Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

kanım dondu resmen şoktayım bunlar bi günde yaşanmadı dğlmi ? bu zamana kadar neden seyırcı kaldınız bu durum 3 komsu oturup akıl verdık olayını gemıs nasıl bı durumla karsı karsıyasısınız farkında deılsınız heralde şu anlattıklarınızın sadece bi tanesıne şahit olsam çalmadıgım kapı kalmazdı bu zamana kadar bunları gorup duyup şahıt olup hala neyı bekledınız neyı danısıosunuz ben onu gercekten anlamadım yanı ????? aman bize ne zihniyetimi basıma iş acılırmı ? isimsiz ihbarda bulunsanız bunlara sahıp oldugunuz dkka zaten polıs ıse el koyardı kendılerıde şahit olurdu bu ne duyarsızlık ne vurdum duymazlık ya basıt bı olay deılkı bı sapıklık igrençlik !! bunlar bıldıklerınız bilmediğiniz daha neler var kim bilir neler geldı o zavallının başına kımbilir . kızın aklı dengesı yerınde degil belliki..ama sizi ve butun komsularınızı simdiye kadar seyırdı kaldıgınız ıcın kınıyorum..

canım ama bır ıkı kısının ıse el atmasıyla olcak ıs degıl buu.. ya en azından bu mahllenın bı muhtarıda yok yaaaa...????

canım ama bır ıkı kısının ıse el atmasıyla olcak ıs degıl buu.. ya en azından bu mahllenın bı muhtarıda yok yaaaa...????
bende diorum ya ne bıcım mahalle ya hiçmi gören yok bibirlık olup ayaklansalar ne bılım poplarını kaldırıp bi umursasalar yanı baslarında yasananları böylemi olur ?

Kanım dondu. Acilen o kızların psikoğa gitmesi gerekli.
Böyle iğrençlikler sillesini okumak bile midemin dönmesine yetti...
Yetkililerin bu soruyu neden sordukları aşikar aslında, mecburen tutanak tutuyorlar...

polise intikal eden olayda devletin kıza el koymaması yanlış..

kız dayak yediğinde darp raporu vb. şeyler alınıp yine koruma altına alınbilirdi.

çünkü ağabey de daha 25 yaşında sorumluluk taşıyacak biri değil belli ki...

ayrıca onunla beraber olan kızda da akıl yok.

ne yapılabilir diye polise,kuruma kaymakalığa,valliğe nereye gerekiyorsa gidin. yazık yaa henüz 14 yaşında yaşadıklarından dolayı zeka geriliği yaşyan bir çocuğu...

Sizin iyi niyetinizden dürüstlüğünüzden şüphem yok ama acaba ne kadarı doğru?
Yani hepsini birebir gördünüz/duydunuz mu?
halkımız dedikoduya ve abartıya meyilli, hatta meyili bırakın çok çok sever.

eğer kesin eminseniz durum gercekten çok vahim, bence esirgeme kurumundan gelen kişiler saçma davranmış olabilir ama, shçek den daha yetkili bir kişiye ulaşmayı deneyin, olmazsa en yakındaki kuruma bizzat başvurup anlatın. gelen görevlinin yaptığı şeyi de söyleyin, daha iyi bir çözüm bulurlar inanın.

Çocuk zihinsel engelli değil ama zekasının geride olduğu kesin okulda da kaynaştırma öğrencisi dediğim gibi. Kendinizi biraz yerime koyun biz onlara tamamen kayıtsız değiliz bilakis yardımcı olmaya çalışıyoruz... Zaten buraya yazma nedenim bu duruma kesin bir çözüm bulmak istemem. Kendim bir çözüm bulabilseydim buraya yazmazdım. İstediğim tek şey bu çocukların iyiliği. Kayıtsız kalıyor olsaydım burada işim olmazdı inanın. Ayrıca çalacak kapı bırakmayanlar lütfen o kapıların adreslerini telefonlarını belirtsinler.

eğer kaynaştırma öğrencisiyse zihinsel engel tanısı da vardır.gündelik hayata uyum sağlayabildiğine göre demek ki hafif düzeyde yetersizliği var..

bakın bu konuda izleyeceğiniz yol şu;önce mahalle muhtarı ile iletişime geçin.shçek den yardım isteyin.olanları anlatın ve gelip evinde görsünler çocuğu.inceleme yapsınlar..sonra onlar gerekeni yapar ve muhtemelen abiden alırlar ve yurda yerleştiriler..

o da olmadı kaymakama çıksın muhtarnız,engelli bireylerle ilgili çok güzel yenilikler haklar sağlandı artık.

eğer onlar birşey yapmıyorsa o zaman daha önce de dediğim gibi emniyet çocuk şube müdürlüğü ile iletişime geçin..ama bunları resmi kanaldan yürütecek kişi muhtar olmalı.

ama o kız o evde bırakılmamalı..

