Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

Bunlar gercekmi ya

kızın akli dengesi yerinde değil o kesin.tedaviye ihtiyacı var.ama çocuk esirgeme kurumu alıp götürse bile onların hali de ortada zaten orda başına daha beterlerinin gelmeyeceğinin garantisi de yok.çok zor durum gerçekten

Vallahi şok halinde okudum:26:

Bir avukatla falan görüşseniz, hukuki yollarını biliyorlardır elbet? Aile ve sosyal politikalar bakanlığını arayın ya da?:44: Aile ve sosyal politikalar bakanlığı daha etkili bir çözüm bulabilir belki :44:

Son düzenleme:
Bütün bu anlattıklarınızı 14 yaşındaki kızdan öğrendiniz, öyle değil mi?
Zira oldukça ayrıntılı bilgiler vermişsiniz..

Eğer gerçekse diyeceğim bende ( gerçek olduğuna inanmak çok güç ) korkunç şeyler anlattıklarınız..

bu nası bişey ya böyle şok oldum
napabilirsiniz ki bilmiyorum kızda korkmuyor mu hiç aklı ermiyor mu ya
bi öneri sunayım diyorum durdum kaldım hiç çözüm bulamadım
duyarlılığınızdan dolayıda takdir ettim sizi
aman banane bişey olur başıma kalır diyenleden değilsiniz
kızla konuşun yol gösterin, yaptıklarının yanlış olduğunu anlatın ne denilebilirki
ufacık kızdan yararlanan pislik heriflerinde Allah belalarını versin !!!

Bazılarını kızdan, çoğunu komşulardan... İnanılmayacak bir şey yok evet korkunç ama gerçek...

Anlattım tabi ki.. Ben konuştukça o ağladı ben de ağladım... Telefonunu bir görseniz 5-6 kişiyi annem diye kaydetmiş...

Okurken kanım dondu, öylece kalakaldım resmen dilim tutuldu. Avukatla görüşün diyen hanıma katılıyorum belki hukuki açıdan bir yolu bulunur cidden ne desem bilemedim.

Ağabeyi ile ilişkisi var mı yada oldu mu demek, ağabey için ceza uygulanacak mı onu öğrenmeye çalışıyorlar yoksa ilişkisi olduysa kıza sahip çıkacaklar yada çıkmayacaklar değil.

şaka mı bu nasıl birşeydir...
arkadaşım herhangi bir tv kanaı arayın olay haber bültenini intikal etmeden devlet harekete geçmez

Bu nasıl bir şeydir böyle ya ... şaşırdım oldukça benim bildiğim gördüğüm duyduğum anne babadan uzak yetiştirme yurdunda büyümüş çocuklar daha bi çakal oluyor bu kız bu kadar şeyi söyleyip yaptığına göre nasıl saf oluyor anlayamadım... üzüldüm de

Çocuk Hizmetleri'nin 183 no'lu telefonunu arayın. Bunları aynen anlatın. Semtinizin emniyet müdürlüğüne veya il sosyal hizmetler müdürlüğüne başvurabilirsiniz. Kızın akli dengesi bozuksa -ki öyle görünüyor- acil müdahale pedagogu gönderirler. Bilgisayar ve telefon kayıtlarının incelenmesini isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…