İllegal aşklar

syhbyzp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
42
0
86
Diğer
illegal yaşamı bilmeyen insanlar minicik olayları büyütüp kendilerine sorun gündemi oluşturuyor nedense eşim aramadı sevgilim msj yazmadı diye.birde bunu dinleyin derim iki üniversite bitirmiş oldukça güzel bir kadınım 1 sene önce şuan sevdiğim adamla tanıştım kim olduğunu ne iş yaptığını bilmeden olaylar bizi birlikte olmaya getirdi aşık olduk ama sonradan öğrendiklerim duygularımı kontrol etmemi sağlamadı ne yazıkki.yıllarca illegal yaşamış hapisten yeni çıkmış nerede yatıp kalktığı belli olmayan bu adamla aylarca masum bir aşk yaşadık sonradan gerçek hayatı meydana çıktı günlerce ortadan kaybolur birgün mersinden çıkar birgün antep ten telefonlara günlerce cevap verilmez acaba öldümü yoksa başına bişiymi geldi diye kendini yersin sabahlara kadar ama o her defasında normal bişiymiş gibi döner gelir bütün acılarında o an biter kendi kontrolümden çıkan bu ilişki için ister dalga geçin ister senin tercihin deyin farketmez ben hesapsız tertemiz sevdim ve geri dönüşüde yok sadece sizlere şunu söylemek istedim normal yaşamlarınızda normal ilişkilerinizde gereksiz kaprislerle birbirinizi yıpratmayın sevilmiyosanız erkekler bir şekilde kurtulur sizden ben kendi yaşamımda kapana kısılmışlığıma geri dönüyorum günlerdir ortada olmayan sevgilimi uslu uslu beklemeye gidiyorum hepinize mutluluklar sevgili arkadaşlarım

Böyle bir adamı nereye kadar bekleyeceksin arkadaşım?
Böyle insanlar bir gün giderler ve geri dönmezler bunu biliyorsun değil mi?
Yazık etme kendine...

Birtek ölümün geri dönüşü olmaz, sen neden bahsediyorsun.:delphin:

sen bu habersizlikten esrarengizlikten memnunsan kim ne diyebilirki :umursamaz:

insan duyguları çok güçlü ve kuvvetlidir...
sen de duygularınla yaşıosun tamamen...
ama yapma ltfn, kendini aileni dşn

insan duygularına hakim olamaya bilir......sevebilir.o an gözü hiç kimseyi görmeyede bilir...
ama birde bakarsın ki...ne oldugunu anlamassın o sevdigin kişi....
gider bir daha hiç gelmez....
o zaman hem sevgine hem giden emegine hem kendine aglarsın
senin yaşadıgın acıyı ancak sen bilirsin....
heleki ne yaptıgını bilmedigin bir insansa......
birde sana zararı dokunursa o zaman ne olcak sevmek güzelde.....
sevmek için güven gerekmez mi arkadaşım...????

duygulara hakım olamamak..
pazar gunu kk bulusmasında bu konuda konusmusduk..
duygular sızın elınızde ıster onlarla ılerlersınız ıstersenız tek basınıza ..
sadece kendınıze guvenınız olsun olum dısında herseyın gerı donusu vardır unutmayın..
keşke nasıhat verırken bırazda kendınıze versenız..
duyguların ınsanı nasıl yanıttıgını gorsenı aklınızla mantıgınızla hareket etmenın faydalarını bılsenız..
duygularınızla ne oldugu bellı olmayan bıadam ıcın canınızı yakmanıza deger mı pekı?..
can sızın degılmı cnaınız yanarken neden ustelıyosunuz kı!..
bence sızınde bıraz guclu olmaya ıhtıyacınız var asla o kayıp sevgılıye muhtac olmadıgınızı anlamanı gerekmektedır..

burda illegal olan aşk değil de senin sevgilin sanırım.
bu durum seni çok yıpratmaz mı?
sırf bir sevgiyi yaşıyor diye insanın kendine bu kadar acı çektirmesi doğru mu?
birini sevip sevmeyeceğimize ya da ne kadar seveceğimize biz karar veririz
bu duruma gönüllü olduğunun farkındayım ama
birkez daha düşün istersen.

