Illa ağabeyi ile ilişkisi mi olması gerek!

Ellerim titriyor sinirden. Ağlayacağım şimdi ...
Kriz geldi birden, yazdıklarınızı okuyunca...
Bu nasıl bir şey, yemin ediyorum şuan ciddi ciddi midem bulanıyor sinirden.
İnanamıyorum. Keşke gerçek olmasa anlattıklarınız.Ama yanlış anlamayın yalan söylüyorsunuz,fake filan demiyorum.
Keşke gerçek olmasa diyeceğim kadar üzücü yazdıklarınız. Şoklardayım.
Bir çözümü olması gerek , ben pek bir yöntem bilmiyorum bu konuyla ilgili, nereye başvuracağınızı filan.
Ama başvurmanız gereken yerleri söyleyen arkadaşlarıma kulak verip lütfen dediklerini yapın.
Bir tanesi ilgilenmezse diğeri muhakkak ilgilenecektir.
Eminim ilgilenen biri çıkacaktır. Aman ALLAHIM.
ALLAHIM sen çocuklarımızı koru lütfen ... Ay çok üzüldüm. Tutamadım kendimi, ağlıyorum şuan.
Çok çok çok yıkıldım .......................

Canm çok iyi niyetlisin sen ya.o kız çocuk esirgmeyede gitse durmaz orada,bu kızın öncekle iyi bir insanın himayesi altına girip kontol altında tutularak meslek sahibi ettirlmesi gerek ama nasıL ,ahh bilebilsemmde yardımcı olabilsem.

Şok oldum ya, kanım dondu resmen.

Bunlar gerçek olamaz, olmamalı, yani lütfen gerçek olmasın. :2:

Son düzenleme:
okurken şok oldum..

siz bu bilgileri nereden öğrendiniz peki? doğruluğundan eminsiniz değil mi)

sosyal hizmetlere başvurulması gerekir ama bişey yapmadılar diyorsunuz..geriye tek birşey kalıyor çocuk polisi..emniyetin çocuk şube müdürlüğü ile görşmek lazım..hem de acilen,vakit kaybetmeden.

engelli çocuklar SHÇEK in bünyesindedir ve onlar bu kızcağızla ilgilenmek zorundalar..kızı ailesinden alıp maaşını da keserlerse çok iyi olur.abi sırf maaş ve bakım parası olarak görüyor kardeşi.önce bunun kesilmesi lazım.ve kızın o evden kurtarılması.bu devletin sorumluluğu zaten.

aklıma çok iğrenç şeyler geliyor!!!

Son düzenleme:
Her birinize tek tek teşekkür ediyorum cevaplarınız ve ilginiz için... Ağabeyinden biraz korkuyorum açıkçası düşman kazanmak da istemiyorum. Yeni üye olabilirim anlattıklarımdan şüphe duymayın fakat... Banane diyebilirdim pekala ama ben de bir anneyim...

Kız zaten haftada bir pedogoga gidiyor okulda da kaynaştırma öğrencisi. Saf dedim ama o manada değil 14 yaşında ama zekası 7 yaşında gibi.. :S

Son düzenleme:
ilk defa söyleyecek bir sey bulamıyorum

Allah yardım etsin onlara aminnn:26:

bunların ne kadarına birebir şahit oldunuz yani abartıda olabilir ,bizim insanımız sever öyle 1 e 3 katıp anlatmayı zira durum gercekten anlattıgınız gibiyse o kızın basına bir şey gelmeden ilgili yerlere haber verilmeli devir cok cok kötü allah muhafaza

Canım ben shçekte görev yaptım bir süre
Oraya bu kızlarımız gibi masum ve küçük bir çok çocuk geliyor.
Ve bizim kurum bünyemizdeki pedegoglar ilgiliniyordu.
Ben bu kızcağızda bilgisizlik ve eğitimsizlik gördüm.
Yanlış arkadaşlıklar ve başıboşluk...
Evde sürekli kız arkadaşlarıyla beraber olan bir genç kız haliyle bu olayı doğal sanıyor ve merak ediyor.
Sizin yapmanız gereken emniyete gitmek.
Bilgisayar, telefon gibi iletişim araçlarının incelenmesinin ardından kız shçeke gider.

Sen konuştuğunda kız bunları neden yaptığını, neden merak ettiğini söyledi mi peki?
Mümkünse bir kez daha konuştur kızı yaptıklarını tekrar anlatmasını sağla ve ses kaydı al.
Mutlaka emniyete götür.

