İlle de babamın adını koyacağım diyen kocam!

BaharTanricasi

🎭
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
1.486
2.656
133
Bugün laf lafı açarken konu oğlumuzun ismine geldi.Ben Şu şu ismi çok beğeniyorum dedim.Boşuna beğenme babamın adını koyacağız demez mi! (Edit:üslup sert değil şaka amaçlıydı ama kızmama engel olamadım) Dur bakayım sen bi dedimKendi başına karar veriyorsun ne hakla ?Bütün acıları Çek bi isim koyma hakkın olmasın yok ya? Bi de beni gelin geldim geleli hiç yerine koymayan adamın adını koyacak.Onun ismiyle seslendiğimi düşündükçe saç baş yolasım geliyor.Ne bu gerikafalılık ya babasının adını veren mi kaldı hem.Her neyse motive edecek güzel sözler söyleyin bana nolur sinirden elim ayağım tutmuyor

Son düzenleme:
Haklisin.
Bende kp ismi koyacam. Motive ediyim seni
Şaka bir yana kisiyi sevmiyorsan gercekten koymak istememen cok dogal.
Ama eger iyi biriyse ve isim guzel ise bir dusun derim.
Empoze edilmesinden hic hoslanmam. Keske mecbur kilacagina rica etseydi. Karar tabiki sizin. Umarim tatliya baglarsiniz

Baştan tepkini koy asla böyle bir şeyin olamayacağını anlasın.
Baştan net tepkini anlamazsa, sonra sorun uzun vadeye yayılır.
Çok babasının ismi olan bir çocuk istiyorsa, az yesin taşıyıcı anne tutsun!

Konudan bağımsız olacak ama profilin kapalı. 23 haftalık hamilesin senin adına çok ama çok sevindim canım.

Eşiniz siz net bir şekilde istemiyorum dediğiniz halde zorla koyma potansiyeline sahip mi? Eğer değilse içinizi rahat tutun. Her seferinde hayır deyin. Şayet sahipse o zaman isim koymadan daha öncelikli problemleriniz var.
Zorla koymaz ama beni de yer yani Bi laf bulayım ağzını tamamen kapatayım istiyorum

Tartışmadan ikna edin. yoksa siz daha narkozun etkisinden çıkamadan gider nüfus kağıdını çıkartır.

Hayat çok adaletsiz. Hamilelikte çile çeken, dişi dökülen kadınlar ,çocuğa isim koyan adamlar.

Oklavamı kapıp ağzına ağzına vurasım geliyor şu herif milletinin ...

Eşinizin üslûbu çok kötü babasıyla da yaşadığınız sorunlar varsa durum değişir ama normal şartlarda problem edilecek bir konu değil bence.

Oğluma da kayınpederimin ismini koyduk, eşim gayet normal bir şekilde istediğini söyledi bende hiç acabaya bile düşmedim. İkinci ismini de ben koydum. Baba ismini koymanın cahillik, çağ dışı olduğunu düşünecek kadar olayı abartanlari ise pek anlamıyorum.

Bence doğacak bebeğe isim koyma hakkı onu 9 ay karnında taşıyan anneye aittir..Baba ve diğerleri sadece fikirlerini belirtebilirler...Eşinizin tabi fikrini söylemek için herkesten fazla hakkı var ama fikir belirtmemiş ki kendi kendine karar vermiş.Açıkçası bana bu şekilde ultimatom verilse inadına o ismi koymazdım.

Zorla koymaz ama beni de yer yani Bi laf bulayım ağzını tamamen kapatayım istiyorum
Yani ben anlamıyorum ki neden illa laf bulmak zorundasınız? Eşim de teklif etti bunu. Hayır istemiyorum, kendimiz özenle seçelim koyacağımız ismi dedim. Bir daha konusu açılmadı. Gerçekten birbirinize saygılı ilişki dinamiklerine sahipseniz hayır demenizin yetmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…