ben de 2 yıllık makina bölümüne girdiğimde tüm arkadaşlarım odtü itü bilkentlerde ya da tıp fakültelerindeydi.hiç kazanamayanlar eğitimi tutturmuştu.ben hırs yaptım.mühendisliğe geçicem dedim.düz lise çıkışlıydım.civata torna nedir hayatımda bilmezdim.ellerim kaynak tuttu,tornada diş çektim,freze kullandım.hatta model cnc bile.bilmediğim için daha çok çalıştım.ve Allah'ıun izni ile bölüm birincisi olup mühendisliğe geçtim.hiç bi zaman küsmedim kendime.yazın tezgahtarlık yaptım okul harçlığımı çıkarmak için.sürücü kurslarında motor dersi verdim.hiç yılmadım.lisede babamı kaybetmiştim.depresyona girdim ve üniversite sınavına çalışamamıştım.aslında bu bile bi bahane değildi.çünki o da benim okumamı çok istiyodu.ama belki arkadaş çevresi bilmiyorum.hep sorduğumda çalışmıyorum diyodu herkes.ben de gerçek sanıyodum.onlar üniversiteyi kazanınca aklım başıma geldi.ama tekrar kursa gidicek param yoktu.merhaba arkadaşlar
az önce içim bir tuhaf oldu
bütün arkadaşlarım bir şekilde hayatlarına yön veriyorlar ama ben yerimde sayıyorum evde boş boş oturuyorum az öncede üni. bir arkadaşımla konuştum o da benim gibi önlisans çıkışlı dgs ye giricekti ama son anda fikir değiştirmiş öss' ye gitmiş ve 291 almış çok sevindim onun adına ama ben içimde bir tuhaflı hissettim bir an nasıl anlatsam ki ezik gibi hissettim işte neden bilmiyorum ama ....... işte çoğu arkadaşım 4 yıllık fakültelerde ya okuyor yada mezun iş bulmuş çalışıyor ben 2 yıllık okudum ve kendimi çok kötü hissediyorum pişmanlıkta var sanırım iş de bulamıyorum evde çıldırcam arkadaşlar
erkek arkadaşımda müh. okuyor onun yanında da kendimi ezik hissediyorum neler oluyor bana depresyona mı giriyorum anlamadım offfff
canım benım.. bende 2 yıllık mezunuyum.senın gectığın yollardan bende gectım.belkı senın gecırdığın depresyondan daha fazla bı sekılde.ben mezun oldum ders felan kalmadı dgs ye gırdım yeterlı puan alamadım.kaldım öyle deıdm seneye gırerım.sonra yurt dışına gıttım 6 ay kaldım ama resmen ömrümden ömür gitti.neyse ben dedım böyle calışamıycam barı aof ye basvurayım.3 uncu sunuftan basladım.sımdı bı dersım var onu verırsem 4 olucam onunla uğraşıyorum.yurt dısından döndum geldım.ehlıyet kursuna yazıldım.ılk sınavda hıc bır dersı veremedım.bu arada yurt dısındada almanc akursuna gıttım ve onun sınavını da veremedım.sınavları ust uste basarız bı sekıld everınce cöktüm resmen . o kadar kötü hıssettım kı anlatamam sana.ya bu nedır dedım ne kadar salağım dedım.neyse sonra ehlıyet sınavına yenıden gırdım ve hepsını verdım.sımdı ıngılızce kursuna gıdıyorum bı sınav olduk 85 aldım bu da ıyı değil mi?
canım cok yıkımlar oluyo evde olmak zor oluyo.aıleyle tekrar gleıp yasamak oda sıkıyo calışmıyosun ıs bulamıyosun oda ayrı sıkıyo.ama gercektne bı yerden tutmak başlamak lazım.belkı zor anlıyorsun calışınca mıllet bı kere okurken sen 10 kere oku.bu ayıp değil ki canım.sonucta anlıyor musun sorun yok o zaman.üzme kendını.tembellığe verme.cok tv ızleme depresıf karamsar muzıkler dınleme yenı cevre yenı arkadaşlar edın neler yapabıleceğıne bak.bence bı şekılde mutlu edebılırsın kendını...yaz tekrar konusalım ılerleyelım bırlıkte
tşk ederim canım ilgin için şimdi ne yapcagıma karar vermeye
çalşıyorum üstelik 9 yere başvurdum hiç bir yerden cvp gelmedi iş için aramıyorlar
hoş onlarda haklılar hiçbirşşeyim yok cv de ne dil var ne ehliyet ne bilgisayar ne kpss hiçbirşey
biryerden başlayıp kendımı geliştirmem gerek
ingilizce kurslarını araştırdım onlarda çok pahalı kalkabilirmiyiz altından bilmiyorum rabbim yardım etsin offffffffffffffff
bu arada benım sevgılım odtü de bılgısayar öğretmenliği okuyo.baktığında aramızda eğitim olarka fark var ama bu bızım iletişimimizi hiç etkilemıyor.ben onunla gurur duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?