illa 37. haftada mı?

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar.birşey sormak istiyorum.doğum iznine 32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra illaki 37. haftada mı bırakmak gerekiyor işi? mesela ben 35. haftamda izne ayrılmak istiyorum diyelim.bu mümkün mü?:44:

Bir de mesela 35. haftada izne ayrıldım.kullanmadığım 3 hafta ne zaman eklenir doğum sonrasına? rapora iş başı tarihimi mi yazar yoksa doğumdan sonraki işlemler sırasın da mı hesaplanır.?

merhaba arkadaşlar.birşey sormak istiyorum.doğum iznine 32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra illaki 37. haftada mı bırakmak gerekiyor işi? mesela ben 35. haftamda izne ayrılmak istiyorum diyelim.bu mümkün mü?:44:

Bunu bende merak ediyorum aslında ?

32den sonra istediğin zaman ayrılırsın. doktor çalışabilir raporunu, "son 3 haftaya kadar çalışabilir" şeklinde mi veriyor bilmiyorum ama öyle verse bile gebeliğinde yolunda gitmeyen bir şey de olabilir sonuçta. bunu 32. haftadan kestiremezsin.
dolayısıyla ya sorunsuz bir şekilde ayrılırsın ya da doktorun artık çalışamaz tarzı bir şey vermesi gerekir.
kullanmadığın haftanı da sona eklenecek diye düşünme. sonuçta toplam 8+8 alıyoruz ya, sen ne zaman izne ayrıldıysan o haftadan başlar iznin. yani doğum eylemiyle izninin bi alakası yok. haftalık hakkın belli.

Bir de mesela 35. haftada izne ayrıldım.kullanmadığım 3 hafta ne zaman eklenir doğum sonrasına? rapora iş başı tarihimi mi yazar yoksa doğumdan sonraki işlemler sırasın da mı hesaplanır.?

Dogum sonrası iznin 8+3 11 hafta olur dogumdan sonra kadin dogumcu sana raporunu yazar o raporda su tarihte calisir der.

Back
X