Ne kadardir evlisiniz?eger yeniyse sanirim esiniz sizi daha tam cozememis:)zamanla son damlanizi farkedip daha temkinli davranir bence:)
Kendi isteklerini dayatmaktan vazgeçsen, adamın da isteklerini dikkate alsan nasıl olur sence? İstiyorum yapmıyor, bağırınca yapıyor gibi bir mantık var mı? Ne zamana kadar sürecek bu böyle sence? Bağırmana alıştığı zaman, bağırmak işe yaramadığı zaman hangi yollara başvuracaksın?Iyi aksamlar umarım bu konumda kaosa dönmez diyerek iyi niyetimle basliyorum burdaki bicok uye ne kadar sorunlu agresif ve sert oldugumu dusunuyor yalanda degil ama surekli boyle degilim :))
Gel gelelim esimle arada bir anlasmazliklar cıkıyor
Bazen tavrım "bak boyle yaparsan boyle olur hayatım ,uzuluyorum bunu oyle degil boyle yapalım vs " tatli sekilde davranip mutlu mutlu hallediyorum anliyor kapaniyor konu ama
bazen "ahhh yeter be dogru duzgun ol seninle ugrasamam ben boyle" diye damarıma geliyor ki anca boyle anlayıp farkına varıyor ve istedigim oluyor
Ancak ben boyle olsun istemem cunku kalbi kırılıyor ,bi baslarsam tam basliyorum ama hersey cidden" bak guzelimm ,bakk tatlim" diyede halolmuyor denemedim degil illa kırıp olay cikartmaya bende bayılmıyorum eşim sonucta ama o cidden boyle olmadan an la mı yor !
Sonrada beni hic sevmiyorsun seven insan boyle mi davranır diyor :))
Sevmesem niye evleneyim -.- bu durumlarda baska odaya gidip onu kirmadan sakinlesmeye calisiyorum asiri sinir oldugumda ki adam nasiplenmesin incitmeyeyim diye ama oda fayda etmiyor illa ofkem biyerden taşıyor
Ben hala sakinken benle anlaşsa problem kalmayacak ama sakin oldugum süre boyunca benimle orta yolu bulamıyor tam kızıyorum ozaman çözülmüs konu oluyor ilginc bi şekilde...
Illa kalbini mi kırayım ?
Bazen gözleri doluyor laflarimdan ozamanda benim içim yanıyor
Ama arkadaslar onyargi yapmayin cidden iyilikle yaklasinca bazi kilit yerler denedim açılmıyor cözülmüyor o an kirnasam o konu gunlerce gundemde kalip halolmayacak ama kırınca cozume kavusuyor ve sonra gonlunu aliyorum yine mutlu devam ediyoruz ben istiyorum ki uzmedende ayni sekilde haledelim kapansin konu ama ne yapayim ki yahüü ???? Kendisi hatri sayilir derecede iyi bi eştir oyuzden gonlu kirilsin istemiyorum artik
Daha cok yenisiniz,olur oyle seyler bence.Biz esimle kavgalarimizi ikinci senede bitirmeye basladik:)İki tarafta kirmizi cizgileri farkettikce duzelmeye basliyor inanin6 ay yeni yanide belli nerde nezaman kopacagım ogrenemedimi oyle mi davranmam lazim anlamadim bende
Kendi isteklerini dayatmaktan vazgeçsen, adamın da isteklerini dikkate alsan nasıl olur sence? İstiyorum yapmıyor, bağırınca yapıyor gibi bir mantık var mı? Ne zamana kadar sürecek bu böyle sence? Bağırmana alıştığı zaman, bağırmak işe yaramadığı zaman hangi yollara başvuracaksın?
Daha önce de söyledim sana, biraz törpülemelisin kendini. Biraz daha uysal olmayı denemelisin. Bu ruh hali sana da zarar verir zamanla.
Ama içine sinmiyor o şekilde dediklerini yapmasi dimi sende rahat edemiyosun keşke guzellikle yapsa da iki tarafta uzulmese. Sert olmaya karşı taraf iter bazen insanları yapacak biseyin kalmaz..
Walter atıyor sorun kalmıyor demişsiniz bence sorununuz gerçekten cozulmuyo sadece esiniz siz şinirlenmeyin diye dediğinize evet diyo ama suda varki bi gün gelir onuda demez ve oda patlar o zaman dahada kötü olur bence mümkün olduğunca sakinkiginizi koruyun bide siz bağırdıniz çağırdınız diye dediğiniz olacaksa hiç olmasın daha iyi sizin haklı olduğunuzu düşündüğü için dediğinizi yapmalı diğer türlüsü zorlama oluyo bence
Çok doğru söylemiş anneniz ne var yani olabilir bende herşeyi yanlızken hallederim tamam derAnnem hep derki, Kimisi laftan anlar,kimisi bağırmaktan,kimisi sekstenBu üçünden hangisini yaptığınızda eşiniz söylediğinizi yapıyorsa,ondan anlıyor demektir O yüzden bence dert etmeyin.
