- Konu Sahibi BaharTanricasi
-
Ben fikrimi söylemeyeyim sonra linç ediliyorumBugün laf lafı açarken konu oğlumuzun ismine geldi.Ben Şu şu ismi çok beğeniyorum dedim.Boşuna beğenme babamın adını koyacağız demez mi! Dur bakayım sen bi dedimKendi başına karar veriyorsun ne hakla ?Bütün acıları Çek bi isim koyma hakkın olmasın yok ya? Bi de beni gelin geldim geleli hiç yerine koymayan adamın adını koyacak.Onun ismiyle seslendiğimi düşündükçe saç baş yolasım geliyor.Ne bu gerikafalılık ya babasının adını veren mi kaldı hem.Her neyse motive edecek güzel sözler söyleyin bana nolur sinirden elim ayağım tutmuyor
Konu hayır diyebilmek değil zaten. İstediğim ismi de koyar biliyorum ama sonrasında üzülmesini istemiyorum.Nihayetinde sadece tek başıma yapmıyorum bu çocuğuYani ben anlamıyorum ki neden illa laf bulmak zorundasınız? Eşim de teklif etti bunu. Hayır istemiyorum, kendimiz özenle seçelim koyacağımız ismi dedim. Bir daha konusu açılmadı. Gerçekten birbirinize saygılı ilişki dinamiklerine sahipseniz hayır demenizin yetmesi gerekiyor.
Usturuplu olduğu sürece sıkıntı yok.Fikirler değişkendir.Ben fikrimi söylemeyeyim sonra linç ediliyorum
Bende babasının adını koymak isterim eşimde istiyor .Bana normal geliyor bilemedim tabi herkesin fikri.sonuçta Allah nasip ederse diğer çocukların isimlerini siz koyarsınız .Yeter ki sağlıklı olsun da bunlar için kavga etmeye değmez .Ama bir arkadaşım vardı sevgilisi annesinin ve babasının adını koymak istiyormuş birinin adı satı birinin satılmış kız çocuktan ayrıldı o da varUsturuplu olduğu sürece sıkıntı yok.Fikirler değişkendir.
Senin için içini yiceğini kocan yesin boşverZorla koymaz ama beni de yer yaniBi laf bulayım ağzını tamamen kapatayım istiyorum
Konu hayır diyebilmek değil zaten. İstediğim ismi de koyar biliyorum ama sonrasında üzülmesini istemiyorum.Nihayetinde sadece tek başıma yapmıyorum bu çocuğu
Anlıyorum. Ama o ismi koymak istemiyorsunuz diye üzüleceği var ise üzülecektir. Bu duygu onun sorumluluğu. Siz onun duygusunun sorumluluğunu almayın. Yapacağınız bir şey yok ki. Baskı altında hissediyorsunuz ki konu açtınız. O kadar basit karşılasanız Güler geçerdiniz. Konuda eşinize sinir olduğunuzu yazdınız ama şimdi nihayetinde tek başıma yapmıyorum diye bana açıklama yapıyorsunuz.Konu hayır diyebilmek değil zaten. İstediğim ismi de koyar biliyorum ama sonrasında üzülmesini istemiyorum.Nihayetinde sadece tek başıma yapmıyorum bu çocuğu
O sizin üzülmenizi umursamıyor ama ?Konu hayır diyebilmek değil zaten. İstediğim ismi de koyar biliyorum ama sonrasında üzülmesini istemiyorum.Nihayetinde sadece tek başıma yapmıyorum bu çocuğu
Lanet olsun içimdeki insan sevgisineHanımefendiciğim sonradan üzülmesini istemiyorum diyorsunuz lakin eşiniz biraz hödüklük etmemiş mi size boşuna beğenme babamın adını koyacağız derken? Yani o sizi üzerken düşünmüyor ama siz o sonradan üzülürse sonuçta tek başıma yapmadım bu çocuğu diyorsunuz. İyi de o adam tek başına mı yaptı peki? O düşünmüyor ama böyle öküz öküz konuşurken sizin üzülmenizi? Bu üslupla konuşan adama iyilik yaramaz benden demesi.
O kadar yapacağını düşünmüyorum yaDoğum yapınca doğum belgesine sahip çıkın bence. Yoksa gider koyar babasının adını
İşte bu duruşunuz yüzünden eşiniz hiç sizi düşünmeden kendi istediği ismi dayatabiliyor..Konu hayır diyebilmek değil zaten. İstediğim ismi de koyar biliyorum ama sonrasında üzülmesini istemiyorum.Nihayetinde sadece tek başıma yapmıyorum bu çocuğu
Bence de. Ve konu sahibi kabullenmek istemiyor bunu.Mesele isim değil.Sizin isteklerinizi dikkate almayıp boşuna beğenme diye tafra yapan birinden çocuk yapmayı düşünüyor olmanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?