illegal yaşamı bilmeyen insanlar minicik olayları büyütüp kendilerine sorun gündemi oluşturuyor nedense eşim aramadı sevgilim msj yazmadı diye.birde bunu dinleyin derim iki üniversite bitirmiş oldukça güzel bir kadınım 1 sene önce şuan sevdiğim adamla tanıştım kim olduğunu ne iş yaptığını bilmeden olaylar bizi birlikte olmaya getirdi aşık olduk ama sonradan öğrendiklerim duygularımı kontrol etmemi sağlamadı ne yazıkki.yıllarca illegal yaşamış hapisten yeni çıkmış nerede yatıp kalktığı belli olmayan bu adamla aylarca masum bir aşk yaşadık sonradan gerçek hayatı meydana çıktı günlerce ortadan kaybolur birgün mersinden çıkar birgün antep ten telefonlara günlerce cevap verilmez acaba öldümü yoksa başına bişiymi geldi diye kendini yersin sabahlara kadar ama o her defasında normal bişiymiş gibi döner gelir bütün acılarında o an biter kendi kontrolümden çıkan bu ilişki için ister dalga geçin ister senin tercihin deyin farketmez ben hesapsız tertemiz sevdim ve geri dönüşüde yok sadece sizlere şunu söylemek istedim normal yaşamlarınızda normal ilişkilerinizde gereksiz kaprislerle birbirinizi yıpratmayın sevilmiyosanız erkekler bir şekilde kurtulur sizden ben kendi yaşamımda kapana kısılmışlığıma geri dönüyorum günlerdir ortada olmayan sevgilimi uslu uslu beklemeye gidiyorum hepinize mutluluklar sevgili arkadaşlarım