İllaki evlenmiş olmak için evlenir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar sorum çok açık. sadece evlenmiş olmak için evlenir misiniz?
yani artık yaşınız gelmiştir, çok da idealinizdeki gibi bir aday olmasa da
erkek arkadaşınız yine de evlenir misini?
yoksa ben her şeyden herkesden değerliyim tam istediğim gibi biri olmazsa evlenmem
der misiniz?

evlenmem.....sevmeden .....kafa yapımıma uymalı....ailelerde uygun olmalı.başta sorun olmasada sonradan sorunlar oluyor.........
yaş gitti diyede......kalbime aklıma uymayan bir evlilik yapıpta .kendimi. perişan edip pişman olmak istemem........

kim evlenırım der kı ,
kim bilir :delphin:
ben de bazen gözumu karartıyorum tamam evlenıcem ılk gelenle dıyorum yapamıyorum,
bosta bulunsam belkı ya da bıraz begensem olabılır....
hele eskıden cok sık derdım kım olsa evlenıcem tamam derdım,
bır şeyler ınsanı dızgınlıyor belkı de kaderdır.. :delphin:

40yasında evlenen bır tanıdıgım vardı begenerek evlendı gorucu usulu gıbıydı ama yıne de begenmıstı,
bana dedıgı şuydu, bakıp begenmeye calısma sonucta hepsı erkek bunların se c bırını dedı
belkı dogrudur...

sevmeden evlenmem diyenlerdenim bende:)
bu $ekilde evlilik lafta olur cunku mutlu olmakta zor olur haliyle...

Konuyu görüne bir arkadaşım aklıma gelmişti... Evlenmek istemiyorum ama ailem ısrar ederse bir arkadaşımdan rica ederim, nikah kıyarız 3 ay sonra boşanırız diyordu... Afallamıştım bu sözleri karşısında...
Evlilik aşkla olur, sevgiyle, saygıyla, sadakatla...

sevgi sonrada olur diyenlerdenim
ben eşimi öyle tanıdım
iyi biri iyi aile diye evlendim
çok şükür çok mutluyum
karşınıza herşeyıyle uygun biri çıkarsa sırf sevmiyorum diye
reddetmeyin bence
şans verin

bana dedıgı şuydu, bakıp begenmeye calısma sonucta hepsı erkek bunların se c bırını
:roflol: süper yakaydirigubbakcemile3

Tabiki bi etkileşim olmalı ama bi yaşa gelinmişse mantık evliliğide yapılabilir bence. Yani birbire uyan tarafların varsa sonradan da sevebilirsin. Zaten aşk bi süre sonra ilk günkü gibi kalmıyor.

evlenmek için evlenilmez tabiki ozaman ilişki sürmez
evşenmek için aşktan sevgiden de önemli anlaşmak gerek anlaşabiliyorsam evlenirim ancak aşk meşk geçici bence

evlenirim tabi...
evde kaldı dedirtmem kendime... hey yavrum hey...

yanlızlık allaha mahsus....
tek başıma yaşlanmak istemem.....
hayatımı paylaşacagım insanında bana uygun olması gerekir tabiki...

büyük konuşmak istemem ama böyle bişey yapacağımı hiç sanmıyorum :1no2:

açıkcası aşkımdan önce bende oyle dusunuyordum.. aileme uygun olsun sevmeden evlılık olabılır..saygı olduktan sonra gerısı gelır dıyordum.. artık kendımden umidi kesmıstım :roflol:
aşkımla tanısmak hayatımın donüm noktası oldu.. aşıkım mutluyum.. aileler uymuosada bız uyduruyos işteee :))) önemlı olan benım anlaşmam ailemın anlasması değil bunu ogrendım birde.. a.s

bende aşk geçici diyenlerdenim..yaşım kemale ermiştir saygı duyulan iyi bir insansa içimde ısınıyorsa neden olmasın..

nikahla ölümün zamanı şaşmaz derler ya. kim kendi karar vermişki evliliğine. hep duymuşunuzdur. nasıl evet dedim bilmiyorum. Allah söyletti.

o kişiyle mutlu olacağıma inanıyosam evlenirim heralde. ama zor benim evlenmem evliliği sürdürebilcek kapasitede olmadığıma inanıyorum bu ara.

Back
X