ilşkimi aileme söyleyemiyorum :(

depresif10

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
15
1
6
35
İzmir
2 yıldır devam eden ciddi bir ilişkimiz var sevgilimin bütün akrabaları beni biliyo ama ben ilişkimizi aileme söyleyemiyorum birkaç akrabam dışında kimse bilmiyor. Sevgilim askere gidecek gitmeden yüzük takalım istiyor. Konuştuğum kişiler kaç yaşına gelmişsin normal diyorlar ancak aileme konuyu açmam imkansız. Üniversitede okuyorum ve notlarım çok çok iyi. Ailem ise böyle bi ilişki olursa notlarmın düşeceği kanaatinde. Özellikle bu konularda deneyimi olanlar lütfen yardım edin :'(

Kaçıncı senen? Sonuçta 2senedir sen yürüütuyosun bu ilişkiyi gizli saklı hemde. Buna ragmen notların guzelse aynı ilişkiyi yıne sen surdureceksın tek fark yüzük takılcak Is ciddiyete binecek. Bence rahat rahat açıkla canım.

Kaç yaşindasiniz :26:

Askerden geldiginde okulunuz bitmis oluyo r mu

Son düzenleyen: Moderatör:
20 yaşındayım askerden geldiğinde okul ya bitmiş olur ya da bitmesine bi kaç ay kalmış olur

Himmm ailenizi en iyi siz anirsiniz mesela benim ailem 20 yaşinda söz olmasina bile karsi cikar erken oldugunu dusunur , aileniz oyleyse askerden gelene kdar sabretmekte fayda var

bu sefer de sevgilime ve ailesine söz geçiremiyorum ciddi bi şey olmazsa ben askerde yapamam aklım hep sende kalır diyor. Ailesiyle de birbirimizi iyice benimsedik onlar da bi şeyler olsun istiyor

bu sefer de sevgilime ve ailesine söz geçiremiyorum ciddi bi şey olmazsa ben askerde yapamam aklım hep sende kalır diyor. Ailesiyle de birbirimizi iyice benimsedik onlar da bi şeyler olsun istiyor

Himmm birax aceleci davranmissiniz hemen sevgilinizin ailesiyle samimi olma konusuda

Annenize soyleyin o zaman bakalim ne diyecek

Son düzenleyen: Moderatör:
annem sert mizaçlıdır bu konuda hiç cevap bile vermiyor annesiyle annemi bi şekilde tanıştırdım konuyu anneme açmadan yani birbirlerini tanıyorlar. Babamla konuştum istedğine veririz diyor ama okul bitmeden hiç bi şey olmazmış Okul bitmeden istediğim tek şey aile arasında takılacak bi yüzük düğünü ne zaman isterlerse o zaman yaparız ama bi söz istiyorum sadece

Himmm cok karisik , bu soylediklerinizi babaniza tane tane anllattiniz mi sadece tanişmaya geleceklerini yüzük takilacagini okulu bitirmeden zaten evlenmeyi dusunmediginizi açiklayin yine de ikna olmuyor istemiyorlarsa mecburen okulun bitmesini bekleyeceksiniz sevgilinixde biraz anlayişli olmali

güzelce anlattım başta iyiydi sonradan yine bilmiyormuş gibi davranmaya başladı cesaretimi toplayıp ikisini de karşıma alıp ciddi ciddi konuşmam gerekiyo ama o cesareti de kendimde bulamıyorum ters tepki vereceklerini bildiğim için

Ben anlamadim. Annene soylemissin ama uzatmiyor ustunde durmuyor bilmezden geliyor sanirim..

Askere gitmeden yuzuk takma canim senin okulun bitsin calismaya basla bakalim. O da askerden gelsin eli ekmek tutsun.

Sevgilin ne mezunu gelince ne is yapicak bunlati oturttun mu kafanda. Ailen sertse her seyin zamaninda ve yerinde olmasini isteyeceklerdir. Mantikli olarak.

Sevgilinin ailesiyle fazla muhattap olma. Sevgiline de soyle akli kalmasin seni seviyosa ve guveniyosa..yuzuk lafini da actirtma derim.

Yine sen bilirsin ama mantikli yolu gostermeye calistim..

Anladim cesaretinizi toplayip tekrar konusmayi deneyin yine karsi cikiyorlarsa yapicak bisey yok sevgiliniz sizi seviyorsa bekler zaten:26:

sevgilimin işi hazır zaten mobilya üzerine dükkanı var ve işini daha da büyütmekle uğrşıyo varlıklı bi ailenin tek oğlu maddi yönden hiç bi sıkıntı yok

bence yaşınız daha çok ufak ...

otur derslerinle ilgilen bnm fikrim bu

askerden gelsin ondan sora biradım atın derim ben ama gene de hayat sizin hayatınız

bence yaşınız daha çok ufak ...

otur derslerinle ilgilen bnm fikrim bu

askerden gelsin ondan sora biradım atın derim ben ama gene de hayat sizin hayatınız

okulda her gün onlarca nişanlı çiftleri görünce ister istemez etkileniyor işte insan bunu yapan tek ben değilim başkalrı nasıl yapıyor diye geçiyo içimden

okulda her gün onlarca nişanlı çiftleri görünce ister istemez etkileniyor işte insan bunu yapan tek ben değilim başkalrı nasıl yapıyor diye geçiyo içimden

boşver sen başkalarını kendini düşün bence beklemelisin cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…