Canım ben shçekte görev yaptım bir süre
Oraya bu kızlarımız gibi masum ve küçük bir çok çocuk geliyor.
Ve bizim kurum bünyemizdeki pedegoglar ilgiliniyordu.
Ben bu kızcağızda bilgisizlik ve eğitimsizlik gördüm.
Yanlış arkadaşlıklar ve başıboşluk...
Evde sürekli kız arkadaşlarıyla beraber olan bir genç kız haliyle bu olayı doğal sanıyor ve merak ediyor.
Sizin yapmanız gereken emniyete gitmek.
Bilgisayar, telefon gibi iletişim araçlarının incelenmesinin ardından kız shçeke gider.

Sen konuştuğunda kız bunları neden yaptığını, neden merak ettiğini söyledi mi peki?
Mümkünse bir kez daha konuştur kızı yaptıklarını tekrar anlatmasını sağla ve ses kaydı al.
Mutlaka emniyete götür.

Facebook'unu bizzat kendim gördüm. Ağabeyi dövdükten sonra dudağının patlak olduğunu gördüm. Cep telefonunu gördüm hatta arayıp sapıklarıyla muhattap oldum. Annesiyim sahipsiz zannetmeyin dedim yüzüme kapandı telefon. Diğer anlattıklarım ise bütün komşular tarafından bilinen şeyler ne yazık ki. Hatta oturup konuştuk iyi niyetli 3 komşumla ama karar veremeyince size danışayım dedim...

nasıl bırsey, nasıl olabılır dıyoruz ama neler duyuyoruz bunlarda olmıcak seyler degıl (malesef) ulkemızde.. cok acı cunku bı kız cocugu.. savunmasız... evde ıkı erkekle yasamak zorunda.. cevreden ılgı goruo (haddını bılmez pıslık ınsanlardan) ama bnun yanı sıra erkek kardeslerınede yonelmıss durumda.. gercekten cıddı bı durum bu.. eger hıc bı sekılde bısey yapamıyorsanız okula gıdıp rehber öğretmenıyle konusun.. dusman kazanmak ıstemıyorum dıyorsanız.. durumu uzaktan ıdare edın derım ben... öğretmenlerının bu duruma duyarsız kalacagını asla zannetmıyorum bı egıtımcı olarakk...

Canım ya..Bende facebook, kamera açma, hamilelik testi yapma gibi örnekler verilince "saf" ı başka manada almıştım..Hani çabuk kandırılan manasında..
O zaman saftan ziyade rahatsız demek daha doğru olur..

Anlattıklarınız gerçek mi? Çünkü hayal ürünü gibi geldi bana.
Ama diyelim ki gerçek, isim vermeden polise ihbar edin veya öğretmeniyle iletişime geçin..

Rabbim sen koru
umarım başına bişey eglmemiştir,gelmeden de yetkililer(her kimse)el koyar duruma

evet bir arkadasa katılıyorum bu kızın yaptıgı saflık değil tamamen aşırı merak bunun altındada ana babanın sevgi eksikliği yatıyor abisi eve kız arkadasını getirdiğinde o yaşta şahit olmaması gereken şeylere şahit oluyor

dediğim gibi bu işe devletin el koyması lazım cok kötü şeyler olmadan

şu ülkede olaya el atmaları icin illa ki kızın basına bir sey gelmesinibeklerler.
ki bu her konuda boyle oldu

şunu anlayamadım..hafif saf derken,bu kızcağız zihinsel engelli mi yoksa psikolojik bir rahatsızlığı mı var?

eğer zihin engeli varsa zaten hafif düzeyde gibi değil mi?

Son düzenleme:
açıkçası ben size çok inanıyorum bunlar toplumumuzda olmayan şeyler değil
duyarlı olmanızıda taktir ettim bende olsam yazıktır deyip ilgilenirdim sizin gibi
ama sizin tek başınıza ona sahip çıkmanz imkansız
arkadaşlarında dediği gibi emniyette çocuk şubeleri var oralara başvurup ayrıntılı bilgi verirseniz mutlaka alakadar olurlar
bu zamanda kimse kimseye acımıyor kızcağız rahatsızda olsa gözünün yaşına bakmaz faydalanmak isterler elbet
bu yüzden kmşularınızla birlik olup biran önce kızı kurtarmalısınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…