merhaba arkadaşlar
az önce içim bir tuhaf oldu
bütün arkadaşlarım bir şekilde hayatlarına yön veriyorlar ama ben yerimde sayıyorum evde boş boş oturuyorum az öncede üni. bir arkadaşımla konuştum o da benim gibi önlisans çıkışlı dgs ye giricekti ama son anda fikir değiştirmiş öss' ye gitmiş ve 291 almış çok sevindim onun adına ama ben içimde bir tuhaflı hissettim bir an nasıl anlatsam ki ezik gibi hissettim işte neden bilmiyorum ama ....... işte çoğu arkadaşım 4 yıllık fakültelerde ya okuyor yada mezun iş bulmuş çalışıyor ben 2 yıllık okudum ve kendimi çok kötü hissediyorum pişmanlıkta var sanırım iş de bulamıyorum evde çıldırcam arkadaşlar
erkek arkadaşımda müh. okuyor onun yanında da kendimi ezik hissediyorum neler oluyor bana depresyona mı giriyorum anlamadım offfff
bu ara bende kendimi ezik hissediyorum sanki beni anlatmışsın ben fakülte mezunuyum ama hala bi işim yok bütün arkadaşlarım dediğin gibi hayatına yön veriyolar evleniyolar işleri var ama bende tık yok bende depresyona girecem bu gidişle offfff..........
Canım daha bir şeyler yapabilmek için çok fırsatın var...
Yaşın da 21 miş istesen bi üniversite daha bitirirsin sen hiç bir şey için geç kaldığını düşünme.
Hangi önlisans programından mezun oldun merak ettim
canım büro yönetimi ve sekreterlik bölümününden mezunum allahım hakkımda hayırlısını nasip eder inş. çok bunaldım ya evdeyim yaklaşık 2 aydır patlıcam artık
canım iş bulamamak senin eksikliğin değil ki
ekonomik durumumuz belli zaten
bir sürü işsiz insan var
bazı şeyler diplomayla olmuyor ki
okumuş ama adam olamamış bir sürü kişi var
işin tuhaf tarafı maaş y da statü de diplomayla bire bir ilgili değil
yani bir ilköğretim mezunu vali olabiliyor
ya da benim çalıştığım okulda var mesela bir memur
lise mezunu ama başka bir kurumdan geçiş yaptığı için
benden hatta okul müdüründen yüksek maaş alıyor
hem de öyle az fark değil 500 liradan fazla bir farktan bahsediyorum
yani bazı şeyler kısmet işi
dilerim hayallerine kavuşursun
merhaba arkadaşlar
az önce içim bir tuhaf oldu
bütün arkadaşlarım bir şekilde hayatlarına yön veriyorlar ama ben yerimde sayıyorum evde boş boş oturuyorum az öncede üni. bir arkadaşımla konuştum o da benim gibi önlisans çıkışlı dgs ye giricekti ama son anda fikir değiştirmiş öss' ye gitmiş ve 291 almış çok sevindim onun adına ama ben içimde bir tuhaflı hissettim bir an nasıl anlatsam ki ezik gibi hissettim işte neden bilmiyorum ama ....... işte çoğu arkadaşım 4 yıllık fakültelerde ya okuyor yada mezun iş bulmuş çalışıyor ben 2 yıllık okudum ve kendimi çok kötü hissediyorum pişmanlıkta var sanırım iş de bulamıyorum evde çıldırcam arkadaşlar
erkek arkadaşımda müh. okuyor onun yanında da kendimi ezik hissediyorum neler oluyor bana depresyona mı giriyorum anlamadım offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?