Çok doğru söylemiş anneniz ne var yani olabilir bende herşeyi yanlızken hallederim tamam derSizinkide bi yöntem ama ömrü kısa yarın eşinde başlar çemkirmeye
Ben de biraz fevriyimdir ama saygı duyduğum insana da kolay kolay bağıramam. Çocuk gibi azarladığım adama da zaten saygı duymam. Konuyu bir de bu açıdan ele almaya çalışın bence. Yıllar önce psikoloğum şöyle demişti, aklımda kalmış: "Mizaç diye bir şey yoktur, karşındaki insan vardır."
Tamam mukemmelsiniz
Ban yemekten konularimin karismasindan sıkıldim artık konuya gelip aranmayın
cocuk gibi azarlamak ne? kac kisi yillar boyu evlilik surdurup bikere bile sesi yukselmedi sabri tasmadi hepimiz insaniz yeri geliyor en sakin insan cileden cikabiliyor ki ben sakin olup frenlemeyide denemis biriyim ama kirabiliyorum bazen bunuda engellemenin yolunu dusunuyorum zaten sacma sapan konusup can sıkmayın gece gece sonrada ben konuma gelene firca atmiş oluyorum
Iyi aksamlar umarım bu konumda kaosa dönmez diyerek iyi niyetimle basliyorum burdaki bicok uye ne kadar sorunlu agresif ve sert oldugumu dusunuyor yalanda degil ama surekli boyle degilim :))
Bazen tavrım "bak boyle yaparsan boyle olur hayatım ,uzuluyorum bunu oyle degil boyle yapalım vs " tatli sekilde davranip mutlu mutlu hallediyorum anliyor kapaniyor konu ama
bazen "ahhh yeter be dogru duzgun ol seninle ugrasamam ben boyle" diye damarıma geliyor ki anca boyle anlayıp farkına varıyor ve istedigim oluyor
Ancak ben boyle olsun istemem cunku kalbi kırılıyor ,bi baslarsam tam basliyorum ama hersey cidden" bak guzelimm ,bakk tatlim" diyede halolmuyor denemedim degil illa kırıp olay cikartmaya bende bayılmıyorum eşim sonucta ama o cidden boyle olmadan an la mı yor !
Sevmesem niye evleneyim -.- bu durumlarda baska odaya gidip onu kirmadan sakinlesmeye calisiyorum asiri sinir oldugumda ki adam nasiplenmesin incitmeyeyim diye ama oda fayda etmiyor illa ofkem biyerden taşıyor
Ben hala sakinken benle anlaşsa problem kalmayacak ama sakin oldugum süre boyunca benimle orta yolu bulamıyor tam kızıyorum ozaman çözülmüs konu oluyor ilginc bi şekilde...
Ama arkadaslar onyargi yapmayin cidden iyilikle yaklasinca bazi kilit yerler denedim açılmıyor cözülmüyor o an kirnasam o konu gunlerce gundemde kalip halolmayacak ama kırınca cozume kavusuyor ve sonra gonlunu aliyorum yine mutlu devam ediyoruz ben istiyorum ki uzmedende ayni sekilde haledelim kapansin konu ama ne yapayim ki yahüü ???? Kendisi hatri sayilir derecede iyi bi eştir oyuzden gonlu kirilsin istemiyorum artik
Edit: amac kendi isteklerimi bagirarak yaptirmak degil ancak ben kizinca tek tarafli dusunmekten siyrilip objektif bakışı açiliyor iki yonlü
saçma değil çünkü kocanı öyle alıştırmışsın.erkekler aslında çok basit düşünen ve eğitilebilen varlıklar
/QUOTE]
Ayiptir be kadesa, erkekler Pavlov'un kopekleri mi ?
ders 1;saçma değil çünkü kocanı öyle alıştırmışsın.erkekler aslında çok basit düşünen ve eğitilebilen varlıklar
önce kızınca yapmaya alışmış şimdi de güzelce söyleyince yapmaya alışabilir.bi de hayatta hep böyledir bir şeyi 10 kez canım yapma gülüm etme dersin yapar,sadece bir kez yapma uleyyn dersin biter.
Iyi aksamlar umarım bu konumda kaosa dönmez diyerek iyi niyetimle basliyorum burdaki bicok uye ne kadar sorunlu agresif ve sert oldugumu dusunuyor yalanda degil ama surekli boyle degilim :))
Edit: amac kendi isteklerimi bagirarak yaptirmak degil ancak ben kizinca tek tarafli dusunmekten siyrilip objektif bakışı açiliyor iki yonlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?