İltihaplı romatizma( Romatoid Artrit) tedavi deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

Cimzia beni çok rahatlattı arkadaşlar. İlk 2 sene düzenli uyguladım 2 haftada bir ayda 1 şimdi nerdeyse 6 ay 1. İstanbul da oturanlar için Marmara Üniversitesi hastanesi Maltepe kampüsü Nuran öz hocayı tavsiye ederim. Çok ilgili bir doktor.

Merhaba,
Sanırım bende de var ama tam teşhis konmadı. Kan testinde üst referans aralığına yakın çıktı. Eğer eklem ağrısı,iltihaplanma gibi faktörlerde varsa iltihaplı eklem romatizması oluyormuş yüksek ihtimalle ve bizde genetik. Benim çok ağrılarım ve eklemlerde kitlenme oluyor. Hatta sürekli kollarımda iltihaplanma da söz konusu idi. Dizimde de başlayınca artık ketojenik beslenmeye geçtim ve hayat kalitem resmen arttı. Gluten başlı başına zarar zaten. Beslenmesinde gluteni karbonhidratı keser,bakliyatları da azaltırsa ( ben tüketmiyorım) yüksek ihtimal ağrıları azalacaktır. Zerdeçal kürüne biraz da karabiber eklenmesi gerekiyormuş (zerdeçalın içindeki curcumin karabiber ile aktifleşiyormuş). Siz yine de bu beslenme konusunu araştırın bence. Umarım şifa olur. Ben ne zaman normal beslenmeye geçsem ağrılarım ciddi şekilde arttı. Allah acil şifa versin

Merhaba geçmiş olsun çok benim arkadaşımda da ayaklarında böyle bir şey çıktı biz pire haşere ısırdığı sonucu alerjiden şüphelendik şuan alerji tedavisi başlandı ama başka bir doktor romatizma gibi de duruyor diyip arkadaşımı sevk etmiş ilgili bölüme .görüntüleri ekleyeceğim kafasına çok takmış durumda bilen arkadaşlardan ricam romatizma böyle bir döküntü mü yapıyor ? Bir de bu kızarıklıkların içinde top gibi şişlikler var yangı ve ağrı hissediyormuş

Eklentiler

• IMG_1628.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1627.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba annemde uzun süredir iltihaplı romatizma (romatoid artrit) hastalığı var ama hiç böyle kızarıklı döküntülü şişlik yaşamadı. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…