- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi depresif10
-
sevgilimin işi hazır zaten mobilya üzerine dükkanı var ve işini daha da büyütmekle uğrşıyo varlıklı bi ailenin tek oğlu maddi yönden hiç bi sıkıntı yok
20 yaşındayım askerden geldiğinde okul ya bitmiş olur ya da bitmesine bi kaç ay kalmış olur
2. sınıftayım edebiyat fakültesindeyim
annem sert mizaçlıdır bu konuda hiç cevap bile vermiyor annesiyle annemi bi şekilde tanıştırdım konuyu anneme açmadan yani birbirlerini tanıyorlar. Babamla konuştum istedğine veririz diyor ama okul bitmeden hiç bi şey olmazmışOkul bitmeden istediğim tek şey aile arasında takılacak bi yüzük düğünü ne zaman isterlerse o zaman yaparız ama bi söz istiyorum sadece
agustos celbinde gitse bile siz yine okulu bitirmiş olmazsınız. uzun donem mi yapacak?
eger egitim seviyesi farklı ise ailen sorun edebilir... okulun bitmeden karşına alma derim.
erkek arkadasın askerdeyken seni kaybedecegini dusunup garantiye almaya calısıyor...
aceleye getirmesine izin verme, okulun bitince yuzuk takarsınız.
fakat ailene soylemelisin bence. babana demesen bile annene...
hem de kadın bilmeden kv ile tanışmış. ilerde istemeye geldiklerinde şok! arklarında iş ceviriyormus gibi... hiç hos degil.
ustelik daha aileden kimseye soylememişken oglanın butun sulalesiyle tanışmışsın,
bence kendi ailene soylemekten ziyade onların guvenini sarsmaktan korkmalısın.
canım yaşın o kadar küçük ki
sen bence okulun bitince ne yapacaksın nasıl bir yol izleyeceksin
sevgilin mesleğini yapmana atanmana izin verecek mi yoksa okuyup evde mi oturacaksın bunları konştunz mu
aceleci tavrı pek hoş değil
yaşın küçük ve okulun bitmemiş eee ne bu acele o zaman
askerde aklı kalmasn
iyide sana güveniyorsa yine aklı kalmaz
yüzük takınca daha mı garanti oluyor
o zaman nikah kıysın daha daha garanti olur hiç gözü arkada kalmaz
okulda her gün onlarca nişanlı çiftleri görünce ister istemez etkileniyor işte insan bunu yapan tek ben değilim başkalrı nasıl yapıyor diye geçiyo içimden
2 yıldır devam eden ciddi bir ilişkimiz var sevgilimin bütün akrabaları beni biliyo ama ben ilişkimizi aileme söyleyemiyorum birkaç akrabam dışında kimse bilmiyor. Sevgilim askere gidecek gitmeden yüzük takalım istiyor. Konuştuğum kişiler kaç yaşına gelmişsin normal diyorlar ancak aileme konuyu açmam imkansız. Üniversitede okuyorum ve notlarım çok çok iyi. Ailem ise böyle bi ilişki olursa notlarmın düşeceği kanaatinde. Özellikle bu konularda deneyimi olanlar lütfen yardım edin :'(
Merhaba konuyla alakasız fakat yeni üyeyim benim bir derdim var acaba yardımcı olabilir misiniz sayfaya konu açtım ama kimse cevap yazmıyor
2 yıldır devam eden ciddi bir ilişkimiz var sevgilimin bütün akrabaları beni biliyo ama ben ilişkimizi aileme söyleyemiyorum birkaç akrabam dışında kimse bilmiyor. Sevgilim askere gidecek gitmeden yüzük takalım istiyor. Konuştuğum kişiler kaç yaşına gelmişsin normal diyorlar ancak aileme konuyu açmam imkansız. Üniversitede okuyorum ve notlarım çok çok iyi. Ailem ise böyle bi ilişki olursa notlarmın düşeceği kanaatinde. Özellikle bu konularda deneyimi olanlar lütfen yardım edin :'(
20 yaşındayım askerden geldiğinde okul ya bitmiş olur ya da bitmesine bi kaç ay kalmış olur
2. sınıftayım edebiyat fakültesindeyim
Hangi okul merak ettim ben bizim okulda bir tane nişanlı çift bilmem. Asistanlarda bile. Ama algıda seçicilik olabilir tabi.
Sen kendi hayatın için ne düşünüyorsun? Okul bitince ne yapacaksın? Öğretmen mi olacaksın? O zaman atamaları, mecburi hizmetleri nasıl halledeceksiniz?
Ayrıca kendi mağazası yoktur. Babasının mağazasında çalışacaktır. Durumları ne kadar iyi olursa olsun ortak bütçenin sıkıntıları ile ilgili burada bir sürü konu açıldı.
Ayrıca askere giderken aklım kalacak diye yüzük takmanın biri bana mantığını anlatabilir mi? Yüzük olmayınca her gün biriyle mi gezeceksin? Nasıl bir güven sorununuz var anlamadım. Yani sen yüzük olmadan ve yüzük olunca başka başka insanlar mı olacaksın? Ya da klasik sana değil etrafa güvenmiyorum saçmalaması mı? Sen bunca yıl o etrafa karşı kendini yzükle mi korudun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?