senin tercihin

aşk sevgi her şeye göz yumamaz

önce can sonra canan

ama dediğin doğru "gereksiz şeyler yüzünden hayatımızı zehir ediyoruz çoğu zaman"

baskalarının dert edindigi seyleri kucumsemis, kendi derdini de bakın ben nelere katlanıyorum babında yazmissin. Bir kadinin burada esi aramadigi icin dert yanmasi, bunu paylasmasi bence senin derdinden daha mantikli bi dert. Birisi burda konu acip ta seni kastederek iste bazilari bu tarz olayi kendine dert ediyor dese, bazilari iste boyle erkeklerin pesinden kosuyor vs vs dese sen ne dusunursun? Lutfen usluba dikkat

son derece haklısın böyle bir erkeği sevdiğim için kendimle gurur duymuyorum ama utanmıyorumda insan anne babasının kim olacağını ne zaman öleceğini ve kime aşık olacağını bilemez seçemezde kızları küçümsemek için yazmadım bunları sadece üzülmesinler diye yazdım çünkü üzülmenin ne demek olduğunu belkide en iyi ben bilirim yinede yorumun için teşekkür ederim herkes çok ama çok mutlu olsun

Ah be güzelim, sanıyorsun ki hayatın boyunca ondan başkasını sevemeyeceksin, başkasıyla beraber olamayacaksın.
O kadar ama o kadar yanılıyorsun ki.
Bir gün gelir naptım ben dersin kendine, başını taşlara vurursun.
Vaktin varken dön sen bu işten, hiçbir yere gitmez bu ilişki.
Hayatını karartma.

son derece haklısın böyle bir erkeği sevdiğim için kendimle gurur duymuyorum ama utanmıyorumda insan anne babasının kim olacağını ne zaman öleceğini ve kime aşık olacağını bilemez seçemezde kızları küçümsemek için yazmadım bunları sadece üzülmesinler diye yazdım çünkü üzülmenin ne demek olduğunu belkide en iyi ben bilirim yinede yorumun için teşekkür ederim herkes çok ama çok mutlu olsun

Ya işte...
Her gözyaşı döktüğümüzde acının tanımı bende sanırız...
Çünkü göremeyiz etrafımızdaki insanların sıkıntılarını,çaresi olmayan dertlerle boğuştuğunu..
Oysa hayat öyle zor ki,göremiyoruz belki de görmek istemiyoruz mutlu olmanın yollarını..
Zaten onsuz mutlu olamam dediğiniz sürece bu hayatta mutlu olmanız cidden zor..
Önce kendinizle barışık olmanız gerek bence..

hani derler ya herkes kendi yaşadığını bilir..o hesap olmuş bu..sana göre sen büyük acılar yasadın,gözyaşı döktün vs ama bana göre ben büyük acılar yasadım,gözyaşı döktüm..olayın icinde olmadıgımız zaman dışardan bakan 3. şahıslar olduğumuz zaman değerlendirmelerimizde farklı oluyor..

anlattığına göre böyle biriyle isin olmamalı..senin tarzın bir insan değil belli ki..bu aralar annemin kulaklarını çok cinlatir oldum yaslanıyorum galiba:) annemin beni buyuturken söylediği bir şey vardı; kendi kapasitenin farkında ol ki ona göre secimlerini yap,ama sevgili ama arkadas seçerken kendi kapatisene göre insanlar seç derdi..davul dengi dengine yani..sana tek tavsiyem bu olur..

Karşındaki insanın kolu kopsa da sen eline batan iğnenin acısını hissedersin. ınsanoğlu bu işte yapacak bir şey yok. bence bilerek , isteyerek girdiğin ve gerçekleri öğrenince çıkmayı tercih etmediğin bir ilişki bu. Sen onu beklemeyi göze alıyorsun peki o senin için bu hayatttan vazgeçmeyi düşünüyor mu?

Back
X