Illa kıralım mı ?

Kendi isteklerini dayatmaktan vazgeçsen, adamın da isteklerini dikkate alsan nasıl olur sence? İstiyorum yapmıyor, bağırınca yapıyor gibi bir mantık var mı? Ne zamana kadar sürecek bu böyle sence? Bağırmana alıştığı zaman, bağırmak işe yaramadığı zaman hangi yollara başvuracaksın?

Daha önce de söyledim sana, biraz törpülemelisin kendini. Biraz daha uysal olmayı denemelisin. Bu ruh hali sana da zarar verir zamanla.

Istedigimi gectim istedigim sey orta bi yol iki kiside istesin ama basta o sadece kendi fikrini dayiyor ben sakinken bi kiziyorum ozaman dusunuyor acaba boyke yapsak nasil olur diye ha bende cok uysal degilim biliyorum

Ama içine sinmiyor o şekilde dediklerini yapmasi dimi sende rahat edemiyosun keşke guzellikle yapsa da iki tarafta uzulmese. Sert olmaya karşı taraf iter bazen insanları yapacak biseyin kalmaz..

Ama içine sinmiyor o şekilde dediklerini yapmasi dimi sende rahat edemiyosun keşke guzellikle yapsa da iki tarafta uzulmese. Sert olmaya karşı taraf iter bazen insanları yapacak biseyin kalmaz..

Ee yani normaldede mizacim sert ama esim sonucra kirmayim hep diyorum ama sakindende anlamiyor gonlu olsun diye sensin de diyemem hep ki

Walter atıyor sorun kalmıyor demişsiniz bence sorununuz gerçekten cozulmuyo sadece esiniz siz şinirlenmeyin diye dediğinize evet diyo ama suda varki bi gün gelir onuda demez ve oda patlar o zaman dahada kötü olur bence mümkün olduğunca sakinkiginizi koruyun bide siz bağırdıniz çağırdınız diye dediğiniz olacaksa hiç olmasın daha iyi sizin haklı olduğunuzu düşündüğü için dediğinizi yapmalı diğer türlüsü zorlama oluyo bence

Dedigimi yap diye bagirmiyorum kendi dusuncelerinden siyrilip bi objektif bak iki tarafta orta yolu bulsun benide anlasin istiyorum o kizinca acaba nerde hata yaptim boyle yapsak daha miiyidi diye dusunmeye açiliyor

Annem hep derki, Kimisi laftan anlar,kimisi bağırmaktan,kimisi seksten Bu üçünden hangisini yaptığınızda eşiniz söylediğinizi yapıyorsa,ondan anlıyor demektir O yüzden bence dert etmeyin.

Annem hep derki, Kimisi laftan anlar,kimisi bağırmaktan,kimisi seksten Bu üçünden hangisini yaptığınızda eşiniz söylediğinizi yapıyorsa,ondan anlıyor demektir O yüzden bence dert etmeyin.
Çok doğru söylemiş anneniz ne var yani olabilir bende herşeyi yanlızken hallederim tamam derSizinkide bi yöntem ama ömrü kısa yarın eşinde başlar çemkirmeye

Ben de biraz fevriyimdir ama saygı duyduğum insana da kolay kolay bağıramam. Çocuk gibi azarladığım adama da zaten saygı duymam. Konuyu bir de bu açıdan ele almaya çalışın bence. Yıllar önce psikoloğum şöyle demişti, aklımda kalmış: "Mizaç diye bir şey yoktur, karşındaki insan vardır."

Çok doğru söylemiş anneniz ne var yani olabilir bende herşeyi yanlızken hallederim tamam derSizinkide bi yöntem ama ömrü kısa yarın eşinde başlar çemkirmeye

Surekli boyle bagira cagira biktircak sekilde olmuyor bazisini sakinken anliyor ama bazisini boyle yapmam gerekiyor ki genelde ailesi ile ilgili seyler oluyor bizden kaynakli pek ariza cikmiyor 6 aylik evliyiz alisma sureci bi cok kisi zor derken bizim oyle olmadi arada bir surtusmeler oluyor 1.gu den ikinci gune sarkmaz hic bi kavgamiz ha oda olmayiversin gonlu kirilmasin diyorum ama olmuyor demekki

Tamam mukemmelsiniz

Ban yemekten konularimin karismasindan sıkıldim artık konuya gelip aranmayın
cocuk gibi azarlamak ne? kac kisi yillar boyu evlilik surdurup bikere bile sesi yukselmedi "istersen anket yapip gorelim " kimin hic sabri tasmadi hepimiz insaniz yeri geliyor en sakin insan cileden cikabiliyor ki ben sakin olup frenlemeyide denemis biriyim ama kirabiliyorum bazen bunuda engellemenin yolunu dusunuyorum zaten sacma sapan konusup can sıkmayın gece gece ((((sonrada ben konuma gelene firca atmiş oluyorum sonra vay sivrikose nekadar kotu tu kaka ))))))alakaya maydonoz insan tipine ben napayim ki baska ozelliklede belirttim konumun kaosa donmesini istemedigimi oyuzden haddini aşma yok oyle adama saygi duymazmis bilmem
Neymiş

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet, buradan da anlaşıldığı gibi genel bir seviye sorunu var.

Valla ben sizi tanımam etmem, burdan bana çemkirmeniz de bana hiç koymaz. Gerisini kocanız düşünsün... :) Sizi yıpranmış sinirlerinizle baş başa bırakıyorum...

yorumları okuyamadım
belki yazılmıştır
şu tarif ettiğin "sana"
(kesinlikle imalı değil, gerçekten yazdım )

ders 1;
Erkekler cok basit düşünen ve egitilebilen varlıklardır
Sadece gunluk 1 saat alistirma ve clicker egitimi vererek 1 hafta da evcilestire bilirsiniz.

iyi bari... öfkelenince olay çıkartınca dahada beterleşen deli yönünü çıkaran da var,
kâr etmeyeni de var. şükret yine de bari :)

Ruh ikizimsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…