- Konu Sahibi depresif10
-
20 yaşındayım askerden geldiğinde okul ya bitmiş olur ya da bitmesine bi kaç ay kalmış olur
bu sefer de sevgilime ve ailesine söz geçiremiyorum ciddi bi şey olmazsa ben askerde yapamam aklım hep sende kalır diyor. Ailesiyle de birbirimizi iyice benimsedik onlar da bi şeyler olsun istiyor
annem sert mizaçlıdır bu konuda hiç cevap bile vermiyor annesiyle annemi bi şekilde tanıştırdım konuyu anneme açmadan yani birbirlerini tanıyorlar. Babamla konuştum istedğine veririz diyor ama okul bitmeden hiç bi şey olmazmışOkul bitmeden istediğim tek şey aile arasında takılacak bi yüzük düğünü ne zaman isterlerse o zaman yaparız ama bi söz istiyorum sadece
güzelce anlattım başta iyiydi sonradan yine bilmiyormuş gibi davranmaya başladı cesaretimi toplayıp ikisini de karşıma alıp ciddi ciddi konuşmam gerekiyo ama o cesareti de kendimde bulamıyorum ters tepki vereceklerini bildiğim için
Ben anlamadim. Annene soylemissin ama uzatmiyor ustunde durmuyor bilmezden geliyor sanirim..
Askere gitmeden yuzuk takma canim senin okulun bitsin calismaya basla bakalim. O da askerden gelsin eli ekmek tutsun.
Sevgilin ne mezunu gelince ne is yapicak bunlati oturttun mu kafanda. Ailen sertse her seyin zamaninda ve yerinde olmasini isteyeceklerdir. Mantikli olarak.
Sevgilinin ailesiyle fazla muhattap olma. Sevgiline de soyle akli kalmasin seni seviyosa ve guveniyosa..yuzuk lafini da actirtma derim.
Yine sen bilirsin ama mantikli yolu gostermeye calistim..
Anladim cesaretinizi toplayip tekrar konusmayi deneyin yine karsi cikiyorlarsa yapicak bisey yok sevgiliniz sizi seviyorsa bekler zaten:26:
bence yaşınız daha çok ufak ...
otur derslerinle ilgilen bnm fikrim bu
askerden gelsin ondan sora biradım atın derim ben ama gene de hayat sizin hayatınız
okulda her gün onlarca nişanlı çiftleri görünce ister istemez etkileniyor işte insan bunu yapan tek ben değilim başkalrı nasıl yapıyor diye geçiyo içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?