyamazdım onun sayesinde. Ama amcam “yok valla benim okuyasım yoktu mesleğim elimdeydi sen okudun da noldu senden çok kazanıyorum” diyor şakayla karışık 😂 tabii ki babam okusun diye fedakarlıklar yapmıs yeri gelmiş kendisi aç kalmış. Ama abimi okuttum ondan okuyamadım demiyor dürüst adam 😂

Back
X