- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.656
- 133
- Konu Sahibi BaharTanricasi
-
Heh aynen öyleaileye bebek gelince kayınbabalar Can' lanır kaynanalar Nur' lanır.
Konudan bağımsız olacak ama profilin kapalı. 23 haftalık hamilesin senin adına çok ama çok sevindim canım.Haklisin.
Bende kp ismi koyacam. Motive ediyim seni
Şaka bir yana kisiyi sevmiyorsan gercekten koymak istememen cok dogal.
Ama eger iyi biriyse ve isim guzel ise bir dusun derim.
Empoze edilmesinden hic hoslanmam. Keske mecbur kilacagina rica etseydi. Karar tabiki sizin. Umarim tatliya baglarsiniz
Zorla koymaz ama beni de yer yaniEşiniz siz net bir şekilde istemiyorum dediğiniz halde zorla koyma potansiyeline sahip mi? Eğer değilse içinizi rahat tutun. Her seferinde hayır deyin. Şayet sahipse o zaman isim koymadan daha öncelikli problemleriniz var.
Bugün laf lafı açarken konu oğlumuzun ismine geldi.Ben Şu şu ismi çok beğeniyorum dedim.Boşuna beğenme babamın adını koyacağız demez mi! Dur bakayım sen bi dedimKendi başına karar veriyorsun ne hakla ?Bütün acıları Çek bi isim koyma hakkın olmasın yok ya? Bi de beni gelin geldim geleli hiç yerine koymayan adamın adını koyacak.Onun ismiyle seslendiğimi düşündükçe saç baş yolasım geliyor.Ne bu gerikafalılık ya babasının adını veren mi kaldı hem.Her neyse motive edecek güzel sözler söyleyin bana nolur sinirden elim ayağım tutmuyor
Yani ben anlamıyorum ki neden illa laf bulmak zorundasınız? Eşim de teklif etti bunu. Hayır istemiyorum, kendimiz özenle seçelim koyacağımız ismi dedim. Bir daha konusu açılmadı. Gerçekten birbirinize saygılı ilişki dinamiklerine sahipseniz hayır demenizin yetmesi gerekiyor.Zorla koymaz ama beni de yer yaniBi laf bulayım ağzını tamamen kapatayım istiyorum
Allah razi olsun canim. Ikinci transferde tuttu.Konudan bağımsız olacak ama profilin kapalı. 23 haftalık hamilesin senin adına çok ama çok sevindim canım.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?