Az önce başımdan geçenleri yazıyorum şu an başım çatlayarak. Önerileriniz doğrultusunda çocuğu eve çağırdım az önce. Okuldan gelmişti yemek verdim. Sonra bilgisayara oturdu baktım yeni bir Facebook açmış. Şifresini kendisi söyledi dediğim gibi biraz akıllı olsa söylemez yediği haltları kendisi ortaya çıkardı. Birçok erkekle konuşmuş, randevulaşmış, görüşmüş. Söylediğine göre sadece göğüslerini ve bacaklarını ellemiş adam... Ne kadar doğru bilemem. İncelerken 2 tane daha fake hesabı çıktı ortaya... Hepsinde yarı çıplak resimler dolu... Sonra komşumu çağırdım onun da görmesi için. Ve o kadın ona her gün bakar annesi gibi hakkını ödeyemez... Kadıncağız konuşmaya başlayınca ona 2-3 tane yumruk attı ve evden gitti biz şok olduk...

Konuştuk ne yapsak diye tekrardan.. Kız abisine ağda yaptırıyormuş. Sutyenlerini ona aldırtıyormuş falan.. Abisinin Facebookunu da gördüm elinde bira, kolunda ne olduğu belirsiz yabancı bir kız... Allah ıslah etsin.. Ve gerçekten belalı bir tip başıma bela almaktan korkuyorum. Facebooku elimde şimdi kanıt olarak. Sinirden titriyorum şu an..

Yazık ya ne kadar acı.. Oluyor işte hikayemasal gibi şeyler gerçek oluyor ve ancak okursak izlersek yada yakınındaysak duyuyoruz.. Devlet kurumları tarafından sahip çıkılması harici başka bir çözümü yok galiba..

1 önceki msjmda yazdıklarımı okudunuz mu? lütfen onu dikkate alın.ayrıca okuluna gidip okul idarecileiri ile görüşün..okulla da işbirliği yapın..ama bunu yapacak siz değil mahallenin en yetkili kişisi olarak muhtar yapmalı..

çocuk tecavüze bile uğramış olabilir..bu işin sonu kötü..lütfen birşeyler yapın..

Yarı çıplak fotoğraflar kıza mı ait ?
Bir de abisi ağdasını yapıyor olamaz, o sorumsuz ilgisiz abi, ağda mı yapacak ? Sanmıyorum. Küçük kız ilgi çekmek için bazı şeyleri yalan söylüyor olabilir mi?
Ve belki de , yaptığı bunca şeyi açıkca anlatmasının sebebi de, sadece ilgi çekmektir

Allah yardım etsin insallah.
tek yardım yurda vermekle olur ama oraların da ne kadar güvenilir oldugu tartısılır.

Bazı şeyler bana da tuhaf geldi..
Dediğiniz gibi o kadar ilgisiz abi ağda yapıyor, kızın sütyenlerini alıyor..

Üstelik face hesabında yarı çıplak fotoğrafları varmış..
Bu fotoğrafları kim çekmiş ki?

Ya kız ilgi çekmek için bazı şeyleri uyduruyor..Ya da abisi kızı bazı şeyler için zorluyor
Her iki seçenek için de söylüyorum...durumu oldukça vahim...

ben böyle durumlarla ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama başvurulabilecek her yere başvurun olmadı belediyeye gidin orada anlatın derdinizi çocuk esirgemeye söyleyin olmadı eğer bu çocuklara sahip çıkmazsanız haber kanallarını arayıp tv de herşeyi anlatırız deyin... durumun ciddiyetinin farkına varsınlar ve çocukların her türlü psikolojik vs muayenelerini yaptırın bunlarla baş vurun ve çocuk istismarı ihbar hattını arayın... inanmıyorum yaaa nasıl insanlar var

Kesinlikle ... Bazı şeyleri uydurduğunu düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…